Kde sa dá kúpiť sieťka na francúzsky závoj?

Prosim poradte mi, kde by som zohnala v BA pripadne cez web bielu sietku na francuzsky zavoj? Chcem si ho sama vyrobit, pretoze tie ceny pri kupe su zavratne :) Dakujem za rady. J.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@11jane11 ahoj, ja by som tiez chcela francuzky zavoj, ale myslela som ze ich normalne poziciavaju v salonoch ako klasicke zavoje. Len som nebola este v ziadnom, tak teraz som zmatena ze sa nedaju pozicat :-S
Odpovedať
@11jane11 ja som si objednala z ebay
Odpovedať
aj ja si idem sama vyrabat, myslim ze sa to da urobit z tylu - maju napr v predajni motyl na ulici ako je faxcopy, neviem ako sa presne vola ulica..:( drzim palce!
Odpovedať
@olgyta ako prosim ta vyzera zavoj z ebay-u, tiez som rozmyslala nad kupou, lebo ma velmi laka cena, ale bojim sa toho ako to v skutocnosti vyzera....nemas foto?
Odpovedať
aha, uz som nasla foto....ale ja som nechcela francuzsky, ale normalny.....neviete niekto ako vyzera obycajny zavoj z ebay-u?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, v ponuke nášho eshopu nájdete aj francúzske závoje. Radi Vám spravím závoj na mieru - napíšte nám Vaše preferencie - farbu, dĺžku, materiál, prípadne typ ozdoby - hodvábne kvety, fascinátory atď.
Odpovedať
@bechic Ahojte:)..ja taktiež zháňam francúzsky závoj - do pol tváre, biely, s orchideami, alebo pierkami a mohla by byť aj hustejšia sieťka..ak sa dá u Vás vyrobiť na mieru, bolo by to super,lebo zatiaľ som nemala šťastie taký nikde nájsť..zatiaľ pekne ďakujem za info a pomoc:)...pekný dník ešte:)
Odpovedať
@ajka84 ahoj, ja som si objednala cez sashe od jednej pani, sietku v rozmere 50x50 za 1Euro a aj fascinator za 10 Euro. a inak videla som ,ze sa daju aj poziciat ale vacsinou su rezervovane :) Ak budes chciet poslem Ti do IP kontakt. Pekny dnik ;-)
Odpovedať
Ďakujééém za tip, ja som si dnes kúpila na to veci v galantérii, tak idem niečo skúsiť vytvoriť, držte palceee;-) ....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@ivanka8 @oli_ @jajka84 @tamarka9 ahojte nevesticky, mam na predaj fascinator, skuste pozriet moj fotoalbum alebo bazar. :-)
Odpovedať
@11jane11 prosim ta, mozes mi poslat do IP, kde si kupila sietku, aj ja zhanam, ta cena sa mi zda neuveritelne lacna.dakujem:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@monikau cez sashe, najdes viac predavajucich , inak mala som ju na predaj , uz je fuc 8-) pri inej neveste.
Odpovedať
http://www.galanteriaribbon.sk/tovar-... mozno, ked to poskladas material, nieco z toho bude :-)
Odpovedať
JA MAM NA PREDAJ! Kupila som tu na MS, ale som ju nepouzila....ale zalezi ake potrebujes rozmery...
Odpovedať
@apple2012 a ake mas rozmery? mozes mi poslat foto, ako vyzera sietka?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
zhanam bielu sietku na francuzsky zavoj, viete mi prosim poradit? Na Sashe som samotnu sietku nezohnala a ani nikde na nete, dakujem ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@11jane11 ahoj, prosim ta, posles mi meno tej pani na sashe? potrebovala by som len sietku na franc. zavoj, ta cena za 50x50 zneje super. dakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravim zháňam francuzky zavoj alebo mi poradte neaku stránku dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@katka861 Skúste kuknúť moje inzeráty a albumy v profile. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?