Svadba na kľúč

Baby co stoji taka svadba na kľúč? Akoze fakt sa mi nechce nic vybavovat :-) chcem len prísť a ostatne nech sa postaraju druhý :-D
Odpovedať
@daniela.ho v prvom rade musíš vedieť, čo všetko chceš. Netreba zabudnúť ani na detaily, čo zvyknú pripomenúť, ale aby teda agentúra vedela, čo chceš a čo nie. Potom by som rozposlala požiadavky konkrétnym agentúram, ktoré ťa niečim oslovili a uvidíš ako ti dajú cenové ponuky. Prípadne povedz sumu a cca predstavu a oni ti povedia či sa zmestia a čo všetko by tam mohlo byť. Je to individuálne u rôznych agentúr a veľa záleží od miesta, dátumu, tvojej predstavy. Ale myslím, že keď povieš cenovú hranicu, viete sa dohodnúť. Tak isto niektoré agentúry ponúkajú balíky, že napríklad za 50€/osobu, 25€/osobu atď. Svadba ťa totiž može stáť rôzne od 1000€ po desiatky až stovky tisíc. Veľa sa navýši vychytenými profesionálmi, netradičnou výzdobou, živými kvetmi či špeciálnymi požiadavkami. Záleží, koľko chceš do toho vraziť :)
Odpovedať
@malaopicka to im mam napisat ze zariadte mi svadbu v okolí Trenčína pre 60 ludi? Pretože mne je fakt vsetko jedno a nechce sa mi vymyslat vyzdoba, menu....jedine co mam je fotograf, dj a saty :-D
Odpovedať
@daniela.ho no rozhodne sa musíš informovať v agentúre :) vyber si, ktorých práca sa ti páči a napíš in kde, kedy, pre koľko ľudí, tvoj finančný strop a ak tam chceš niečo konkrétne. Je to ich práca, takže ti povedia či majú voľné, koľko to bude stať, čo tam bude atď :)
Odpovedať
ja by som sa tiež rada zbavila všetkého čo nemusím robiť a nech sa stará niekto iný ale musím sa priznať, že celkom nerozumiem tejto svadbe na kľúč... čo je vlastne tou službou ktorú pre mňa agentúra ponúka? neberiem svadbu ani zďaleka ako najkrajší deň môjho života a veľa vecí týkajúcich sa svadby je mi vlastne ukradnutých ALE veď tie najzákladnejšie položky ako šaty, menu, miesto, fotograf... si človek musí vybrať sám nie? či? čo za mňa agentúra vlastne spraví?
Odpovedať
@zuska_bluzka áno Zuzi, agentúry majú zastrešených svojich dodávateľov, čiže ak sa nechceš o nič starať, necháš to na nich a oni ti ich zajednajú. Čiže nemusíš hľadať, že ktorý je lepši fotograf, kameraman, kde hľadať šaty atď. Rovnako za teba vyberú menu, zákusky, prípadne ti poradia...No ja by som si takéto veci radšej vyberala sama, podľa svojho gusta. No a okrem toho urobia výzdobu, všetky tie drobnosti ako tlačoviny, sviečočky, vázičky, rekvizity a tak isto ti skoordinujú deň. No tak treba naozaj rátať s vyššou sumou, pretože si berú províziu, čiže nie každému to vyhovuje. Ja osobne som len za koordinátorku, ale agentúre by som to do rúk nezverila.
Odpovedať
@malaopicka hmm veď práve tohto či si napísala by som sa bála, že čo to bude za fotografa, či bude miesto podľa mojich predstáv a rovnako aj ostatné veci... lebo vlastne aj tak všetko musia s tebou vykomunikovať, tak mi to príde byť trošku ako zbytočnosť, potom by som sa musela hnevať aj na iných :-D
Odpovedať
@zuska_bluzka však určite, ale zas je výhoda, že všetky tie prkotiny do vyzdoby máš od agentúry, nemusíš to doma skladovať, sama zdobiť a potom prosiť ľudí, nech si to niekto vezme, lebo to nebudeš mať kam dať. Má to svoje pre aj proti :)
Odpovedať
@malaopicka no cosi to aj tak sama neplanujem robit presne preto ze by mi na to potom prach sadal a bolo by mi to luto vyhodit :-/ so mnou ani tak ani tak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby ak mozem podarit hlavne nezverte vasu svadbu do ruk Anne ktora vystupuje pod agentúrou Lux wedding alebo vyzdoba od Anny mne sposobila velke problemy 2 tyzdne pred svadbouaj pocas svadby atd vypytala si skoro 8000 eur a jej praca nezodpovedala sume , este v sobotu o 11 sme ju museli nahanat aby vôbec nieco zacala robit a to uz mala zapocitane hodiny za robotu ktore si odkavickovala , svietniky mi dala samozrejme podla seba aby co najviac zarobila a nie tie na ktorých sme boli dohodnute .Toto je len velka skratka napisana :))
Odpovedať
@aduska41 no to by som od nich nečakala. Je to jedna z najdrahších a najospevovanejších agentúr. Mne sa ich práca moc nepáči, pozerala som si ich totiž, keď som vyberala pre nás. Cena sa mne osobne nezdá byť hrozná, no ak to nezodpovedalo jej výkonu, tvojej predstave a výsledku, tak sa môžu hanbiť...
