Vyzdoba slnecnice

Potrebovala by som poradit ak ma niekto skusenost s vyzdobou zo slnesnic nepoznate niekoho kto osobne predava slnecnice alebo kde by som ich zohnala. Pretoze u nas maju kvetirstva no za neunosne ceny Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
Par rokov dozadu mala kamoska tiez slnecnicovu vyzdobu lebo si to velmi zelala. A ano na fotkach bola krasna a farebna, ale nazivo to nebolo pekne. A dovod je taky, ze slnecnice maju velmi vela pelu a farbia vsetko s cim pridu do kontaktu. Teda aj svadobne saty, kosele, obrusy... Aby sa tomu predislo kazdu slnecnicu museli silne postriekat nejakym ako keby lakom. Takze vysledny efekt bol taky, ze kvety vyzerali ako umele. Skus porozmyslat ci ti to stoji za to. Jasne, vsetko sa da, ale za aku cenu. (nielen financnu ale aj vizualnu cenu). Ak by si isla po nejakych pestrych sezonnych kvetoch mozes vela usetrit.
Odpovedať
skus napisat nejakej svadobnej agenture, ci by ti nevedeli v tomto pomoct. oni podla mna budu mat s tymto vela skusenosti a poradia vam ci sa do toho pustat a z kadial kvety kupit aby vas to financne nezrujnovalo. :-)
Odpovedať
@monca391 dosť záleží, v akom období máš svadbu, ak mimo sezóny, tak áno, ceny sú mega vysoké za kus, ale ak niekedy okolo júla, tak by si vedela mať za lepšie ceny a prípadne ich aj doma vypestovať my sme mali svadbu v polke júna a tiež sme mali slnečnicovú výzdobu, v kombinácii s inými žltými kvietkami a veľa zelene k tomu, teda nič sa nešpinilo a bolo to krásne a jednoduché
Odpovedať
Profilova fotka
cena je jedna vec no na druhej, slnečnica vie celkom dlho vydržať pekná, takže by som sa zas odkvetnutia nebála. výzdoba, to je na ebe, hlavné je si ujasniť aspoň farebnú kombináciu. viem, že najjednoduchšie je ísť do bielej, no ja by som možno šla do nejakej červenej alebo cyklaménovej
Odpovedať
@tamcka nebude to vypadat trochu divoko ? ta cervena so zltymi slnecnicami ? :-| volila by som skor nieco jemnejsie nech to tolko nebije do oci, nieco take oku lahodiace :-) napriklad bledozelenu, taku pastelovu :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@darienha S tou bledozelenou by to vyzeralo, aspon podla mna, sucho. Ono asi vela zalezi, od toho aky je nevesta typ a co ma rada. Volila by som k tomu cyklamenovu, a ani ta cervena za mna nieje zly napad.
Odpovedať
@romcitka Mne by sa k tomu žiadalo niečo hnedé, ako červené. Poprípade krémová. Aj keď som ešte na svadbe nevidela výzdobu ladiť do hneda, mohlo by to vyzerať zaujímavo, čo na to povieš. Ja budem mať na svadbe ľalie, tie zbožňujem od detstva, žiadne ruže lebo dnes to ma každá druhá.
Odpovedať
@hurarka18 podla mna by to s tou hnedou nebol zly napad, kamaratka mala taku vyzdobu a vyzeralo to dobre, ani to nebylo do oci, skusala som najst nejake fotky co mam z jej svadby ale nikde nevidiet vyzdobu, som ti to sem chcela hodit, pre predstavu. skusim este pohladat :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne by sa pacilo nieco taketo
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali slnečnicovú výzdobu, slnečnice nám vypestovali svokrovci (dátum svadby sme dali tak, aby bola najväčšia šanca, že slnečnice budú kvitnúť a teda kvitli ako na objednávku). všetci nám výzdobu chválili a my sme boli tiež veľmi spokojní. posielam pár fotiek. tým, že sme mali domáce slnečnice, tak ich mohlo byť veľa a nevyšlo to draho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliatko18 tak to je skvelý nápad! prenádherná výzdoba a aj tip ako ušetriť korunky 8-) svokrovci museli byť radi že prispejú aspoň nejak k dielu, či? :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ajula3 jj, boli. myslím, že sme mali takú fajnú atmošku na svadbe, každý sa nejako pričinil k dielu. tortu piekla švagriná, durhá nám na svietniky a naše poháre maľovala slnečnice, svokrovci kvety, naši poriešili zákusky... páčilo sa mi to, ale zároveň som rada, že už na nič z toho nemusím myslieť :D
Odpovedať
My máme svadbu teraz v septembri, slnečnice už nebudú kvitnúť. To ideálne mať svadbu tak na prelome júla/augusta. Posledne roky to sledujem. Ja som sa rozhodla mať aj tak slnečnice. Odporúčali mi to kombinovať so sivou, ale to sa mi až tak nepáčilo. Tak mám modrú a žltú. Pomer slnečníc mám 70% a ostatných mám poľné kvety. Prebezne mám strop za kvety 700eur. Ale to, preto, lebo budeme mať, ako výzdobu len živé kvety a je toho veľa. Dajú sa aj vypestovať. Ale my berieme z veľkoskladu.
Odpovedať
Dakujem vsetkym za radu . Uz mam po svadbe neskor dam foto esta raz dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?