Pozor na zlodejku

Baby dávajte si pozor na Anita Dašková -Timová. Objednala si u mňa náhrdelník, balíček som jej poslala s tým, že mi peniaze prevedie na účet. Balíček prebrala a peniaze neposlala, a ani už neodpisuje na správy. Dajte si naňu pozor.
Odpovedať
Profilova fotka
@frenkiss preto posielam hoc aj malu prkotinu zasadne dobierkou. najhorsia vec co sa mi stala, ze som musela zaplatit 2x postovne, preto lebo si balik neprebrala a aby mi ho posta vratila, tak som musela zaplatit dalsie postovne. :-S ale stale lepsie ako prist o vsetko.
Odpovedať
@skylarr presne, bol to náhrdelník za 5 eur..nie veľká suma, ale vie to človeká nahnevať. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@frenkiss no urcite ano, ja som hrozne penila uz ked som si musela vlastny balik zaplatit, hned skoda 10e len taky fukot :/ co uz no. stalo sa mi to 2x, nastastie druha pani bola zlata, ospravedlnila sa za chybu v adrese (lebo poste trva sto rokov kym ti dorucia balik, ale ak nenajdu adresata tak to mas do 24h u teba na poste, bez sance aby po to nenajdeny prijemca utekal niekde na hlavnu postu vyzdvihnut) a preplatila mi vsetky 3 postovne :)
Odpovedať
V ziadnom pripade neposielat balik skor kym nepridu peniaze..
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež niečo predávam cez internet a poučila som sa na vlastných chybách....ľudia môžu byť zlí, ale občas do toho môže vstúpiť aj náhoda či nehoda a ten človek je v tom skoro nevinne. Kupujem a posielam veci už len tak, že poštovné sa platí zakaždým vopred a až po pripísaní sumy na účet sa posiela tovar. Všetko sa posiela na dobierku, jedine pri platbe celej sumy za tovar aj s poštovným vopred sa posiela už bez dobierky. Držím palce všetkým, aby sme mali len poctivých zákazníkov :)
Odpovedať
A aj poctivych predavajucich ;-)
Odpovedať
Ja som tiez poslala,este stale cakam peniaze na ucete...aj ked je to len mala suma...ale nahnevana som lebo si s dotycnou vypisujem uz skoro dva tyzdne....
Odpovedať
@frenkiss je to tvoja chyba lebo si mala pockat pokial ti peniaze nenabehnu alebo to poslat na dobierku
Odpovedať
Ani dobierka nieje 100% ná.ani tu nemusia prebrať :-/ najlepšie vopred na účet.alebo tsk ako píše @zuzka2808 aspoň poštovné vopred
Odpovedať
@macka00 moja chyba že niekto oklame človeka a tým pádom ho okradne? :) Mňa by to ani nenapadlo niekomu niečo nezaplatiť, takže chyba asi nebude vo mne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?