Ako sa stať modernou nevestou?

Predtym ako na mna vyskocia vsetky milovnicky koruniek :-D Chcela by som sa podelit o skusenosti a rady doterajsich modernych neviest ;) Co treba? Farebne topanky, svetriky a hlavne nie ovesana ako vianocny stromcek bizuteriou . Ake mate este navrhy a hlavne postrehy?
Odpovedať
1
2
Byt za kazdu cenu "moderna" tiez nie je uplne ono....ja nebudem riesit, ci jednotlive detaily na mojej svadbe su moderne alebo nie, budem si vsetko vyberat podla toho, ci sa mi to paci alebo nie a ci si pomyslia moji hostia, ze je to moderna svadba a ja som moderna nevesta alebo naopak ze je to precackana svadba, to je mi uplne fuk, hlavne ze ja a moj drahy budeme spokojni ;-)
Odpovedať
@bublinka1s farebne topanky ci farebny svetrik uz tak trochu vychadzaju z kurzu... paradoxne je, ze moderna mozes byt aj honosna, ale aj minimalisticka. Ja osobne si modernu nevestu predstavujem v minimalistickych satach (nechap - v mini dlzke) - ktore su hladke, jednoducheho strihu, mozno s nejakym minimalnym detailom v podobe povedzme strasu,peral, cipky... Uces hladky, jednoduchy... Doplnky by som volila vyrazne, avsak nie vsade - bud naramok a nausnice alebo maramok a masivny nahrdelnik... Samozrejme vsetko je vecou uhla pohladu. Nc presne nedefinuje modernost... Su urcite styly, ci uz ucesov a siat, ci topanok, su druhy latok na satach, ktore proste su momentalne "mimo"... Ale kto vie, ako to bude o 10 rokov, ze? No a modernu nevestu treba doplnit modernym zenichom. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Modernú nevestu si predstavujem ako opak rozprávkovej princezny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bublinka1s pre mna osobne su napriklad toto moderne nevesty
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslím že dnes je v kurze aj "moderná" vintage nevesta :-D čo je vlastne paradox :-D lebo móda sa proste opakuje :-) PS. jediné čo mi fakt vadí na nevestách sú korunky :-D príde mi to ako z miss :-D ale tým nechcem nikoho uraziť ;-)
Odpovedať
Korunky su podla mna to najhorsie co moze byt, este ked sa to skonbinuje s velkymi nausnicami, nahrdelnikom, naramkom a rokavickami, ale respektujem ked sa to niekomu paci :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@bublinka1s A este si zabudla kucery a zaaaaaavoj :-D
Odpovedať
@cappucinko ako sem dávate fotky?
Odpovedať
podľa mna moderná nevesta,je tá čo sa riadi sama sebou,nie mamou,babkou,svokrou a má na háku čo na to ľudia a je jedno čo má na sebe ,či na stole ,kde má tu svadbu a možno moderná nevesta je tá čo sa nevydá :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
neviem aka je moderna.. ale taka s gelovymi nechtiskami ("najlepsie" este do kocky) na ktorych su kamienky a flitre - ta to asi nebude :-D
Odpovedať
ahoj - te ... pre mňa je moderná nevesta, napríklad ↓
Odpovedať
Profilova fotka
@barcelona94901 vpravo dole je , ze pridaj fotky, tak na to kliknem a pridam :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@makulienka to je sice moderna, ale nie realna nevesta :-)
Odpovedať
@cappucinko téma ... otázka bola: ... Co treba? Farebne topanky, svetriky a hlavne nie ovesana ako vianocny stromcek bizuteriou . Ake mate este navrhy a hlavne postrehy? ... a práve táto - síce filmová, ale bola nevesta ... práve toto co ma na sebe oblečené ... týmto je pre mna moderna ... .
Odpovedať
ja si pod pojmom modrena nevesta predstavujem nejaky takyto styling: (sice je to modelka, ale inspirovat sa da)
Odpovedať
som nevedela tie fotky pridať,díky :-D a moderná nevesta nie je škrobená
Odpovedať
Profilova fotka
@makulienka ja s tebou suhlasim, len je trosku ine to co vidime vo filmoch alebo na molach, ale inspirovat sa da, jasne :-)
Odpovedať
@cappucinko ja som si až teraz všimla aké ty máš nádherné albumy! fantázia !
