Oplatia sa ešte nákupy v Poľsku?

chystam sa na nakupy do Polska, konkretne do Noveho Targu, kam by ste mi doporucili ist?na trh alebo do mesta?V meste je tiez vela obchodov?potrebujeme kupit oblecenie pre svadobne mamy, zenichovy koselu vestu a kravatu no a ja som myslela zeby som si tam mohla pozriet svadobne topanky.
Odpovedať
Ja som naposledy bola pred 4 rokmi v Poľsku, keď sa vydávala moja sestra, vtedy sa to veľmi oplatilo, najmä čo sa týka spoločenských šiat a topánok, obrovský výber, oveľa lacnejšie, my chodievame do Krosna, vraj je dobrý aj nejaký Vyšný či aký targ, ale osobne som tam nebola.
Odpovedať
Profilova fotka
Oplatí, boli sme nedávno. A v Novom Targu super výber. Presne to čo chceš majú veľký výber na trhu.
Odpovedať
Oplatí, my sme v Krosne akurát v piatok kupovali šaty pre mamču a veľmi dobrý výber, dokonca aj väčšie veľkosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme boli v Targu min. rok, pánske obleky super, ale popolnočky des, jak u číňana a všetko špinavé, ufúlané. Pred týždňom som bola v Jablonke, pánske obleky každý druhý stánok - krásne a aj kopec popolnočiek, ale skôr krátke než dlhé, neviem aké chceš. Stále sa to oplatí, preto ideme aj teraz v októbry na svadob. oblek a popolnočky. Švagor tam kúpil svadob. oblek - bez vesty za 65 e. Ja kostým za 35 e, takže super. Do mesta nechodíme, tak ti neviem povedať. Ale do Targu už teda nejdem.
Odpovedať
Ahojte baby neviete ako je to tam s potravinami? Tiež sú lacnejšie ako u nás?
Odpovedať
dá sa tam nakúpiť aj nejaká svadobná výzdoba? To ale skôr v nejakých tých nákupných centrách, alebo? kupovali ste ju tam niektorá ? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?