Aké darčeky dávate na svadbe po redovej?

Ahojte kocky, co davate po redovej? Ja som sa stretla s naporciovanou svadobnou tortou, vrecuskom s cukrikom a cokoladovym dukatikom, ale vacsinou su to pernicky. Ale tie sa mi zdaju otrepane. Napadli ma este male torticky, ale to by vyslo draho.
Odpovedať
Profilova fotka
Darceky po redovej? O tom som nepocula. Viem len, ze po tanci kazdy dostane kusok svadobnej torty a ak chce tak aj poharik ostreho. Ja mam darceky len na stole, ale to je skor malinka cokolada a neviem, ci este nieco vymyslim.
Odpovedať
U nas je to zasa tak,ze na stole darcek nie je a kazdy si ho vytancuje v tanci s nevestou - ako vyjde z kola von, dostane napit a darcek :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme mali male darceky-pernicky na stole a pocas redoveho dostali hostia kusok torty a poharik ostreho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked uz mate taky zvyk, tak skus nieco sama vyrobit, resp. niekoho poprosit, na blogu je vela inspiracii. Netusim, co by som vybrala, mozno nieco, kde su vase inicialy, alebo napr. mi napadli male rolnicky s maslickou a nejakou peknou versovankou :-) alebo podakovanim za tanec. Netusim, asi tak. Myslim, ze ma byt len nejaka malickost. Mozno by som nieco robila z papiera, vystrihla alebo vykrojila nejake vzory a dala tam mile a osobne podakovanie. Existuje jedna stranka, kde maju tie vykrajovatka. Svadba je v dnesnej dobe dost draha zalezitost a taka si nikto nebude ocakavat nieco extra. Alebo v malom saciku nejake prekvapenie, napr. mandle v cokolade, alebo nieco take
Odpovedať
ahoj callasandra, ja idem vyrobit svadobne cd s nasimi najoblubenejsimi skladbami, alebo pesnickami, ktore nam nieco pripominaju.
Odpovedať
my sme mali svadbu v oktobri, cela bola ladena do atmosfere jesene a ako darceky sme davali susene ovocie zabalene v takom malom celofane, previazane lykom s kartickou - na jednej strane podakovanie a na druhej nasa fotka... kamosky nam to urobili za necele 2 hodinky. boli tam susene slivky, manle, nejake oriesky, slnecnice, hrozienka, susene jablcko...ludom sa to velmi pacilo. ;-)
Odpovedať
Ahojte ja myslím,že to nie je otrepané...perníčky po redovom...je to proste na pamiatku...my ich budeme mat...samozrejme nejake Amaretto k tomu a koláčiky alebo kúsok tortičky...možu sa použit cokoládky z obalom na ktorých je meno nevesty a ženícha s dátumom svadby... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak u nas sa tancujuci ponukaju kolacom a palenkou,ale ja chcem perniky ze Ti ludia to budu mat na pamiatku.
Odpovedať
:-) tak ako napisala gabika7, to sa mi zda fajn..my sme tiez mali pernicky-kazde prevedenie je ine-a tym padom aj trosku originalne :-))) ale dostali ich az po tanci s nevestou-a samozrejme aj po pohariku :-))) ale kazdy darcek darovany od srdca a na pamiatku, je originalny :-)
Odpovedať
Tak,tak...splantana...je to na pamiatku a je to milé a svojim sposobom originálne... :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat pernicky s modrobielou polevou ( na nix budu nase mena a datum svadby ). Vobec sa mi to nezda otrepane. Myslim si, ze je to na pamiatku pre hosti. Takisto sa bude na redovy krajat aj svadobna torta a kazdy z nej kusok dostane. :)
Odpovedať
Ahojte - ja mam doma uz niekolko pernickov zo svadieb, preto som uvazovala nad niecim inym, novym... Marusik, skvely napad s tym susenym ovocim, skusim navrhnut doma, ci sa napad ujme. Aj ked poznam moju mamku...ona chce nieco netradicne, ale aby to bolo tradicne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tak ja by som chcela mat v tyle(myslim ze je to tyl) zabalene mandle v marcipanovej poleve....a previazane stuzkou, no este sa mi paci aj to ze by sme si dali z keramiky spravit 5x7 cm. nase tvare len tak priblizne aby sa podobali a zo zadu vypisat nase mena a datum svadby.....je to aj prakticke.......segra to tak mala
Odpovedať
Lucka_o, to je tiez pekne... len nebude to drahe??? Kde sa vobec da take nieco urobit?
Odpovedať
ahojte, my sme davali na redovom zviazane 3 cukriky vo farbe vyzdoby...tie cukriky su kazdy baleny osobitne v peknom papieri (napr. ako Ferrero Rocher)....my sme ich zviazali stuzkou 3 dokopy a pripojili karticku so slovkom "dakujeme" (vytvoril sa ako taky maly mestek..... Nebolo to drahe a hostom sa to velmi pacilo ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas je zvyk davat kolace - take viac nobl (kadejake labute a tak), je ich viac na vyber a este jednu ciru a jednu farebnu palenku - aby si kazdy mohol vybrat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?