Salón Jedna Radosť

Ahojte dievčatá, prosím vás tie ktoré máte skúsenosti so salonom jedna radosť v žiline, vedeli by ste mi povedať ako sú na tom oni cenovo? a aké máte s nimi skúsenosti??? Ďakujem za každú odpoveď.... ;-)
Odpovedať
Mám pocit, že to nie je salón, ale agentúra? Na ceny sa ich treba opýtať, každý ti povie inú cenu, podľa toho, čo vsetko v tom mal.
Odpovedať
Ano je to agentúra. sorry som sa pomylila, ale rada by som viac od vás žienky moje keby ste mi to vedeli zhodnotiť, ak máte s nimi skúsenosti :-) dakujem
Odpovedať
Mňa osobne veľmi mrzí, že ma odradila ich cena.. Vyrátali mi raz takú vysokú cenu ako iná agentúra, ale ver mi, neoplatí sa na tom šetriť!! Keby šiel vrátiť čas späť, tak už takúto chybu nespravím..
Odpovedať
@alllinka a môžem vedieť aká to bola suma? ja si davam na vyzdobu do max 1000 € či mysliš že ani to nestači???
Odpovedať
@inanitka To je úplne irelevantná informácia. Záleží od toho, čo všetko chceš mať vo výzdobe. Môžeš mať výzdobu za 200 eur aj za 2000 eur... Veď tam napíš a zistíš sama. :-)
Odpovedať
@inanitka To je to isté, ako sa spýtať, koľko ta vyjde svadobná hostina.. Veď je rozdiel, či chceš luxusnú hostinu pre 150 ľudí v 4* hoteli alebo malé posedenie pre 20 ľudí niekde v reštaurácii. To isté výzdoba. Cena záleží od mnohých faktorov. Pýtať sa na skúsenosti je super, ale na cenu..to nedáva zmysel :-) My ti cenu určite nepovieme, to ti povie len agentúra, ktorej povieš, čo všetko chceš..
Odpovedať
@alllinka to je uplna pravda :-S napišem im, pošlem foto s mojou predstavou a uvidim... aj tak dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň ak máte záujem pošlite nám svoju predstavu a urobíme Vám cenovú a vizuálnu ponuku.Ponuky si môžete porovnať a rozhodnúť sa.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam velmi dobru skusenost s touto agenturou - vysli mi v ustrety, boli flexibilni a zaroven poradili a akceptovali moje zelanie, mozem len odporucat a pridavam sa k nazoru ze cena je velmi velmi individualna - uz len napriklad ked mas medzi cenou kvetou rozdiel 1 euro, tak pri pocte napriklad 200 kvetov ti to urobi rozdiel 200 euro, preto je lepsie sa pytat, upravovat rozpocet.... ja osobne som sa nakoniec rozhodla pre viac kvetov ako som mala v plane - a som velmi stastna za toto rozhodnutie... (aj ked to bolo drahsie)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?