Kde kúpiť marhuľkový alebo oranžový tyl?

Profilova fotka
Ahojte babenky, zhanam po celej Trnave marhulkovy alebo oranzovy tyl, ale nikde ho nemaju. Nevideli ste ho niekde, moze byt aj BA. Dakujem za kazdy postreh.
Odpovedať
vedvies, videla som oranžový aj marhuľový v Ba - za TESCOM na kamennom námestí, tam je jeden obchodík s látkami a rôznymi hlúposťami od stužiek až po korálky... Myslím, že ulica je DUNAJSKá.
Odpovedať
ja som ho videla v jednom obchode, ale je to dosť od ruky, je v petržalke, tak trošku zašitý.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem Vam obom ;-) , pojdem sa pozriet na Kamenne tu v Trnave dokonca nemali ani vo vzorkovniku
Odpovedať
Ahojte, ja som zhanala tyl a zohnala som ho v IKEA. maju ho vo vsetkych moznych farbach. Bola som ulpne happy, ked som ho zbadala. Tam urcite najdes co potrebujes a nieje to tam ani take drahe. Ildi
Odpovedať
Profilova fotka
hmm v IKEA som bola vcera a mali iba cierny :-(
Odpovedať
Profilova fotka
vzdavam sa, musim zmenit plany a ako darcek budem davat keramicke srdiecka. Jedna teta mi ich urobi. Potom sem dam obrazky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vedvies, ja mam podony problem, ale moji rodicia mi vraveli, ze boli pozriet v tt na stefanikovej (na pravej strane) mavaju tam obrusy a tak, tak, ze tam maju nieco podobne za 270sk meter, tak skus pozriet, ja nie som teraz doma, tak neviem, ako to vyzera, ale natrafila som na firmu na webe, ktora Ti posle aj dobierkou, poslem do ip.
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka mela, ale 270 je dost, lebo ja potrebujem az 6m. To sa potom viac oplati muselin ;-)
Odpovedať
ten obchod je na dunajskej - glanteria, ale je blizsie k nivam - autobusovej stanici, ako k tescu. vola sa tusim kolorka alebo taj nejak.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
kočky. u nas v KE maju tyl aky len xete. farebny jemny, alebo tvrdší, akoby naškrobeny,ten je čierny a biely. stoji 85,- sem-tam je na východe dobre......hihihi :-) a kto mi poradi nejaku super látkaren, alebo galanterku v BA? može byt aj velkosklad
Odpovedať
a kde v KE??
Odpovedať
určite ikea. na 100 %. skus lebo ja čo potrebujem tam vždy najdem. Maťa
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zuzulik: najväčší výber v KE majú na Mlynskej, predajňa sa volá Anjel, je to na poschodí nad bývalým Gastrodomom (teraz Bala), potom ešte na Nám.osloboditeľov vo dvore kde je strelnica. A ešte ma napadá predajňa na uličke čo spája Dominikánske nám. s Hlavnou (ulička vedľa novej Aidy)
Odpovedať
Ahojky - BA - už spomínaný obchodík pre scénografov na Dunajskej - Coloria - OD Dunaj na námestí SNP na 2.poschodí - Anjel. Nie sú platcami Dph, ceny super, výber veľmi fajn ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem eriii za vybratie slov z ust. teda usetrenia pismenok....pa kocky. ak xete poslem vam na dobierku. teda podla toho kolko xete.... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Profilova fotka
V galanterke alebo na internete skús pozrieť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?