Svadobná agentúra Ceremony zo Šaľe

Ahojte baby. Tak, startujem aj ja. :-D Chcela by som sa Vas opytat, nemate skusenosti s touto agenturou? Pozerala som ich stranku, robia celkom peknu vyzdobu ale ja by som od nich chcela aj ine veci, nie len dekoraciu. Rozmyslam, ci by som sa do toho mala dat ja sama - som pracovne dost vytazene a stale rozlietana :-D - alebo sa obratit radsej na nich.
Odpovedať
Profilova fotka
ilduci - skus pozriet aj tieto temy : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Aj ked som tu nova, tak ako sa na novacika patri, precitala som si pravidla :o) Najprv som hladala temy, kde sa keca o agenturach, ale nic som nenasla. :o)
Odpovedať
Profilova fotka
ilduci - v poriadku, ale som myslela, ze ti to pomoze trosku ;-)
Odpovedať
Vsak si aj pomohla, vdaka, :o) lebo ja som nasla len tu prvu diskusiu... Aspon som si precitala volaco aj o inych agenturach...
Odpovedať
Profilova fotka
tak to som rada...zelam vela stastia pri vybere x-)
Odpovedať
Mne robili vyzdobu. Urobili to naozaj pekne, bola som spokojna. A pacilo sa mi aj to - za co ich aj v hotely pochvalili - ze rano o 5.00 uz tam boli pre svoje veci, nemuseli to rozoberat casnicky v hotely. Ak ta zaujima nieco konkretne, napis IP.
Odpovedať
Este keby som vedela co je to IP.. to je posta? :o) Prepac, ale som tu nova. :o)
Odpovedať
Aha prepac, uz som to tu nasla. IP=interna posta. :o)
Odpovedať
Profilova fotka
idluci - IP je interna posta ;-) najdes ju na stranke uplne hore...
Odpovedať
Sorry, trosku zmatkujem. :-D Uz som jej vedela napisat.
Odpovedať
Profilova fotka
v poriadku ;-) :-D
Odpovedať
Svadbu budeme mat az volakedy v lete, dovtedy sa hadam naucim, ako to tu ovladat... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ilduci - jasne, keby si niecomu nerozumela, kludne mi napis IP-cku a pomozem ;-)
Odpovedať
Ake mate skusenosti so svadobnymi vystavami? Vsimla som si reklamu na tejto stranke vystavu, oplati sa tam ist?
Odpovedať
Co mam robit domika, nikto mi nepise.. :(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, este som nebola na svadobnom veltrhu ale urcite planujem, vela ludi odporuca, vselijake akcie, zlavy, vyhody atd, tak dufam ze nebudem sklamana, planujem tam zohnat nejake veci pre zenicha, tak snad sa mi podari :)
Odpovedať
Aj ja by som chcela na niektoru vystavu ist, ale netusim, na ktoru, nakolko som rozlietana, nemozem predsa absolvovat vsetky, na ktore som tu videla reklamy... :-) Snad nam volakto poradi.
Odpovedať
Rozmyslam, ze asi zbytocne cakam na odpoved, vsak tie z vas, ktore to uz maju za sebou, uz sem asi nechodia... Okrem Ceremony som skusala aj ine agentury, pravdupovediac co sa tyka cien som dostala aj lepsie ponuky - ale majitelka Ceremony bola velmi ochotna - teda aspon cez maily, to je jedna vec a druha je, ze maju vela referencii, fotiek na stranke... kym tie ine "agentury" mi nic neukazali... Ale osobne ich nepoznam a stale vaham a vobec nie som si ista, ci im mozem zverit celu svadbu. Rodicov sa do toho nechcem zatiahnut a ja som v zahranici...
