Hľadám agentúru alebo niekoho, kto by mi vedel zabezpečiť peknú výzdobu sály (okres Bardejov) pre približne150 ľudí, avšak maximalne do 450 eur aj s návlekmi. Baby, nevedeli by ste mi niekoho poradiť? :-)
@arianna8 Dobrý deň, skúste si pozrieť našu prácu. Realizujeme výzdoby klasické, alebo tématické. Prikladám foto z Raslavíc. Budeme radi ak nás kontaktujete.
@arianna8 Ahoj ... aj u mňa môžte mať za túto sumu komplet výzdobu aj s návlekmi a satén. mašľami ... živé kvety ... v cene by ste mali aj ozdobu na auto, kyticu pre Vás a družičku :) môžte si pozrieť moju prácu v profile ... :)
@arianna8 ... Ďakujem - mohli by ste mi aspoň napísať do IP Váš termín svadby nakoľko mám už málo termínov voľných aby som Vás nezdržiavala pri výbere niekoho iného ... Vy ste zákazník, je len na Vás koho si vyberiete ... Ďakujem ... Všetko dobré prajem ;-)
@arianna8 Dobry den...aj mi vam vieme zabezoecit výzdobu komplet do tej sumy...kludne nam napiste IP...........
@adelle Dobrý den napiste nám do IP a vieme vám poslat kalkuláciu...a kde sa bude konat svadba?