Svadobný dar pre nevestu. Dajte mi nejaký skvelý nápad

Ahojte nevesticky, idem sa konecne zenit a neviem aky dar mam pre svoju nastavajucu zaopstarat. Pomozete mi prosim. Vase skvele napady mi isto nieco poradia. Dik... :-)
Odpovedať
kocurysko: to prvy krat pocujem ze zenich dava neveste nejaky dar ... predpokladam ze ste uz zasnubeny, prstienok dostala tak co jej chces este dat?? nieco za odmenu ze si to pocas priprav nerozmyslela :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som drahemu nadhodila,ze co si take vynimocne darujeme v ten nas velky den...tiez bol zaskoceny,ze ci sa take daco zvykne davat... v podstate si darujeme jeden druheho a to je ten najvacsi dar v ten den... bolo by pekne nieco hmotne...my sme kedysi dali svadobny dar spanielsku deku na dvojpostel s motivom dvoch medvedikov,ktori sa o seba opieraju a medvediky to sme tak trosku aj my...tak som myslela,ze ja by som mu dala taketo nieco... alebo ze by sme si napisali taky specialny lubostny list o tom,ako vela pre mna ten druhy znamena,co si na nom cenim,vazim a obdivujem,preco som sa rozhodla si ho zobrat (my sa nemusime ale chceme) a poprosit ho tam o trpezlivost s mojimi chybami ci nedokonalostami.ja dakedy viem byt dost ufrflana a nespokojna,asi ako kazdy perfekcionalista a pedant a tak ked budem nanho dakedy zas zla,aby si ten list vytiahol a precital...lebo aj ked si viem pofrflat,tak ho velmi lubim a som velmi rada,ze ho mam... sice pre chlapov je to mozno len kus papiera a moj drahy na taketo vypisovacky moc nie je...ale myslim,ze takyto dar by zene urobil nesmierne obrovsku radost...a nic by si tym nepokazil... :) a mna zas potesi rada,co by tak naozaj potesilo zenicha :)
Odpovedať
co tak nejake CDcko s vasimi zalubenymi pesnickami, alebo skus vyrobit fotoalbum zo spolocnej super dovolenky(ak mate 1000 fotiek v pocitaci ako kazdy, tak by to mohlo byt fajn). ja som teda o dare pre nevestu/zenicha tiez este nepocula, ale toto je take osobite, co sa bude tykat len vas dvoch. alebo-ale to uz prehanam-ja by som si vedela predstavit nausnice do supravy k snubnemu prstenu..ak vas uz financne nedorazila svadba a chces nejaky drahsi dar ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslím si, že ked každí z vás si povie ÁNO tak to pochopíte ,že nič iné netreba.
Odpovedať
to je tiez pravda, mne by to tiez uplne stacilo ale vcera som dostala taky speci dar-prineseny z rozlucky so slobodou (a vobec draheho nepodozrievam, ze ma byt nahradou za nejaku neplechu ;-) ). krasne nausnicky-sice "len" bizutka, ale su krasne a hlavne ma strasne potesilo, ze na mna myslel aj na rozlucke :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
revo • Dnes o 08:53 Ahojte, som chlap, tak ma dufam nebudete ignorovat a poradite mi :) svadbu idem mat prvy krat a dufam ze aj posledny a chcel by som vediet co sa odomna ocakava. v tom zmysle ze ci mam nejako svoju nastavajucu prekvapit nejakym darcekom, alebo pocas svadobnej noci... Poradte prosim, pripadne dajte Vase zazitky ako Vas nastavajuci prekvapil. dakujem malajana • Dnes o 09:06 revo: myslim ze na chlapovi je zabezpecit svadobnu noc, teda miesto kde budete po svadbe. Idealne mimo rodiny, bud v svojom v hotely a podobne. no a ked to miesto nejako vyzdobis - staci ruzicka na posteli, alebo nieco podobne, jednoduche a mile, tak nic nepokazis, len ziskas . kamosi povecsinou kupovali neveste aj darcek, ale to uz je na tvojom uvazeni. balli • Dnes o 09:07 revo: ja napriklad nic neocakavam od svojho draheho, ani ma to nenapadlo popravde, ale myslim, ze nejakou drobnostou nepokazis absolutne nic kata267 • Dnes o 09:14 podle mě se od chlapa obecně žádný překvápka neočekávají....ale zamluvení nějakýho apartmánu myslím není špatný nápad, nebo třeba mě by udělal radost zorganizovanej ohňostroj o půlnoci...ale rozhodně se nic takovýho vyloženě neočekává tzn.není to princip
Odpovedať
ja by som mal teda v plane niecim moju polovicku potesit... len neviem cim :)
Odpovedať
priatelovej sesternici daroval manžel hneď na svadbe auto :-o , ale to si nie každý mladomanžel môže dovoliť, že. Podla mňa ak nastávajúca nie je nejaká zlatokopka, tak ju nesmierne poteší ružička, masáž, alebo aj nejaká básnička. ;-)
Odpovedať
auto uz ma :) v masazi problem nevidim, chodil som dokonca aj na kurz a v kvetoch tiez nie. skoda len ze nie su tulipany, jej najoblubenejsie no a s basnickou to vidim velmi blede :) dakujem zatial za tipy a keby ste mali dalsie uvitam (ja zial neprekvitam nejakou napaditostou aj ked by som chcel...)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?