Aký darček pre hostí?

Profilova fotka
ahojte mame 50 ludi na svadbe a neviem aky svadobny mini darcek pre nich niaka napady ,tipy rady? dakujem
Odpovedať
Ahoj, mi planujeme svadobne mandle v cukrovej poleve v malej ozdobnej krabicke. Na e-bay-i to zozenies za par drobnych a mandle sa davaju po 5 ks, kazdy kus nieco znamena...
Odpovedať
pozri na nasej stránke, kategória HOSTIA. pekný deň
Odpovedať
@fabianina mne sa páčia tieto čokoládky, chutné a za dobrú cenu :) predajca leutefurleute, bola som s nimi veľmi spokojná
Odpovedať
My budeme dávať medovníkové srdiečka s našimi menami a dátumom svadby.
Odpovedať
ja ženám ozdobné voňavé mydielka, mužom maličké fľaštičky s alkoholom (cca0,1l) a deťom čokoládku...všetko s našimi menami a dátumom :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Čo tak čokoládky, priamo na ktorých by boli Vaše mená, poďakovanie, prípadne Vaša fotografia? Teraz nemyslím vytlačené na papieri, na obale, ale priamo na samotnej čokoláde jedlými farbami :) chutné a originálne :) Pozrite na našom shope. Máme rôzne veľkosti, najlepšie keď ma priamo kontaktujete správou, alebo emailom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ja som si objednala čokoladky nugatove za 0,80€ z bazosu, kde su nase mená a datum, zdobene krystalikmi ale budeme asi davať aj take latkove levandulove srdiecka, ktore usije moja mamina. Nemame vela hosti tak sa to da
Odpovedať
Žiadny... Investuj do dobrého jedla radšej, to si zapamätajú viac ako darčeky, ktoré západnú prachom alebo na jeden hlt prehltnú. Moja rada ;-) výslužky budete dávať?
Odpovedať
@lentilka92 @helenka09 toto je dost stara tema, uz aj svadba bola v roku 2014 :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Nad bonbónikmi som rozmýšľala aj ja. No nakoniec volím drevené magnetky. Budú také mini také chutnučké. Nebudeme mať veľa hostí takže to nebude až taká veľká položka. Tu na fóre si možeš nájsť veľa inšpirácii. Čítala som tu o rôznych cukríkoch pekníkoch fľaštičkách. No je tu toho neúrekom. A verím že je ťažko si vybrať. Volila by som však niečo čo sa nedá zjest ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
adeline11 to je celkom fajn napad s tymi magnetkami. Osobne som nebola na svadbe, kde by sa nieco taketo rozdavalo, takze ocenujem tvoju kreativitu a musim pochvalit napad. Cukrovinky podla mna nie cu nic moc. Hostia ich zjedia a je po spomienke. Predsa papierik si nik nevezme domov. Takto si magnetky vycapia na chladnicku a mozu si obcas zaspominat nato, jak sa na vasej svadbe dobre zabavili :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme mali ako svadobny darcek pre hosti nase svadobne fotky v ramiku a boli velmi poteseni, povedali, ze je to lepsi dar ako flasa a podobne, lebo ju maju stale na ociach a ostane im navzdy :-) som rada, ze sme ich s muzom takto mohli potesit a pravdaze k tomu dostal kazdy vysluzku, zakusky a tortu
Odpovedať
môj názor je trošku iný ako váš, ja by som nechcela darček, z ktorého nič nemám a len mi naňho sadá prach. To čo sa páči nám, sa nemusí ešte páčiť našim hosťom, ja osobne nemám magnetky na chladničke, nemám to rada a všetky magnetky, ktoré som kedy podostávala sú v spomienkovej krabici na skrini. Preto dám našim hosťom darček, ktorý využijú. Nemám ešte premyslené čo, ale zvažujem mydielko, sviečku alebo medík. Áno, zjedia to a nič z toho nebudú mať, ale takisto nemôžete očakávať, že magnetku alebo rámik budú mať neviem ako dlho na chladničke. Takto z toho darčeka budú mať aspoň nejaký osoh. A spomienku budú mať najlepšiu keď sa poriadne zabavia a najedia, to im nepripomenie nič na svete :-) ale týmto vás nechcem nijako kritizovať, aby ste to nepochopili zle :-)
Odpovedať
ahojte, ja som na 99% rozhodnutá, že darčeky (mydielka, džemíky, čokoládky, magnetky, perníčky a neviem čo ešte..) nebudeme dávať žiadne, ale radšej po svadbe dáme vyvolať fotky a každej rodine venujeme zopár fotiek. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?