Akú kabelku?

ahojte, tak som si listovala v emma svadba a docitala som sa, ze ´latkove mešteky ´ uz davno vysli z mody. aku kabalku budete mat, ak vobec? dakujem za inspiraciu, aj fotodokumentacnu.
Odpovedať
Profilova fotka
@sslavulka ja by som chcela niečo takéto. alebo čisto bielu, prípadne s kamienkami. čokoľvek len nie mešec :D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronikabs ta je prenadherna :) za 7 dni ju už asi ale nestiham najst :D zelam teda inym nasledovnickam aby stihli, stoji za to:-P
Odpovedať
nejakú krásnu a drahú :-) možno givenchy antigona
Odpovedať
@sslavulka no tie sa mne vobec nepacia :-( no na druhej strane su na svadbu prakticke,su male a lahke.. Ja som chcela saty s vreckami presne z toho dovodu,aby som nemusela riesit kabelku.. Na Sashe som videla celkom pekne,mile.. :-)
Odpovedať
@marienkakf @zuska_bluzka @petragergelyova @veronikabs @sslavulka ahojte, no ja neviem že či vôbec si brať nejakú kabelku.. kedy ju chcete mať pri sebe? akože pri obrade? v jednej ruke kytica a pod pazuchou kabelka? svadobné šaty sú podľa mňa obzvlášť špecifické a tú kabelku si pri nich neviem predstaviť. A to som ináč maniačka na kabelky.. :-)
Odpovedať
ak mozem poradit z vlastnej skusenosti- kabelka je velmi prakticka, ale bude vam ju musiet stale niekto nosit a podavat:) ale na nevyhnutne drobnosti sa zide..odporucam malu listovu a dat ju do ruk niekomu,kto vam bude stale nablizku (okrem zenicha teda:))
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa za absolútne za ziadnu kabelku. Naco neviem si predstaviť co by som v nej mala ved parfem vreckovku a ruz strcim sestre alebo mame do kabelky ;) absolutne.a ani telefon neplanujem mat so sebou.
Odpovedať
@luminuska nie určite ju nebudem so sebou ťahať na obrad ani na hostinu... bude v izbe, len to beriem ako vhodnú príležitosť kúpiť si nejakú novú a dať jej prívlastok svadobná ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luminuska Kabelku budem mať pri obrade v aute a počas hostiny pri stole.. Neviem si predstaviť, kde inde alebo v čom inom by som mala make-up na úpravu a iné drobnosti..
Odpovedať
kabelka bola jedina zbytocnost, ktoru som na svabe mala - dostala som ju zadarmo k satam, tak som si ju vzala na fotenie a o dve minuty som ju hned aj zalozila a cely vecer uz nevytiahla. Vsetko potrebne som mala v izbe blizko miestnosti, kde sme mali hostinu, nestalo sa mi,ze by mi nieco chybalo. kabelka by len zavadzala.
Odpovedať
@iamhappy ahoj, ale v pripade, ak by si nemala izbu, tak by si ju vyuzila? My nemame oslavu v hoteli...
Odpovedať
ja som kabelocku mala, zisla sa, hlavne na lesk, puder a mini antiperspirant ;) ja som mala aj telefon pri sebe - keby nahodou, aj ked netrebalo. teraz v nej mam drobnosti zo svadby a som rada, ze som ju mala - aj ked sme mali svadbu v hoteli a teda aj izbu, nechcelo by sa mi chodit stale hore dole :) foto v albume ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kabelka je uplna zbytocnost, mala som svoju klasicku kabelku , hodenu v aute.... telefon a OP mal vo vrecku moj muz.... ostatne som celu noc nepotrebovala :) podla mna kabelka k neveste nepatri :) a inak od coho ma nevesta druzicky :) oni maju byt nachystane na vsetko :)
Odpovedať
Profilova fotka
kabelka je úplná zbytočnosť a neviem si nevestu predstaviť s kabelkou v ruke alebo na pleci, kytica a ešte aj držať sa s manželom ....... :-p
Odpovedať
@elisap urcite nie na pleci / v ruke pri obrade, ale pocas oslavy, kabelka by bola poruke, ci na stolicke prevesena, kde bude mat nevesta vsetky drobnosti, ktore moze potrebovat...?:-)
Odpovedať
@sslavulka urcite nebola potrebna. Neskor som si aj tak nechala par veci pri manzelovi vo vrecku saka. Ak si mas kvoli svadbe kupovat kabelku, tak je to podla mojho nazoru zbytocna investicia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?