Svokra sa bude vydávať. Aký darček jej máme kúpiť?

Ahojte vsetci, pls potrebovala by som radu. Moja buduca svokra sa bude vydavat, ano laska kvitne v kazdom veku :) S polovickou vsak nevieme aky dar im dat, kedze financie od nas nezobere, a vsetko co potrebuju maju , takze nejaky prakticky darcek je zatrateny :( Ked som sa o tom bavila s mojou mamou povedala ze my , teda ako deti , by sme nemuseli davat nic. Stretli ste sa s tym uz niekto ? Samozrejme krasna velka kytica nebude chybat ale nedat im nic??neviem...diky za rady ! :)
Odpovedať
co tak dat im nejaky vikendovy wellnes pobyt, alebo nieco take..?
Odpovedať
@mandyska ja by som tiez bola za nejaky pobyt, ak neplanuju svadobnu cestu, ale ani popri nej by sa vas darcekovy poukaz nestratil :-)
Odpovedať
dikes ,to bolo prve na co som myslela, len svokra ma zdravotne problemy takze sa boji niekam aj keby len vikend vypadnut. takze cele zle :(
Odpovedať
tak potom masera domov :D
Odpovedať
Profilova fotka
@mandyska vnucatko :-D .len to asi uz nestihate :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@mandyska fotoknihu, obraz, sosku. podla jej/ich zaujmov mozno nejaku knihu.
Odpovedať
moja mamina sa vydávala :-D sošiek,voloviniek má plno ,ona si na to ani nepotrpí..pobyt sa ťažko vybavoval termín dopredu a tak sme vybrali chatu,ked mali dovču,boli sme tam spolu všetci,decká,vnučence,doteraz to spomína a tento rok ideme zas :-D
Odpovedať
hej hej vnucatko by jej pasovalo asi najviac ako darcek , no som povedala ze az ked budeme svoji, chcem si ten den uzit ,a nechcem aby sa niektora babka musela starat a prijst tak o zabavu :-) nooo inak taky svadbobny album neni zly napad diky! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) My sme dali ''svokre'' ked sa vydavala $100 ako gift card a tiez este svadobny album. Jej dcera jej napr. dala 2 pohare tusim na sampano, tiez tam mali vygravirovane mena a den svadby :) Tiez by som zvolila ako to tam uz niekto pisal ten wellnes pobyt ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jednosmernú letenku co najdalej :P
Odpovedať
@mandyska ja by som im asi dala nejaky pobyt...urcite ocenia spolocne chvile a zazitky.aj ked len vikendovy tak urcite potesi...napr zlavove portaly ponukaju rozne aj wellnes aj poznavacie pobyty. A nie je to vobec drahe :-)
Odpovedať
@mandyska teraz som si precitala ze ma svokra zdravotne problemy,mozno keby ste nasli prave pobyt v kupeloch napr Piestany, ktory by bol zamerany prave na tie problemy zabila by si dve muchy jednou ranou :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
alebo darcekovy poukaz do nejakej predajne napriklad na 100 eur {mna velmi potesil taky poukaz do jedneho dobreho knihkupectva...alebo to moze byt obchod s oblecenim..... s cajmi a bylinkami.... obchod s topankami...so sperkami...} podla toho co ma rada. A vyberie si tam co sama chce a kedy chce :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?