Kedy pripnúť pierko ženíchovi?

Ahojte kocky, precitala som si, ze zenichovi ma pripnut pierko nevesta. A zaroven, ze pierka musia byt pripnute uz pred vchodom do kostola. A zaroven viem, ze zenich nema vidiet nevestu skor ako pred obradom. Tak ako to mam urobit?? Zaviazat mu oci? :-D ako a kedy pripinate pierko zenichovi vy? Ja premyslam, ze to necham na moje druzicky. Alebo nejaky iny napad? :-D diky
Odpovedať
Ja som pierko pripínala keď ma prišiel popýtať domov pred obradom, t.j. pri odobierke. Krstný povedal krátky "príhovor", manžel mi dal kyticu a ja som mu potom pripla pierko. Na všetkých svadbách, na ktorých som bola to tak bolo. Ak nemáte odobierku a stretávate sa až v sobášnej miestnosti/kostole, asi by som to nechala tak a nech mu to pripnete niekto u neho doma. Prípadne ak máte pred obradom fotenie bez následnej odobierky u vás, môžte si to symbolicky vymeniť na začiatku fotenia.
Odpovedať
v tomto pripade sa vsetko naraz splnit neda..my sme mali first look pred obradom lebo sme to tak chceli a vtedy mi dal kyticu a ja jemu pierko, bolo to krasne a dojemne..tiez som zvazovala vidiet sa az v kostole ale nakoniec nelutujeme lebo to bolo este intimnejsie nez pred zrakmi vsetkych..kazdopadne od kamosky ktora sa chcela so svojim vidiet az pred oltarom viem ze mu pripol pierko jeho svedok..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kashee u nás sa pierko pripínalo tesne pred fotením. Fotenie sme mali pred obradom. Páči sa mi, keď vidí ženích prvý krát nevestu až pri príchode k oltáru ale nie vždy sa to tak dá naplánovať,ja som ale tiež neľutovala, dojatý sme boli aj tak pri obrade :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak budete mat odobierku, tak by si mu ho mala pripinat pred nou -pri nej. neviem ako to mate cele naplanovane - obrad fotenie a tak. ono sa to da vseliako prisposobit - nie je na to presne urcene, ako a kedy by sa malo pripinat
Odpovedať
Zatiaľ na všetkých svadbách, čo som bola, dávala pierko ženíchovi nevesta tesne po odobierke. Ale je to variabilné, každý to robí inak. Je to tvoja svadba, treba to spraviť tak, aby sa tebe páčila :)
Odpovedať
my s tym nerobili nejaku dramu, pierko mu pripevnil svedok ked sa obliekali u neho doma, ked po mna prisiel nemali sme odobierku a nechceli sme sa ani zdrziavat s pripinanim :) isli sme potom rovno do kostola
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Tradične pred tým sa pripne, keď príde ženích po nevestu, a pred odobierkou. On jej dá kyticu, ona jemu pierko. Ak nemáš odobierku, normálne nech mu ho pripne dakto doma u neho.
Odpovedať
Kedze my sme sa obliekali v nasom byte a hned potom sme sa isli fotit, tak som mu pierko pripla pri foteni. On mi vtedy dal kyticu. My sme z toho vedu nerobili.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
no dobre a ked ideme obidvaja od nas z domu??
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?