Vyzdoba Nitra 120 ludi

Dobry den, chcela by som poprosit o ponuky alebo odporucania na vyzdobu v takomto style (aj so stolickami) pre 120 osob. Kvety by mali byt zive. Tiez kvety pre nevestu, druzicky a svadobne mamy a aj nenarocnu vyzdobu kostola. Chceli by sme sa zmestit do 2000 Eur. Dakujem za ponuky a referencie.
Odpovedať
Profilova fotka
odporúčam svadobné výzdoby Júlia :)
Odpovedať
@markina88 Dobrý deň...aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika.Verím, že na cene by sme sa vedeli dohodnúť. :) S pozdravom a prianím pekného dňa Erika.
Odpovedať
Profilova fotka
@markina88 Dobrý deň, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Máme radi tradičné, typické slovenské, ale aj netradičné svadby, kde sa kreativite medze nekladú :) Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Čo sa ceny týka, závisí to od počtu ľudí a rozloženia stolov a zvoleného druhu kvetov, pre bližšie info mi prosím napíšte správu s tými údajmi a ja Vám vypracujem nezáväzný rozpočet. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?