Zhanam aranzerku na taktuo vyzdobu (vid foto) v KE

Ahojte, zhanam aranzerku, agenturu na vyzdobu. nieco z tychto insiracii. v KE 52 ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
Sme svadobna agentura. Takyto styl vyzdoby Vam vieme urobit. Vsetko je to o dohode a konzultacii. V pripade zaujmu mi zaslite o aky termin sa jedna.
Odpovedať
@benett_wedding Dobry den, dakujem, poslite mi prosim cennik do sukromnej spravy. dakujem vopred
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Zhanam aranzerku na vyzdobu (nieco z fotiek vyssie), na 5.5.2018 v KE. Dakujem
Odpovedať
@sofkabarbie Nadherne! Kazda jedna fotka!
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem Vas, pozrite si prosim nasu pracu. Fotky, ktore ste uviedli ako inspiraciu su velmi rozsiahle, su tam kyticky s mensim poctom, vacsim aj obrovske kytice. Najlepsie by bolo osobne stretnutie, kde si vieme rozibrat celu vyzdobu a navrhnut pre Vas koncept vyzdoby podla predstav. Nahliadnite do nasich albumov, najlepsie na fb, kde momentalne doplnam postupne vsetky fotky za rok 2016. Na nasom webe chybaju fotky za rok 2016, snad do mesiaca sa nam podari to zaktualizivat. V kazdom pripade mame vlastny rukopis prace, ktory je zjavny a snazime sa neustale doplnat nove originalne a jedinecne produkty. Pre inspiraciu vkladam foto.
Odpovedať
Zhanam dalej Termin 5.5.2018
Odpovedať
Profilova fotka
@sofkabarbie Dobrý deň Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Fotky našich prác zo svadieb nájdete tu priamo v albumocha lebo na FB stránke. Podobné štýly výzdoby sme robili už veľa krát. AK budete mať záujem o cenovú ponuku, pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a konkrétnejšiu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sofkabarbie Dobrý deň, ak by ste ešte stále nemala nikoho , radi vm vytvoríme cenovú ponuku stačí napísať správu ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?