Svadobná ŠPZ na auto - môžem ju reklamovať?

ahojte mám problém kúpila som si cez sashe.sk značku na auto vo februári, ale cez víkend ma upozornila jedna kočka odtialto že je tam preklep, ja pri tom zhone čo som si vela vecí naobjednávala som si to vôbec nevšimla. kedže je už skoro máj tak neviem či mi to pani vyreklamuje ,pisala som jej ale ani nereagovala na dva meily. vyhražať sa jej nechcem. aky mate na to nazor ? viem že je to aj moja chyba ale asi by mi to mala vymeniť nie?
Odpovedať
@z1984 tak to je dost neskoro na pripadne reklamacie...a posielala ti vopred fotku ako to vyzera nez ti to poslala? ak ano tak o to horsie, ale myslim ze aj ak nie, tak po 3 mesiacoch je to zial dost dlha doba, kazdopadne je neseriozne ze ti neodpoveda lebo je to aj jej chyba ze nieco vyrobi a neskontroluje, dalsie veci by som uz neobjednavala pripadne zanechala recenziu
Odpovedať
@z1984 Taktiež si myslím, že je už na výmenu dosť neskoro aj keď pani by sa mala ozvať a mala by aspoň mať trochu snahy daný problém vyriešiť! Je to predsa jej vizitka práce!
Odpovedať
@janelicious03 @minulagreg praveže neposlala mi žiadne foto ako to ma vyzerat
Odpovedať
už len z principu ti mala pani odpísať a skúsiť navrhnuť náhradu, a taktiež si myslím že máš právo na reklamáciu do 2 rokov od kúpy. Je to výrobná vada takže stála by som na výmene. Poprípade skús napísať na sashe hodnotenie.
Odpovedať
@waidy ano to ma napadlo, že skusim na sashe, ak sa pani neozve dnes, kedže bol vikend, možno nebola na nete. dakujem
Odpovedať
@z1984 kludne si to na sashe pozrieš či si prečítala spravu v neprečitanej správe. ak tak určite skús aj pani vyhladať či nepracujú ako firmička alebo tak.
Odpovedať
akože bolo to nejakych 7 eur ale aj tak
Odpovedať
no zakona by mala byt na vsetko zaruka dva roky minimalne ale to je skor na take mechanicke poskodenia, neviem ako to je v takychto pripradoch. navyse tie tri mesiace uz je dost dlha doba, mozno este keby to riesis skor tak odpise :/
Odpovedať
@miladia ja si priznavam svoju vinu, aj som jej slušne napisala
Odpovedať
@z1984 tak uz je to teraz asi len na nej ci sa v nej ozve svedomie alebo nie
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna sa uz neozve, keby bola poctiva tak ti v prvom rade taku spztku s chybou ani neposle :-|
Odpovedať
@sasinka87 to mas pravdu 😕
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@z1984 Ale možno si to ani ona nevšimla vieš =-)
Odpovedať
@fomra tazko povedat aj som vymyslala ze ako to opravit ale to sa asi neda
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?