Odpovedať
Profilova fotka
@barcelona94901 dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski ja chcem jej osi pas :-D
Odpovedať
@cappucinko aj ja a hlavne teraz!!!! ved photoshop to isti :-D
Odpovedať
cappucino ... a ktorý album nie je inšpirovaný filmom, predvadzacími mólami a podobne??? nechápem tvojim poznámkam ... ktorá fotka je tu inšpirácia realita??? vyjadrila som svoj názor *** ako vidím modernú nevestu ja *** a neriešim ci skutočná ci je z filmu ci je nápadom módneho navrhara ...
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je moderna nevesta zena, ktora si aj v bielych satach zachova svoj charakter a esto ho dokaze podciarknut.
Odpovedať
@bublinka1s dovolím si aj ja vyjadriť názor. Moderná nevesta, je podľa mňa tá, ktorá si so svojim nastávajúcim urobí svadbu podľa svojich predstáv, podľa toho po čom túži a NIE podľa toho, že sa niečo musí, patrí, lebo že čo povedia susedia alebo že s tým babka alebo svokra nesúhlasí.Taká, ktorá sa nebojí vyjadriť svoj vlastný názor a obhájiť ho pred ostatnými, lebo niekomu sa páčia korunky a rukavičky, niekomu svetríky, niekomu handmade výzdoba...takže podľa mňa moderná nevesta vyjadrí svoju osobnosť a je jedno, či má tortové šaty alebo vreco :-)
Odpovedať
Bez toho, aby som rozvíjala filozofické úvahy mi pri predstave modernej nevesty napadne, že by mohla mať jednoduché netortové šaty, trio naušničky-náhdelník-náramok by mohla vynechať, nemusí mať nutne všetko biele, možno nemá ani závoj, vlasy má možno upravené jednoducho a prirodzene, bez nalakovaných lokní...potom by som chcela byť moderná nevesta....
Odpovedať
Profilova fotka
@saimaa presne si ma vystihla :) jedine co nesedi budu nausnice, tie jednine si dam :) rozpustene vyzehlene vlasky :) saty jemnucke bez velkej spodnicky :) mala kyticka :)
Odpovedať
najmodernejsia nevesta budes vtedy ked sa budes citit super v svadobny den so svojim uz manzelom:) Vykasles sa na vsetko "co sa musi" a budes si svoj den uzivat a budes posobit ako sebavedoma osobnost kt. ma vsetko pod kontrolou a vsetko aj to co nevyslo, malo byt presne tak. A tvoji hostia ti aj niekolko mesiacov po svadbe povedia, vyborne sme sa zabavali, najedli a citili sme sa tam uzasne:) Myslim ze to je najmodernejsie:)
Odpovedať
mna pri modernej neveste napadne len jedno - MENEJ JE VZDY VIAC :) - to je podla mna najvacsi kamen urazu neviest na nasom malom velkom Slovensku :)
Odpovedať
Profilova fotka
moderná nevesta je podľa mňa šťastná, zaľúbená, je sama sebou, je sebavedomá, je charizmatická a vie si stáť za svojím, je stále tak trochu dieťa ale je aj dospelá. Ja si modernú nevestu predstavujem takto. Ja som síce moderná nebola, ale páčila som sa môjmu manželovi a to bolo pre mňa to najdôležitejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@saimaa @lili19 ale ten tlak na to, "co sa musi" je niekedy dost velky, takze chapem, ze slabsie natury sa nechaju ukecat... oblubeny argument (vyskytuje sa v teme o zavoji aj v teme o "tortovych" satach): "väčšina z nás si to už v živote neoblečie...je to jediná prĺežitosť, kde si to môžeš dovoliť"... ano, mozem - ale nemusim ;-) . @nostress to si uplne vystihla... na Slovensku je velmi vidiet ten vychodny postsovietsky vplyv, taka uporna zdobnost, okazalost, "show off" alias ukazovanie "ja na to mam"... casto na skodu veci.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?