Prekvapenie pre nevestu-sestru, dar pre novomanželov

Ahoj :-D potrebovala by som nejaké originálne nápady na prekvapenie pre moju sestričku :-) Niečo čo ju poteší, zabaví a aj trošku dojme :-) Taktiež nejaký nápad na svadobný dar pre novomanželov :-) Vopred ďakujem za každý nápadík.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som odporucala fotoalbum, mozu si tam dat spolocne fotky alebo napr. hlavne tie zo svadby. Kludne aj na sashe najdes nejake inspiracie pripadne rovno z tamad objednat. Vedela by si tam dat ich mena aby to bolo trocha osobnejsie.
Odpovedať
nejaký zľavomat na víkend. nevíde ťa to moc draho a oni budú radi, že niekde strávia spolu v romantike aspoň 2 dni. pohľadaj ubytko, ktoré má aj welnes a uvidíš, že budeš najlepšia sestra na svete
Odpovedať
asi by som tiez sla do toho welnessu, po svadbe im to dobre padne, si oddychnut po tolkej priprave, a vychutnat si jeden druheho. ja som kamaratke kupila vylet do prahy spojeny z welnessom a k tomu knihu kamasutry, pre pobavenie :D :D
Odpovedať
Ďakujem pekne za super nápady :-) wellness je určite super nápad... k wellnessu by som jej chcela dať ešte niečo hmotné, niečo čo by jej ostalo na pamiatku :-) napadlo mi, že by možno bol fajn aj nejaký ich portrét väčších rozmerov- napr. aj na pol steny (ručne kreslený ceruzkou), ktorý by si zavesili do nového domčeka :-) nakresliť by som ich dala podľa nejakej ich fotky... Alebo potom možno niečo čo by jej pripomínalo aj mňa, keďže sa odsťahujú dosť ďaleko odo mňa... ale neviem čo Taktiež sa mi veľmi páčia rôzne kytičky z jahôd, ktoré som našla nedávno :-) je to však dosť drahé a samozrejme by to museli zjesť, lebo by to nevydržalo (pridám aj fotku).. skôr by som jej to dala na rozlúčke (aj s nejakým spodným prádlom :-p ) , len neviem, či je to dobrý nápad :-) Poprosím vás, poraďte, čo si o tom myslíte... veľmi mi pomôžete. Vopred ďakujem ;-)
Odpovedať
Tak tu sú tie jahôdky :-D
Odpovedať
@timitm My sme takto dali robit portret, taky velky, vypaleny do dreva, dali sme to tiez ako dar na svadbu a bolo to nadherne, nesmierne sa nevesta z toho tesila, ze take nezvycajne :) To by mohol byt tiez dobry napad podla mna ;-)
Odpovedať
@marianna456 wow to by mohlo byť tiež super :-o neviete mi poskytnúť nejakú fotku, alebo stránku? Ďakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@marianna456 To by aj mna veru potesilo, keby nieco take dostanem ako svadobny dar alebo ako dar vseobecne. :-) :-) Je to take nezvycajne a uplne si to viem predstavit u nas v obyvacke, mam tam take miesto, ktore je prazdne a nieco by tam bolo treba dat :D :D
Odpovedať
Mne sa pacia take dary, ktore mi daneho cloveka aj pripominaju, napriklad fotoalbum zo spolocnych fotiek, a ku kazdej popisat kde to bolo a co sme robili alebo co mi ta fotka pripomina :) Je to pekna pamiatka. Tie kyticky z jahod na rozlucku je fajn napad :)
Odpovedať
@puklinha Horšie je že fotiek nemáme tak veľa, aby to bolo na album, aj keď to je super nápad. Ďakujem pekne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?