Výzdoba od Guru

Profilova fotka
dievcata mate niektora skusenosti so svadobnou vyzdobou z kvetinarstva v Dubnici kvety od Guru ??ak ano kolko vas to cele cca stalo dakujem moc :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja som si tiez robila prieskum a toto som nasla ak pomoze v rozhodovani... http://www.mojasvadba.sk/blog/ala_k/a... http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... Ja som sa bola pytat na svadbu pre 70 hosti na Vrsatci a povedal ze sa mam prist dohodnut dva tyzdne pred svadbou co mi pride dost neskoro, ale vraj mam pocitat so sumou od 550 eur vyssie. Podotykam ze sa ma nepytal na podrobnosti a predstavy a to mi prislo trochu cudne, ved podla mna prave od toho sa ma ta cena odvijat nie?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, reagujeme neskoro, ale veľmi nás mrzí, že nemáte na nás dobré spomienky. Máte pravdu, že cena sa odvíja od detailov, ale vzhľadom na to, že túto prácu robíme niekoľko rokov, už vieme cca ceny výzdob odhadnúť. V sálach v okolí DCA sme robili výzdoby a podľa počtu ľudí a sály už máme ako takú predstavu. Dúfam, že sa na nás nehneváte a niekedy naše kvetinárstvo naštívite. Radi by sme dali do popredia k jednej zápornej referencii aj kladné referencie, ktoré si bohužiaľ ľudia nevyhľadávajú. http://www.mojasvadba.sk/blog/lenkapu... http://www.mojasvadba.sk/blog/erikpet... http://www.mojasvadba.sk/blog/28krist... http://www.mojasvadba.sk/blog/katulka... S pozdravom Tím Kvety u GURU
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?