Výzdoba: rozsypané cukríky na svadobnom stole

ahojte, mate niektora fotecky alebo skusenosti s niecim takym ako rosypane cukriky po stole? My s drahym sme sa rozhodli pre takuto vyzdobu. Moj tatik to mal na oslave / sice mal lentilky / bolo to velmi mile.. :-) kedze sa tam vsetci budeme poznat a nikto nie je az taky bontonista, tak sme kupili 2 kg malinkych zabalenych cukrikov a nechame to casnikom trosku porozsypat po stoloch.. mozno niekto povie, ze sa to nehodi, ale fakt je to krasne a bude sa nam to tam trblietat.. viete si to predstavit? mala to uz niektora z vas? :-)
Odpovedať
tusim silvinka mala oranzove tic tac cukriky po stole. Podla mna to je v pohode, len zalezi aka bude ostatna vyzdoba, aby si to nemala precackane, ked na stol s kopou vyzdoby este porozsypujes cukriky. Ked su to tie take male cukriky zabalene,nie klasicka velkost, tak to moze vyzerat celkom OK, pripadne aj tie lentilky, cokoladove dukaty, alebo nejake drobne cukriky na styl tusim LIPO cukrikov v nejakych takych jemnejsich farbach si viem tiez predstavit ako sucast vyzdoby.. a ani upratovat to potom nebude treba, lebo hostia to v priebehu vecera pozobkaju :))
Odpovedať
su to tie malinke cukriky nie klasicka velkost.. praveze na stoloch nebude nic / teda len marhulkova stuha cez stred / a tie cukriky.. pacilo sa to vtedy aj ostatnym a bolo to mile, ked som videla papat a zobkat tych ludi cukriky zo stolov .. a najprv sme chceli lentilky, ale to by boli cele obrusy od toho farebne aj vsetko.. a takto sa nic nepolepi a moze si aj niekto do vacku hodit :-D
Odpovedať
mrkni sa na tie tic tac :) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
cubatour presne ako pisala ena my sme mali rosypane tic tac a podla mna to nevyzeralo vobec zle ,pridala som este zopar fotiek kde je vidno "cukriky na stole" , inak schvalujem tvoj napad , u nas mal tic tac velky ohlas , ludia si obcas aj sem tam nejaky uchmatli :o) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
dakujem, vyzera to super :-) my mame cukricky vascie, take malinke ovocne, balene vo farebnych papierikoch... no ale povieme aj casnikom, aby toho zase moc nerosypali, aby to nevyzeralo ako nejaka kinder party :-D radsej nech sa dosypa .. tak si to aspon predstavujeme, ved ich mame 2 kg a na 100 ludi to musi predsa stacit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj cubator takze vy mate tiez taky "mály" pocet ako my..:-) lamem si hlavu nad vyzdobou, ale nasla som jeden album od "katuska" stoly - prestieranie je tam par typov... tie cukricky ako napad sa mi pacia.. dostat ich bezne , napr. v tescu, alebo ich treba niekde inde zohnat?
Odpovedať
ahoj cubatour, tie cukríky na stole to je dobrý nápad. Ja chcem dávať na stoly také malé perličky(mám ich v albume), ale sa bojím že to bude vadiť, že sa možno budú prehadzovať poháre.Stredom dudeme mať broskynkovú látku a naňu to chcem poprišívať, aby sa nekotúlali po zemi a niekto sa nepošmykol. :-(
Odpovedať
hviezda, cukriky sme kupili v Polsku su balene po 1 kg. Ale myslim, ze ich maju aj v tescu, v metre a v takych vacsich obchodoch. My mame marhulovu vyzdobu a cukriky su farebne , takze to tam spestri.. a obal z cukrika sa krasne trbliece, takze.. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
Profilova fotka
moze to vyzerat zaujimavo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?