Zakrytie celej steny - nie čiastočne

Ahojte, pravdepodobne táto téma bola viac krát riešená, ale všade sa riešili zakrytia stien len čiastočne svetelnou stenou. Chcem sa teda spýtať, či nepoznáte niekoho najlepšie z TN kraja ( jeden kontakt už mám z iného kraja SR) kto by vedel zakryť celú drevenú stenu ??? Vopred ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Nič ma do toho nieje, ale aký je dôvod zakrývať ju?
Odpovedať
@miss_liliana kvôli nasvieteniu steny. Čiastočná svetelná stena iba za hlavným stolom sa nám nepáči, keď je za tým tento drevený obklad. Tak chcem zistiť aké sú možnosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luccka_258 ja by som to riesila zavesom. Ak nan pripevnis aj nejake baloniky alebo ozdoby, tak sa ta drevena stena uplne strati.
Odpovedať
Profilova fotka
zaves, balonova stena, mozes pouzivat vselico cim sa to da a co sa ti tam hodi :)
Odpovedať
@vierkovanana aj ja si myslím, že ten záves by bol najvhodnejší :) Chcela som tam ešte zavesiť pom-pomy v rôznych výškach zavesené pozdĺž tej drevenej steny. Len čo je problém, že je to veľká stena a veľký kus látky....
Odpovedať
Profilova fotka
@luccka_258 tak ako pises. zavesom prekryje celu stenu a potom je uz len na nej, co na ten zaves dalej da, ci?
Odpovedať
Len neviete poradiť kde kúpiť takú veľkú látku ? Len výšku to má cca 4-5 m.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer sme svadobná agentúra ktorá ponúka komplet všetko. Vrátane banketových stolov ,chiavari stoličiek, rôzneho inventaru ,obalovanie sál (aj stanový efekt ),svetelna stena ,hviezdne nebo , komplet kvetinový cetering. A hlavne robíme všetko pre to aby sme splnili váš sen o rozprávkovej svadbe
Odpovedať
Profilova fotka
@luccka_258 Dobrý večer Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Spolupracujeme so šikovnými pánmi, ktorí zakryjú všetko čo treba, steny, strop, zábradlie, atď. :) Fotky našich prác zo svadieb nájdete tu priamo v albumocha lebo na FB stránke. Prajeme Vám pekný večer :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?