Živé alebo umelé kvety???

ahoj...aké kvety použijete na svadobnú výzdobu??? Živé alebo umelé??? Ak má niekto fotku umelej výzdoby, sem s ňou :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Dobrý deň, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Sme mladá, kreatívna agentúra pôsobiaca prevažne na západnom a strednom Slovenku, ale aj v celej SR. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky aj svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Čo sa ceny týka, závisí to od počtu ľudí a rozloženia stolov, pre bližšie info mi prosím napíšte správu s tými údajmi a ja Vám vypracujem rozpočet. Posielam na ukážku foto kde sú použité aj živé aj umelé kvety, s umelými kvetami je to finančne menej náročné, keď niekto nemá rozpočet na výzdobu taký veľký aby sa mohli použiť len živé kvety, robíme kombináciu aj živé aj umelé. Našu tvorbu si môžete pozrieť na webe alebo na FB stránke alebo aj priamo tu na mojasvadba. Prajeme Vám pekný zvyšok dňa :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne zive, ziadne umele a latkove kvety - moj nazor 🌸🌹🌺🌸🌼
Odpovedať
@kathy preto sa pýtam, lebo si umelé kvety neviem predstaviť :)
Odpovedať
jedine živééé!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznačne živé...My sme mali hortenziu, gypsu ...radsej menej a živé ako gycove umelé :-)
Odpovedať
@peta444 veľmi pekné :)
Odpovedať
a náhodou žlté servítky neviete kde zoženiem?
Odpovedať
skus si pozriet aj tu v bazari,je ich tam vela aj z PRO shopov..Ja budem mat vyzdobu z umelych kvetov a podla mna to vyzera uplne super.Ak mas znamu,ktoru bavi aranzovanie a trosku to aj vie,nevidim v tom ziadny problem.Ale urcite nie nejake umele kytice...
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá keďže s týmito kvetmi pracujeme dosť často, preto by som rada vyvrátila reči o gýčových umelých kvetov :) Doba ide totiž dopredu, každý si pod umelým kvetom predstaví kyticu ružičiek, ktoré naše staré mamy mali v každej spálni, avšak doba je iná a umelý kvet je niekedy oveľa krajší ako živý, dokonca už väčšina umelých kvetov pôsobia veľmi živo, pokiaľ sa kvetu nedotknete. Preto pokiaľ niekto nemá financie na živé kvety a nemá možnosť si ich vziať z veľkoskladu, kde sú ceny rapídne iné ako v kvetinárstve, dávame umelé, alebo aspoň mix umelých a živých, ako som už vyššie písala a pridala aj fotky. V dnešnej dobe to nie je žiadna hanba, ako píšem, niekedy sú umelé krajšie ako živé kvety, a hlavne ide o to, že všeky kvety nemajú celoročnú sezónu. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
My sme mali umelé kvety...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

Odpovedať
My sme mali kvietky umele :)
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali na všetkých stoloch umelé, jedine na hlavnom stole boli živé kvietky
Odpovedať
Profilova fotka
baby ako pozeram vase fotky tak sa rozhodujem ze si dam umele :) ved to vyzera super
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat na stoloch umele, koho kedy bude zaujimat ake su kvety na stole :D zivych kvetov dostanem dost od gratulantov :D umele kvety su uz tak pekne ze ich poznat len podla hmatu, :) niekedy nejde len o peniaze ale aj o praktickost :)
Odpovedať
aj ja budem mať umelé ..... už sú kúpené ..... a vyzerajú naozaj originálne ....... vyšli ma oveľa menej ako živé ..., ale keď niekto má peniaze a chce investovať, hor sa do toho ..... vydržia zopár dní .... a stovky eur pôjdu do koša .... šup šup .... :)
Odpovedať
@sunshine21 krááásne kvety :) nepredáš :D
Odpovedať
Gypsa je ziva, iba ruzicky umele. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za živé:-)
Odpovedať
Živé sú pekné, ale je mi ich škoda, najmä keď vidím, že by ich bolo všade veľa.. ja premýšľam že poprosím rodinu aby nám ani živé kvety ku gratuláciám nenosili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barty5 Poprosiť môžeš, ale poslúchne ťa možno 5% ľudí... Ja som všetkých prosila, opakovala im to viackrát, že ked mi chcú dať kvety ku gratulácií, tak mi stačí jedna ružička alebo nič.... Skončila som tak, že tri družičky mali plné náruče kvetov.. :-(
Odpovedať
@sunshine21 kde si kúpila tie ruže? ak smiem vedieť
Odpovedať
Profilova fotka
zivych mi je luto
Odpovedať
@dixy89 zlate moravce
Odpovedať
ja by som bola tiez za zive, je to krajsie :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja som za umelé...zbytočne dávať prehnané peniaze za živé kvety...už aj z umelých kvetov, sa dajú robiť divy :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes sa už dajú zohnať umelé kvety na nerozoznanie od živých, ak to nebudú kvety z roztrapkanej látky, isto tým nič nepokazíš,každému sa páčia živé, ale nie každý si to môže dovoliť, a navyše, sa tu vnucuje tá predsava , že to býva ľúto, toľko kvetov ničiť pre jeden večer, rozdať ich nestihneš,a v jednom byte toľko prezieravej vône tiež nieje najlepšia voľba, takže aj napriek všetkému a bez ohľadu na to, že živé kvety sú luxus a top, zvolila by som kvalitné umelé... :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?