Výzdoba na svatební stôl. Skusili ste srdíčka?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde se dají pořídit srdíčka, které jsou v albumu http://www.mojasvadba.sk/album/view.p.... Z jakého jsou materiálu. Děkuji za odpověď.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Yamaha, ja som si ich kúpila v papiernictve, sú z papiera a stáli 36 korún za balík. Určite ich zoženieš aj u Vás, ak nie, môžem kúpiť a poslať poštou... :-) Stačí povedať... Pekný deň
Odpovedať
ahoj Marcela, jsi moc hodná. Podívám se v papirnictví a napíšu jak jsem pořídila. Díky.
Odpovedať
Profilova fotka
Držím palce ...
Odpovedať
Škoda, že sa nedajú zohnať srdiečka farieb ako sú bledo žltá, či bledo modrá. Nuž škoda.
Odpovedať
katy80, na to staci farebny papier, vyrezavatko v tvare srdca a mozes mat srdiecka farby akej len chces... :)
Odpovedať
ena ake je to vyrezavatko - kde sa da zohnat, ako vyzera?
Odpovedať
emje: v Da vinci a potom v zahranici. pockaj chvilku, hodim som nejake fotos.:)
Odpovedať
emje: takze, vyrez to takto nejako : http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... a spravis s tym nieco take: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
wauuuu da vinci to bude asi v nejakom nakupnom centre??? polus aupark avion? :-D :-D :-D to si si vsetky kupila? :-) kolko to asi stoji?
Odpovedať
emjee: hej aj v poluse aj v auparku, v jednom je to sucas pantarei, v druhom samostatne, len teraz neviem v ktorom ako :)) ceny: cca 200-400,-/ks
Odpovedať
myslite ze by sa s tym dala vyrezavat aj latka?
Odpovedať
pappo: nie neda, aspon s tymi nie, to je na ppaier, latku ti to neprerazi. Aj s velmi hrubym papierom to uz ide tazsie, ale 80 -160 gramovy papier je to v pohode, myslim ze este aj 320 g s da... len potom uz mozu byt troska okreja take osklbane, ale to sa da pootm upravit :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
dakujem ena velmi sa mi to paci
Odpovedať
enna: já jsem z Čech a nevím co znamená "aupark", nevíš kde by se to dalo sehnat u nás? A cenu 200 - 400,- myslíš za 1 vyřezávačku? Vypadá to moc pěkně. Já jsem byla v několika papírnictví, ale měli to pouze v barevném provedení tzn. mix barev a na moc tenkém papíru.
Odpovedať
ena to sa aj mne velmi paci musim na to pozret diky za tip :-)
Odpovedať
baby, uz ste si niektora kupovali tie vyrezavatka? napadlo mi, ze si to mozme navzajom pozicat, cize aj tu, ktora to kupi/la to vyjde lacnejsie a aj ostatne, ci uz ste si medzitym nasli ine riesenie?
Odpovedať
Profilova fotka
Jéj, tie vyrezávatka su fakt super ....
Odpovedať
Babule, ja som sa pozerala v DA VINCI na tie vyrezávatka, ale zdá sa mi to dosť, stoja minimálne 300 sk a tie srdiečkové 400 sk, fakt by bolo fajn, keby sa to dalo požičať za dobrú cenu. A ak by to aj niektorá čo to má nechcela požičať /lebo človek nikdy nevie, aj keď tu sú veľmi seriózne babule/ tak to kúpim ja a budem to požičiavať ja, čo ja viem, tak za 50,-sk? No neviem, nemám predstavu a keď mi to teda každý vráti tak ako sa patrí nie je o čom. Tuším idem brnknúť môjmu, nech mi to kúpi, práve je v Blave. Dám vám vedieť.
Odpovedať
Profilova fotka
Okey Katy 80, daj potom vedieť, požičala by som si to od teba. :-)
Odpovedať
Alebo je ešte taká možnosť, že ja by som si to kúpila a tá ktorá by chcela, dala by mi vedieť farbu a druh papiera na akom by to chcela, množstvo a ja jej urobím koľko by potrebovala, prípadne za nejaký malinký poplatok, to už by som nejak zvážila alebo by sme sa dohodli. A ak by ste si poslali papier, nie je dôvod si pýtať za pár minút roboty peniaze. To je jasnačka. Šak sú dve možnosti a nie je problém sa dohodnúť.