Odpovedať
Ahoj Ilduci, nemam s nimi skusenost, co sa tyka organizovania celej svadby, nam zabezpecili navleky + stredove pasy na stoly. Pani je velmi mila a ochotna, nemali sme s nimi ziadny problem, posledni svadobnici sa rozprchli cca o pol siestej a okolo siestej z Ceremony uz naklusali k nam a pekne vsetko pozbierali. Co sa tyka cenovej ponuky (myslim teraz navleky, lebo len to viem posudit) mi vysli jednoznacne najlepsie - rozposlala som maily priblizne 10 roznym agenturam z NR, NZ a okolia a ako jedini nechceli uctovat nic extra ani sa nasadenie navlekov ani za cestu, kym jedna agentura povazovala za normalne uctovat si len za cestu vyse 60 eur pri vzdialenosti 25 km! Plus dalsia vec, co u mna rozhodla z estetickeho hladiska - dlzka stuhy. V jednej agenture sa ma snazili presviedcat, ze ich stuhy su pre mna tie najidealnejsie, ale ked som ich dlzku prirovnala k standardnej sirokej stolicke, tak mi z toho vyslo, ze sa z nich ledva uviaze masla... No a masle z Ceremony krasne viseli az takmer dole :-) A mohla som porovnat prevedenie zlata organza/zlaty saten, tiez asi ako u jedinych...
Odpovedať
Ahoj baby, tak aj ja sa chystam na svadbu - v júny, ale uz mam takmer vsetko zabezpecene. Organizovanie svadieb ma proste bavi, niekomu sa to zda cudne, ale mam to fakt rada. takze, ak budete potrebovat poradit alebo pomoct s dekoraciou alebo hocičím .... som tu :-D
Odpovedať
evi4ka, sorry, ale takych ponuk som mala viac... aj kamaratka mi slubila, ze mi doma vsetko zabezpeci - ale to, ze raz jej pri organizovani svadby svojej sestry vyslo, neznamena, ze to musi vyjst aj druhykrat. A ja svadbu mam len raz za zivot - aspon dufam :o) - tak to radsej zverim profesionalom, nez to nechat vsetko skazit. Potom by bolo uz neskoro plakat nad rozliatym mliekom. Uz som sa rozhodla, uz som im napisala :o)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja by som si tiež chcela najat ceremony na výzdobu sály...návleky, obrusy, proste všetko doladit tak ako sa ma. zatial som sa však s nimi nekontaktovala, planujem tam zájst v piatok alebo buduci týžden a predebatovat to s nimi. na ich stránke som našla ozaj veľmi pekné ukážky a fotky z akcií ktoré robili. je tam strašne veľké množstvo farebných variácii a tiež rôznych doplnov....cena sa mi tiež nezdala prehnaná tak uvidíme. možno by mi vedeli aj poradit nejakú farebnú kombináciu alebo tak.hlavne som si všimla že už robili výzdobu v tom hotely kde budeme mat svadbu takže už majú určite nejaké skúsenosti. dúfam že mi to dobre dopadne a že budú ochotné tety. aha a mne sa hlavne páči že sú zo šale kedže ja som z galanty je to len na skok...no uvidíme. ked tam pôjdem a dozviem sa nejaké novinky hned budem informovat ;-)
Odpovedať
Uz to s nimi postupne doladujeme, zatial som spokojna. :) PS: dakujem babenkam a roznym agenturam za ponuky, ktore mi prichadzaju do posty, ale uz mi viac neposielajte!
Odpovedať
Profilova fotka
takže tety sú v pohode?aj ti poradili niečo?som zvedava a už sa tešim :) spravili ti cenovu ponuku podla predstav?
Odpovedať
Ahoj Roxy! S ponukou som bola spokojna. Prijemne ma prekvapili aj s tym, ze do ponuky dali aj take veci, na ktore som ja vobec nemyslela ( s poznamkou, ze ked o to nebudem mat zaujem, kludne to z tej ponuky mozem vyskrtnut ) - nuz, co uz, vydavam sa prvykrat a nemam v tom ziadne skusenosti. :). Postupne to s nimi teraz doladujeme. Mam z toho celkom dobre pocity. :) Pre porovnanie som si vypytala ponuky aj od inych agentu a tak, ako to bride2be pisala vyssie, bola som prekvapena, ze niektore agentury si kolko pytaju za robotu a za dopravu... Ozvy sa, ake z nich mas pocity, lebo my komunikujeme len cez maily, osobne sme sa nestretli.. stretneme sa az pred svadbou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte! Chcela by som sa vas opitat, ci ste od nich mali vyzdobu. Rozmyslam, ze si od nich objednam vyzdobu, lebo moja sestra nejavi zaujem a ja to asi nebudem stihat... Alebo mi viete poradit aj inych v blizkosti Galanty?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@domika007 nenajde tam o nich nic... :-) rovnako ako ja.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?