Dve svadobné autá??

Ahojte nevesty, ako je to so svadobnými autami? Lebo mi bolo povedané, že by mali byť dve...lebo, že do kostola, by mal ísť ženích aj nevesta zvlášť. Aké sú Vaše názory a skúsenosti?
Odpovedať
ak sa chcete vidieť až v kostole tak je to dobrý nápad ... ak chcete odobierku tak je to zbytočné si myslím ..
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa toto strasne paci......bolo mi povedane ze by mali byt dve.....och, ved si urob ako chces :-) co tak zostat den pred svadbou s manzelom, stravit s nim noc, rano sa poobliekat s nim a nech ta odvezie do kostola on, to je celkom romanticke nie? :-D a staci vam jedno auto a este aj usetrite na benzine :-) byva to tak vacsinou tak ze zenich ide odpytovat nevestu k rodicom takze staci jedno....ale videla som aj to ked nevesta chcela byt videna a v kostole a zenicha viezlo jedno auto a nevestu doviezlo druhe....alebo ak mate jedno to moze ist po zenicha, ten si stihne pred kostolom zapalit, kym auto zbehne po teba :-)
Odpovedať
fotit sa asi pojdete pre svadbou, nie? cize jednym autom, zbytocne dve auta strojit, chystat, dvaja soferi.... a rovnako sa aj na obrad jednym doveziete... kto povedal, ze by mali byt dve? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) vozím svadobčanov už dlhé roky a vždy stačilo jedno auto, vždy sa fotilo pred obradom a potom ich beriem do kostola spoločne na jednom a tom istom aute ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kazdy to robi inak. Niekto chce tak, iny onak. My sme napriklad na nasej svadbe isli spolu uz od zaciatku, kedze sme nerobili v den sobasa odobierku a ine veci. Malo to svoj vyznam, pretoze nas pred samotnym obradom videlo naozaj len par ludi. Takze: spravte tak, ako sa to vam paci. Je to vas den, takze si ho uzite podla seba ;-)
Odpovedať
niekde sa to robí, v prípade, že sa snúbenci vidia až na obrade....inak to nemá zmysel
Odpovedať
@nefertiti ach ty romantik :D mne to príde strašne odveci, keď dvaja ľudia spolu bývajú, žijú nielen bytostne ale aj sexuálne a nakoniec sa v deň svadby hrajú na dokonale slušný pár, spravia falošnú odobierku, tvária sa že idú do manželstva od svojich rodičov, plačú pri odobierke, keď im dajú rodičia na čelo krížik a pritom sú šťastím od seba, že sa konečne odsťahovali :D taká romantika sa mi prieči :D ja tiež nebudem od svojho chlapa utekať na jednu noc k rodičom :D pekne sa spolu vyspinkáme do ružova :D najskôr priotrávi celý panelák jeden keď sa zo stresu pototo a potom sa vymeníme :D spravím raňajky a kávu, zapálim si jednu zdravotnú so svedkyňou a odpochodujem kaderníčke :D a krížik na čelo mi môže dať mama aj pri kostole ale to zase ona neurobí :D
Odpovedať
@monka635 ze priotravi panelak... 😃😃 you made my day. Ale k teme: ak sa uvidite pred obradom, ci uz pri foteni alebo pri odobierke, je to uplne zbytocne. Ale ja myslim, ze aj ked sa uvidite az pred oltarom, tak sa to da poriesit tak, aby ste nemuseli mat dve auta, ved to su aj vydavky navyse. Ja chcem, aby ma videl az v kostole, ziadne srdcervuce odobierky. Prezliekat sa budem u rodicov (zijeme spolu s drahym, ale v zahranici, takze na mieste obradu aj tak nemam kde inde velmi). Jeho dovezie auto z hotela a potom skoci po mna (byvame, teda rodicia byvaju dve minuty od kostola, takze do piatich minut po zenichovi tam mozem byt aj ja, teda ak uz budem vtedy nachystana co urcite nebudem. Na nevestu sa proste musi pockat ☺☺ a to aj vtedy, ked to auto bude musiet ist po nevestu vacsiu vzdialenost...
Odpovedať
@gertie súhlasím s tebou bez výhrad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 presne tako si napisala :-D s tym rozdielom ze ja noc rped svadbou stravim so svojimi dvoma sialenymi kamoskami :-D
Odpovedať
@nefertiti to ja musím absolvovať týždeň pred lebo bych si poblila wedding dress :D
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 jaj tak to nieeee to jasne ze dame pred svadbou dostatocne dlhy cas dopredu aby som stihla vytriezviet.....toto uz bude len take light, flasa vinecka, babske keci, rehotacky, pripadne ma mozno este odhovoria :-D myslim ze oj chlap by ten predvadobny stres so mnou nezvladol a viem ze baby ma utlmia :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nefertiti dobre si to premyslela :D
Odpovedať
Ďakujem za odpovede, ja si tiež myslím, že je zbytočné mať dve autá, budeme sa fotiť pred obradom, takže stačí jedno :) A reakcia nato, že si mám spraviť ako chcem....len som sa chcela informovať :) či je to najnovšia móda teraz, alebo ako...lebo som to nepočula :)
Odpovedať
U nás v rodine vždy išli snúbenci jedným autom. Snúbenec je z Čiech a tu je tradícia, že ženích i nevesta idú na obrad zvlášť, ženích v čele kolóny, potom všetci ostatní svadobní hostia a auto s nevestou ako posledné. Po obrade už idú spoločným autom. Áut máme v rodine dosť, tak sme si vraveli, že to tak urobíme, aspoň bude pre Slovákov nejaká novinka :) Každý nech si to urobí ako sa mu páči, myslím, že to nie sú žiadne záväzné pravidlá.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?