Výzdoba na štýl retro

Ahojte, taktiež som budúca nevesta a mám rok prípravy a vymýšľam špekulujem ako by to bolo čo najlepšie... Videla som, že sa teraz nejak rozmáhajú svadby v retro štýle. Minimálne mladomanželia sú tak oblečení a majú aj takú výzdobu. Neviete mi poradiť, kde by som zohnala také vecičky? Také starodávne kreslo alebo stoličky, to by som si kľudne aj kúpila do domu a mali by sme to za hlavný stôl.
Odpovedať
Ahoj, vítam ťa tu :) Myslím, že je to skvelý nápad mať takú netradičnú svadbu v retro štýle :) Musíš si najprv rozmyslieť, čo presne hľadáš ( aký predmet alebo dekoráciu) pretože klasický obchod kde by bolo len retro som nenašla, zatiaľ ani nevidela :( ked sa rozhodneš tak nap.knihu hostí v retro štýle ti kludne vyrobia na sashe.sk :) a nábytok...teda stoličky, by som pohľadala v obyčajnom obchode s nábytkom.
Odpovedať
Profilova fotka
nábytok v sekáčoch s nábytkom alebo normálne prezrieť inzeráty, kde starší nábytok darujú za odvoz. Nesmrteľné stoličky tonetky sú v predaji stále. Oblečenie nájdeš tiež v sekáčoch a veci určite na e.bay alebo po známych, ktorí majú chaty, tam sa zvyknú odkladať veci na niekoľko 10-ročí.
Odpovedať
vau to by mohlo dobre vyzerať, také retro. Len to ti treba veľa zháňať. Neviem či si budeš požičiavať či kupovať, viem o obchodíku v KE keby si sa chcela tam ísť pozrieť. Majú taký francúzsky vidiecky štýl, možno by sa ti niečo hodilo. Treba len behať a hľadať.
Odpovedať
No veď to, že treba behať a hľadať. Aj na internete si pozerám, kadečo a ukladám všetky linky, sťahujem obrázky. Už mám toho spústu. :-D ešteže mám celý rok čas, nech si všetko pozháňam a nie na poslednú chvíľu. Ešte taký typický piknikový košík by som chcela. :-D Videla som jeden, ale sa mi zdal drahý, skúsim niečo lacnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
AKCIA!!! Hľadáme nevestu (ženícha) na termíny 20.9.2014 alebo 4.10.2014, ktorá by mala záujem o našu novú RETRO svadobnú výzdobu. ZĽAVA 50 % z ceny svadobnej výzdoby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj barbief, pozri nasu ponuku. Ak by ta nieco zaujalo, kludne ma kontaktuj.
Odpovedať
pozeraj si po akciách, napríklad v kik kamoška pokupovala dosť vecí si na svadbu, také oblečenie na fľaše a ozdoby. pozri si http://www.ambiance-kosice.sk/sk/nas-... či by sa ti niečo nehodilo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?