Rýchla rota Sečovce - máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte. Kto ma skúsenosti s týmto cateringom?...Chcela by som od nich aj menu aj výzdobu.
Odpovedať
Profilova fotka
Su tam dve,jedna talian a potom este jedna pani,ja mam zajednanu pani,sestra ju mala na svadbe a bolo to chutne,bolo toho dost a za super cenu...vyzdobu neviem ako lebo nemam od nej a menu si vyberies z jej ponuky a od toho sa odvyja cena
Odpovedať
My sme mali rotu od Jara Taliana, boli sme spokojní, všetko si priniesli svoje aj za sebou poupratovali, aranžerku sme mali tiež cez nich, Alena Sokolová možeš si pozrieť na fb, tiež maximalna spokojnosť všetko čo som chcela mi splnila.
Odpovedať
Profilova fotka
@11hannah11 No ja plánujem tiež od Taliana . No to je super, že aj všetko poupratovali a cenovo to ako vyšlo na osobu?
Odpovedať
@angelitaa tak na osobu nas to vyšlo 14 €
Odpovedať
Profilova fotka
@11hannah11 No tak to je výborná cena a výzdoba koľko približne?...a mali ste švédske stoly alebo klasické menu?
Odpovedať
Profilova fotka
Nasi znamy mali od J.Taliana asi 3x minimalne, dokonca mi tam pracuje jeden sused :) odporucame tiez
Odpovedať
@angelitaa mali sme klasicke menu, vyzdoba 550, ale mali sme 200 ľudí,
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Prispevok je z roku 2014 tak ci nemate niektora nove skusenosti s Rýchlou rotou Sečovce ? popripade ceny za menu a vyzdobu. Dakujem :)
Odpovedať
ja som ich mala v roku 2013 a aj brat v Septembri 2015 na svadbe, môžem len odporučať i ked občas ťažka komunikacia z dôvodu zaneprazdnenosti ale všetko je včas zabezpečené, takže sa netreba obávať, cena do 17 EUR/osoba za predjedlo, pripitok, polievka, večera a svedske stoly, vyzdoba podla toho čo chcete, ale cca 300-350 EUR, dufam že info pomôžu i ked z roku 2015 :)
Odpovedať
@michelle363 dakujem pekne urcite pomohlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@susik27 My sme ich mali na svadbe, milá obsluha, jedlo super a veľa :-D mali sme 16,50e/os. Bola som už na veľa svadbách a môžem povedať, že v hocktorých hoteloch nebolo také jedlo ako od nich. A fakt že nikto nemohol byť hladný, vela toho bolo a na švédskych stoloch tak isto. Výzdobu sme od nich neriešili, majú nejakú aranžérku a viem, že známa platila zdá sa mi že do 500€.
Odpovedať
@ludmilka15 dakujem pekne za info. A ake ste mali menu ? 2x vecera + svedske stoly alebo len 1x vecera a svedske stoly ? a ak sa smiem opytat ako si riesila vydobu ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj, minuly rok sme svadbu a a bola rota zo Sečoviec. Výzdobu nam nerobili, tu sme mali poriešenú my. Menu bolo super, obsluha tak isto, jedlo teplé, porcie dostatočne veľké. Nakoľko sme si dali čoko fontánu cena na osobu bola cca 14 eur. Svedske stoly sme nemali, ale bolo predj, pol, hlavne, a este 2 chody + plnena kapusta. A bolo toho až až
Odpovedať
Profilova fotka
@susik27 Mali sme prípitok, predjedlo, polievka, hlavné jedlo a švédske. Zbytočne dávať 2 večere, nikto by to nepojedol. Časť výzdoby som si kúpila, časť mala požičanú a vyšlo ma to cca o polovicu lacnejšie.
Odpovedať
@x_vixinela_x dakujem pekne ....my sme zvazovali ze dame ako keby 2x veceru a svedske stoly ...ale tak este sa rozhodneme :)
Odpovedať
@ludmilka15 ...ja som bola na svadbe kde boli 2 vecere a svedske stoly a ta druhu veceru pojedol skoro kazdy ..tak zavzujeme Vyzdobu este neviem ani v akych farbach bude :D nakolko sala ma zlte steny ....nechcem nic prehnane skor taku klasiku nejaku
Odpovedať
Profilova fotka
@susik27 Záleží od toho kedy svadba začne, oni dávajú dosť veľkú porciu hlavného jedla a sám majiteľ nám neodporúčal dávať ešte jednu večeru a tak švédske stoly. Čašníci sa mi ešte na svadbe pýtali, kedy chceme švédske a na tých stoloch je toho fakt strašne veľa. My sme mali v kulturáku, robili sme svojpomocne a každý chválil. :-D Svadba neni o výzdobe, dôležité je, aby sa ľudia dobre zabavili a najedli. :-)
Odpovedať
@ludmilka15 Uvidime mozno aj my skoncime len pri svedskych stoloch :) Ja viem ze nie je o vyzdobe, ale tak nech to vyzera pekne :) ja nemam az take esteticke citenie :) Menu ste si doholi s p. Talianom tesne pred svadbou, alebo ked si robila u neho rezervaciu? A platila si mu zalohu?
Odpovedať
Profilova fotka
@susik27 Mali sme s ním stretnutie 2krát pred svadbou, povedal nám z čoho všetkého máme na výber, aj si zapísal čo sme si vybrali ale stačí tak pred svadbou vybrať a počty sme nahlasovali v utorok myslím, vo svadobný týždeň. Od nás zálohu nechcel, švagriná sa s ním pozná osobne a neviem, či berie normálne zálohy pred svadbou alebo sa vypláca všetko až ráno po svadbe.
Odpovedať
@ludmilka15 dakujem pekne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@petulda333 mohla by som poprosiť o kontakt na tu pani. Nájdem ju aj na webe alebo fb?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?