Poradíte originálny dar pre sestru?

Ahojte, nakolko som studentka a nechcem svojej sestre davat peniaze, ktore sice mam, ale je mi blbe jej ich len tak dat v obalke. daru si myslim ze by sa viac tesila ze som tomu aj venovala nejaky cas...(pripravy na rozlucku so slobodou a podobne pomocne prace pri svadobnych pripravach absolutne neratam)...poradte prosim / povedzte svoj nazor
Odpovedať
Profilova fotka
najlepsie bude, ked sa sestry opytas, co by potrebovali do domacnosti :-) aby sa nestalo, ze dostane 5 zehliciek, 4 feny a 3 televizory :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
peniaze sa daju hocijako pekne darovat. my sme dostali napriklad maly citrusovnikovy strom na ktorom boli povesany 5-eurovky ako kvety a bolo to super, zial to nemam odfotene ale nieco taketo:
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
mne tiež bolo hlupe dať sestre peniaze, tak sme im kúpili pekárničku,lebo ju chceli a potrebovali :) oni nám dali smoothie maker, lebo sme chceli :) najlepšie je, opýtať sa a všetci budú spokojní :) alebo im kúp nejaký pobyt víkendový, budú mať zážitkový darček :)
Odpovedať
Profilova fotka
nám moja sestrička dala dohodnutú sumu v malých minciach uložených v truhličke, s pergamenom kde bolo písané niečo v zmysle pirátov - ten kto našiel tento poklad, nech je obdarený šťastím atď... a podpis tam hodili otlačky prstov :) originálne a veľmi milé.. čiže sa dá poňať aj darovanie peniažkov inou formou ako len dať v obálke (samozrejme na to treba mať predstavivosť a nápady, ktoré je postrádam).. ale ak vyslovene nechceš dať peniaze tak by som volila sa asi priamo spýtať sestry čo im treba do domácnosti alebo čo by im urobilo radosť...:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?