Zakrytie stien v sále - požičanie svetelnej steny

Ahojte :) prednedávnom som písala o probléme zakrytia stien v sále, položila som otázku, na ktorú som nevedela reagovať. Ďakujem vám veľmi pekne za tipy, nápady - sú veľmi dobré a pekné. Problém u nás je ale taký, že 2 steny sú hnedé a ostatné žlto, červené.... a tie hnedé to tak dosť špatia...takže by bolo najvhodnejšie zakryť komplet celú stenu...stenu, ktorá je za nami sme uvažovali zakryť svetelnou stenou ale bez konštrukcie nakoľko by bolo najvhodnejšie keby sa svetelná stena upevnila priamo na stenu, ktorú chceme zakryť. Svetelnú stenu potrebujeme cca rozmerovo na výšku 3 m a šírka 6,20 m :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Sme svadobná a eventová agentúra Wday. Prenajímame stenu ktorú potrebujete ....rozmer je 3mx6m, takže by vám vyhovovala. No potrebujem vedieť termín na ktorý ju potrebujete, aby som zistila či ju v tom dátume máme ešte volnú. Stena sa dá vyzdobiť podľa vkusu každej nevesty. Základ je záclona so svetielkami. Môžete si ju zložiť aj samostatne, je k nej návod. Nie je to nič zložité. Ak budete mať záujem, ozvite sa. :-)
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne za odozvu, @wday napísala som vám správu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, neviem v ktorej casti sa nchadzaju tie hnede steny, ktore potrebujes zakryt, ci su pri nich nejake stoly, parket a pod. ale ak by si mala zaujem, tak cast by sa dala zakryt fotostenou. Mam stojan na fotostenu na prenajom, predavat ho nechcem, lebo sa buduci rok bude vydavat moja sestra. Max sirka je 368 cm a ak by si chcela tak by som ti mohla pomoc ju aj pekne nadekorovat. My sme mali takuto fotstenu a k tomu zopar rekvizit a ludia sa na tom dobre bavili. Coskoro pridam aj kvalitnejsie fotky.
Odpovedať
@lala2201 steny sa nachádzajú jedna na tanečnom parkete a druhá na opačnej strane, kde budú stoly (tam by sme chceli dať aj nejaké svetielka). Čiže ďakujem za nápad a odozvu, ale fotostenu asi nejako extra riešiť nebudeme. I keď možno keď uvidíme fotky tak názor zmeníme. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@meggy169 a nemas nejake fotky tej saly? to by skor pomohlo nieco vymysliet. Mate nejaku temu resp. farebnu kombinaciu?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň sme svadba agentura ktora ponuka aj komplet balenie sál aj svetelne steny. Skuste sa pozriet na našu stránku a nevahajte nas kontakovat
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobrý deň, ponúka niekto aj take plachty (či ako to nazvať) čo by zakryli drevo v KD? Máme svadbu v KD kde po stenách je drevo, ktoré sa mi vôbec nepáči, no nič nevieme zohnať, som už zúfala :( výzdoba bude cyklamenovo-biela, čiže určite nejake biele plachty. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, máme na pranájom 6m x 3m na výšku cena za prenájom je 40 € ,pevná konštrukcia ale treba si po ňu prísť osobne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@tanickake22: ahoj, zohnala si prosim ta niekoho?:) mame podobny problem :(
Odpovedať
Ahoj @luccka_258 my sme po zhanani obrovských zaclon ktore by vyšli cenovo prabdepodobne viac sa rozhodli ze poziciame klasické svetelne steny. Nezakrylo to uplne ale efekt bol perfektny. Úplne to miestnosť zoslavnostnilo :) mali sme pozicane dve -jedna nasvietenim zospodu, druha klasicky so svetielkami.
Odpovedať
Profilova fotka
@luccka_258 Dobrý deň, máme na prenájom svetelnú stenu. Ak by bol záujem kľudne píšte, foto nájdete aj v albumoch, prípadne vieme poslať :) Pekný večer prajeme
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte nevestičky :) alternatíva svetelnej steny môže byť aj kvetinová stena, ktorou zakryjete všetky nedostatky sály - ak mate záujem, ponúkame ju na prenájom. Výška našej kvetinovej fotosteny je 220cm a šírka 300cm - čiže aj skupinové fotografie krásne vyniknú :) V prípade záujmu vyrobíme fotostenu aj na mieru a podľa požiadaviek nevesty. Viac info na našej stránke.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@luccka_258 Ahoj, nezohnala som nič, no nakoniec mi to ani nevadilo, bol to detail kt. som si v ten deň takmer ani neuvedomila :)
Odpovedať
@tanickake22 už aj my sme upustili od tejto myšlienky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?