Odpovedať
Profilova fotka
tak podla mna 8 000 za par veci ako svietnik , sviecky , zavesy a sedaky ktore som mala od nej je privela :) A ktomu vydrankala odomna na obrusy , ktore som zaplatila coz je pochopitelne ,ze som si ich chcela nechat a ona mi nato napisala ,ze nemam v sebe ani chochmes aby som povedala nechaj si tie obrusy ...takto sa podnika u pani Skablovej do dnesneho dna neevidujem fakturu ktoru mi mala poslat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadba na kluc nie je o tom ze agentura vyberie, ale skor poradi... miesta o ktorych ste mozno nevedeli, fotografov skusenych alebo zacinajucich s velkym potencialom, sikovne tortarky a pod. Nevesta si vyberie a agentura uz dalej s dodavatelmi komunikuje a dohaduje vsetky detaily. Pocas samotnych priprav vo svadobny den sa potom vsetci dodavatelia obracaju na koordinatorku a nevesta sa tak moze nerusene pripravovat. Vyhodou je, ze klientka komunikuje pocas celych priprav svadby iba s jednou osobou a nemusi tak mysliet na 100 roznych veci, stretavat sa volat a mailovat s kazdym jednym clovekom zvlast.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Co prosim? Dobre som to pochopila ze niekto pyta na svk za vyzdobu 8000e?
Odpovedať
@aduska41 tak samozrejme, záleží, čo všetko tam bolo. Ak naozaj iba toto, tak je to veľa, ale vo všeobecnosti je to celkom v pohode suma, keby to tomu ozaj zodpovedalo. Veľmi zvláštne jednanie toto...ešte, že si dala vedieť aj ostatným nevestám.
Odpovedať
ze v pohode suma :-D :-D prepac nedalo mi to...niekto ma za to celu svadbu :-D
Odpovedať
@simipd tak niekto áno, niekto nie. Preto hovorím "pre mňa", mne sa to nezdá veľa. Niekomu sa to môže zdať veľa, niekomu zas smiešne málo. Treba vnímať rozdiely ;-) ja sa tiež nesmejem na tom, keď ma niekto výzdobu za 300€.
Odpovedať
@simipd podľa mňa to záleží od toho čo vlastne všetko bolo v tej cene (určite tam neboli len tie svietniky, sviečky, sedáky...) keďže nepoznáme celý rozsah poskytnutej služby, tak je ťažké povedať či je to veľa alebo málo. btw agentúru si zrejme nenajíma niekto kto má na celú svadbu rozpočet 8000€ aspoň si tak myslím...
Odpovedať
A zase sme pri tom, koľko je vhodné zaplatiť za výzdobu...? Asi mi niečo ušlo, ale na to sa autorka nepýtala. @daniela.ho Kamarátka a moja družička má svadbu na "kľúč". Ide o to, že on pracuje mimo SR a ona je zaneprázdnená, nemá čas porovnávať dodávateľov atď. Agentúre povedala čo je pre ňu dôležité, a akú má predstavu. Oni priniesli koncept, vyberali dodávateľov, komunikujú s dodávateľmi a ona už len "odsúhlasuje" priebežné výsledky a plány. Ak chceš viac info, pokojne mi napíš čo Ťa zaujíma, ja sa jej spýtam, na mojasvadba nie je. Pri čítaní niektorých príspevkov chápem prečo.
Odpovedať
Profilova fotka
ale no, kazdy da tolko kolko uzna za vhodné. niekto si zobere uver tisíce eur aby si mohol spravit mega svadbu a pritom napr. býva v podnájme alebo s rodičmi, alebo spláca hypo 30 rokov. Niekto dá menej za svadbu ale býva vo svojom byte-dome, má auto, dovolenky, chatu, bez bratia uverov v bankách a niekto je len decko bohatych rodičov, zlatokopka aleboo mladí 25 - 30 roční pár ktorí si miliony zarobil tým čo maju v hlave, vlastnia europsky patent na niečo alebo tak ;-) kazdy ma nejaké priority za čo je ochotní pustit peniaze ;-)
Odpovedať
@zuska_bluzka ano zle som sa vyjadrila...jasne ze pokial to ma tu hodnotu tak to ma taku hodnotu ako ja neriesim ze kolko za to veci mala....ja som sa len pousmiala nad tym konkretnym vyrokom, nic v zlom. A mati suhlasim ja sa nemam na co stazovat 😉
Odpovedať
@katikaq dakujem moc, svadbu sme uz poriesili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela.ho Dobrý deň, Venujeme sa aranžovaniu kostola, svadobnej sály, exteriéru, interiéru, auta atď. Našu tvrobu si môžete pozrieť tu na mojasvadba.sk alebo na FB stránke, poprípadne webe. V prípade záujmu neváhajte nás kontaktovať. Stačí ak nám napíšete počet osôb, počet a typ stolov a my Vám vypracujeme približnú cenovú ponuku. S pozdravom LuxDecor
Odpovedať
Profilova fotka
My sme riesili vsetko cez agenturu (Elizabeth) az na priestor. Povedala som im moje financne moznosti (ktore neboli niekolko tisicove) a vsetko riesili za mna, na mail mi poslali navrh a moja starost bola iba povedat ano paci sa mi to, nie nepaci chcem nieco ine. Nieco ako stres, nervy atd nic z toho som nemala. Proste je to naj vec riesit cez agenturu (cez dj-a, fotografa ... vsetko) Presne sa stalo to, iba som prisla a o nic sa nestarala a den si proste uzila. A ak ti mozem odporucit, dohodni sa aj na koordinacii od agenturi svadobneho dna. To je vec na nezaplatenie!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?