Popolnočné šaty-sukňa

Uvažovali ste niektoré o tom, že by ste nemali po polnoci dlhé šaty ideálne červené? My plánujeme mať čepčenie s folklóristkami no a po ich odchode sa chcem prezliecť. Elegantné, najčastejšie sa zrejmé vyberajú dlhé šaty - no odrádza ma na nich to, že po celom dni v dlhých šatách si opäť obliecť dlhé šaty, ktoré sa už veľmi nevynosia len na príležitosti. Krátke šaty zasa nie sú také elegantné na takú udalosť, preto som začala uvažovať nad dlhou saténovou sukňou s elegantným topom - aj jedno aj druhé by sa dalo potom neskôr ľahšie využiť či spolu či zvlášť. No asi to tiež veľmi vhodné nie je, či? Potešil by ma názor iných ak nad týmm uvažujete... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa tie saténové sukne páčia, a nepríde mi to nevhodné ak by to mala nevesta po polnoci. Keď si dáš k tomu nejaký pekný top, tak prečo nie. :-)
Odpovedať
Uplne v pohode si ich mozes dat :) je to pekne, elegantne a vyuzijes ich :)
Odpovedať
@visna6 ja budem mat presne to iste :) dlhu bielu satenovu suknu a biely top...tiez chcem nieco dlhe ale dalsie biele saty si kupovat nechcem...podla mna je to pekne :)
Odpovedať
Podla mna tieto saténové sukne su veľmi pekné :) len je dôležité si vybrať naozaj pekný top alebo body :) ale ja na tom nevidím nič nevhodné
Odpovedať
Ja planujem MIDI satenovu suknu
Odpovedať
@visna6 ja budem mat kratku cervenu suknu s bielymi bodkami a biely vrch :-) svadba je v juni tak suknu budem mat na cele leto :-) (a vobec mi nevadi, ze to nie je extra elegantne, nie som ochotna dat xxx eur za saty, ktore budu v skrini :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja budem mat tiez suknu a biele body... sukna sice nebude satenova ale tutu sukna :-) A body a aj suknu potom neskor vyuzijem aj na bezné nosenie... :-) Tiez som nechcela dlhé saty, nemám to moc rada zavadzia mi to pri chodzi :-) Nuz budem musiet vydrzat vo svadobnych satach :-) Takze smelo do sukne :-)
Odpovedať
veľmi ste ma potešili, že v tom nie som sama :D
Odpovedať
@lenka0305 odkiaľ máš/budeš mať body? a aké, nejaké jednoduché či niečo čipkované? daj tip, že kde sa dá pozháňať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@6myska body som si zohnala z alieexpresu :-) a body budem mat biele a sedia perfektne bála som sa, ze co mi príde ale som velmi milo prekvapena :-) sedí mi to ako uliate :-) body su v predu potiahnuté cipkou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@visna6 bola som na svadbe, kde nevesta si po polnoci dala kratke saty (a na moj vkus az moc kratke, co si myslim, ze sa az tak nehodi uz na vydatu zenu). A co sa tyka tej satenovej sukne, tak tu by som ti odporucila. Teraz to leti a je to elegantne a aj pekne a hlavne neskor vynositelne na ine akcie
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim, ze teraz to dost ide tieto satenove sukne aj na plesy to vela nosia :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenka0305 prosím ťa nemáš link na tie body ? :)
Odpovedať
@visna6 tu je link, mám ho od @lenka0305 :-) https://www.aliexpress.com/item/Dear-...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som za aj keď ani proti krátkym šatám absolútne nič nemám :-)
Odpovedať
Mne sa to tiež páči ja som dokonca videla aj niekoľko svadobných šiat na tento štýl
Odpovedať
kedze ja budem mat tenisky, tak si planujem dat bielu tutu suknu po kolena a este neviem, ci biele tricko alebo biele body. A vobec neriesim, ci by sa to malo alebo nie, hoci moja mama bola dost nemilo prekvapena z mojho vyberu. Beriem to tak, ze po polnoci sa chcem naplno zabavat, co sa mi moc v dlhych satach neda, takze nech si kazdy hovori co chce, idem na pohodlno :D
Odpovedať
Profilova fotka
@chrenky Súhlasím s tebou :-) Som natom uplne podobne :-)
Odpovedať
@chrenky ja budem mat biele kratke saty a na pase fialovu stuhu a tiez mi je uplne jedno ci to niekto povazuje za elegantne, neelegantne abo ake. Po celom dni bude clovek unaveny a ja si chcem potom trosku oddychnut a zabavat sa bez toho aby som stale riesila to, ze sa mi pletu saty pod nohy...takze uplny suhlas :)
Odpovedať
@barbellka beries to uplne v pohode a tak by to mozno malo brat aj viac dievcat, ktore sa mozno zbytocne snazia ulahodit niekomu inemu ako sebe, kedze je to hlavne ich svadobny den
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?