Odpovedať
Katy80 len tam rataj s tym, ze oni sa casom otupia a uz to nie su take pekne rezy, to mas ako s noznicami, lenze tie vyrezavatka sa uz potom naostrit nedaju... a zalezi tiez aky hruby papier na vyrezavanie pouzijes.. Ja mam doma celkom slusnu zbierku tych vyrezavatok, len ja ich dost pouzivam, tak nie vsetky uz funguju tak , ako za nova ;)) Inak, ak si ich chce niekto fakt kupovat, tak skuste poprosit Ali ( sorry Ali :)) ), vo Svajci sa daju kupit cele sady obcas , ked je akcia, je tam aj 15 roznych motivov ( len zas, dost casto su to take detske /cukrik, delfin, tulipan, vcielka...) a vyjde to na cca 30 CHF ( neviem aky je teraz kurz, +-25 sk). Alebo jednotlive motivy, tak pred rokom to bolo od tych 2.95 CH vysie.. Az do 18 CH a viac. Alebo si mozete objednat. cez jednu www stranku, kontakt na nu cez IP. Ak by chcel niekto srdiecka, tak mam asi 4-5 motivov, len tie su dost pouzivane, tak nemozem zarucit, ze vydrzia celu sadu /oznamka, menovky, menu karty...:)
Odpovedať
yamaha: aupark, je bratislaveske nakupne centrum:)) V cechach neviem, kde to zozenies, ale napr. v Brne som ( sorry, neviem ani ulicu, ani nazov obchodu, drahy mozno bude vediet/ je to po ceste k modelarskemu obchodu :)) )videla jedno celkom dobre male papiernictvo, neviem ci tam konkretne mali aj vyrezavatka, ale mali tam vsetko mozne.. takze ak sa budes motat po papiernictvach, mozno to niekde najdes..:)
Odpovedať
Tak babule, kúpila som si to vyrezávatko. Samozrejme len jedno, za tie prachy. Je to srdce veľké skoro 1 cm len teraz nájsť ten správne slabomodrý papier.
Odpovedať
no ja som bola v piatok v auparku a kde nic tu nic ziadne papierko som nevidela /ale je pravda ze som tam lietala ako splaseny kon rychlostou blesku :-D / a vobec ma nenapadlo ze treba vliezt do panta rhei :-( tak halt nabuduce mozno kolko tych obraztekov sa da vyrazat z jednej A4? a da sa vyrezavat aj viac papierov naraz, lebo neviem ci ma to bude bavit po jednom ]-( a kolko priemerne si toho vycvakate babulky /teraz myslim konkretne ozdobky na stol, ziadne menovky, oznamka atd./?
Odpovedať
No emjee, musíš ísť do DA VINCI, v Au-parku, ja to poznám podľa toho, že je to pri kaviarni s prútenými kreslami a vedľa je aj kníhkupectvo, je to na prvom poschodí. To nájdeš. No keď som si to tak vypočítala, tak z jednej A4 by sa malo dať vyraziť takých 130 obrázkov. A je pravda, že neviem ako dlho to vyrezávatko bude ostré. Skúšala som si dať aj viac papierov naraz ale pokiaľ sú mäkké, zoberie to aj 2-3 ale pokiaľ je to trošku tvrdší papier, tak najlepšie je dať jeden, pretože tie srdcia nebudú potom také ostré a pekné. Je jasné že s tým bude robota. Ale keď človek vymýšľa tak ako ja stále aj to má nejaké negatíva...Ale zasa nepretrhneš sa emjee, neboj.
Odpovedať
Profilova fotka
Katy80, môžeš mi napísať IP, kde presne si kúpila to vyrezávatko a koľko stálo? Ďakujem....
Odpovedať
No veď vravím, že som ho kúpila v Au-parku v DA VINCI a stálo okolo 400,-sk neviem presne, lebo môj mi ho kupoval, keď bol v Blave na skúške.
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem, už som bola z toho celá popletená, sorry ... :-(
Odpovedať
inak, tie obycajne vyrezavaju tak, ze iba take 1-2 cm mazimalne od okraja papiera, su potom aj take, ze da sa aj takych 6-7 cm od okraja, to uz vyzera tak ako zosivacka, ze sa to zasunie ako daleko od okraja chcete, ale tie su draheeeee. A na niektorych sa da ten motiv aj otacat v 0, 90, 180 stupnov.. takze sa s tym daju spravit pekne veci..
Odpovedať
Ano ENA máš pravdu. Je to trochu nevýhoda, že sa dostaneš s tým len na okraj papiera a dostredu nie a že sa nedajú tie motívy otáčať. Ale službu snáď splnia. Ja nechcem vyrezávať do papiera a ten na niečo použiť ale ide mi o tie srdiečka, ktoré chcem pohádzať na stôl. Aj tak je to dosť drahé, na to, že je to taká blbostička a poslúži ti to nachvíľu, fakt predražené. Tak ale keď to človek raz chce, tak to musí mať...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?