Šperky z chirurgickej ocele. Poznáte dobrý obchod?

Ahojte baby, nakoľko som alergická na akýkoľvek kov, či už je to zlato, striebro alebo platina (mám alergiu na nejaký kov, ktorý je ich prímesou), musím nosiť šperky z chirurgickej ocele, na ktorú našťastie nie som alergická. Chcela by som Vás všetky poprosiť, či ste náhodou nenašli nejaký dobrý obchod, kde predávajú takéto šperky za prijateľné ceny. Hľadáme obchod budď v BA alebo v BB. My sme našli jeden obchod v BA na Obchodnej, ale výber je dosť obmedzený. Našťastie, obrúčky sme si vybrali. Momentálne zháňam druhý prsteň, nakoľko môj zásnubný som po tretej reklamácii musela vrátiť :-( , čo ma dosť mrzí. Teraz mám iba obrúčku. Budem rada, ak mi dáte nejaké tipy :-)
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
myslim ze swarovski sperky su z chirurgickej ocele / aspon, mne to tak povedala ta predavacka........
Odpovedať
Profilova fotka
sperky z ocele sa pomaly objavu skoro v kazdom obchode so striebrom alebo sperkami ale tiez sa mi zda ich ponuka obmedzena...teda hrozne maly vyber...ja hladam pre zmenu obrucku pre mojho draheho z titanu...a to je este tazsie.... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
skús Bimex Žilina, myslím, že majú aj web
Odpovedať
dahlia22: nemáš náhodou tú stránku? luc: objavajú sa, ale výber je hrozný :-( väčšinou som našla iba prívesky, retiazky a veľmi málo prsteňov. A ak náhodou nejaký mali, tak určite nemajú číslo... ]-(
Odpovedať
tak už som našla tú stránku... :) len sa obávam, či to nie je len veľkoobchod :-S
Odpovedať
katrin, poslala som ti web do IP, neviem,ci to tu mozem uverejnovat...
Odpovedať
aha,tak uz nic:)
Odpovedať
skus im napisat na mail,co tam maju uvedeny..Alebo hned zavolat:)
Odpovedať
ďakujem, idem na to.... Nemáte s nimi niekto nejaké skúsenosti????
Odpovedať
Prosim Pavlu 007,ktera ma v albu z priprav prstynky z chirurgicke oceli http://www.beremese.cz/album/album.ph... nebo kohokoliv, kdo ma nejake info,jestli by mi mohl dat vedet,kde na ne narazil.Moc diky
Odpovedať
ane25mec máš to v IP.. teda dúfam, že to funguje aj medzi slovensko-českou stránkou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
inak, aj tie, čo mám ja v albume z príprav, to je tiež chirurgická oceľ
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak baby, firma, ktorú tu Dahlia22 spomínala mi napísala na môj mail toto :-( : Dobry den, nasa firma sa zaobera velkoobchodom. Sperky sa vyvazaju do zahranicia. S pozdravom Chcela som vedieť, ak sa náhodou zaoberajú len veľkoobchodom, či dodávajú ich produkty aj do niektorých obchodov... Takže, dahlia22, máme smolu ]-(
Odpovedať
Jen takový tip my pořídili naše prstýnky z chirurgické oceli v galerii, zkuste tedy projít nejen zlatnictví ale i galerie. Pokud by někdo scháněl šperky z chir. oceli a bydlel by někde poblíž Ostravy můžu doporučit Galerii v Hlučíně na náměstí. Mají tam moc hezké prstýnky a i jiné šperky a jsou ochotni vám objednat vaše velikosti nebo i jiné šperky z jejich katalogu. Jsou tam fakt moc ochotní.
Odpovedať
lili, dík za typ... možno si niekedy spravíme výlet na Moravu :-)
Odpovedať
Ahoj Katrin. :-) Nemusíš ísť kvoli prstienkom hneď na Moravu. Ja som si (teda môj drahý mi kúpil) krásny prsteň z chirurchickej ocele, vyzera ako obručka. Kúpili sme ho na Zlatých Pieskoch (BA) v Palaci. Zlatníctvo sa vola Michal. Majú tam dosť veľký výber a aj cenovo je to slušne. Dúfam, že som Ti dobre poradila. Choď a uvidíš. Tak paaaaa ;-)
Odpovedať
lenica: ďakujem za tip :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, skus sa mrknut na http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/ oni ponukaju ocelove sperky, aj titanove /tie su tiez nealergicke, ale tebe mozno vadi aj to/. Je to firma z Ciech z Tabora, ale posielaju tovar aj na Slovensko a za celkom dobrych podmienok. Ja mam odtial titanove nausnice /teda este nemam, dostanem ich na vianoce od manzelika/, ale my sme tam boli osobne. Ale je to celkom seriozna firma, maju aj velky vyber a pekne veci, skus mrknut... :-)
Odpovedať
lilly: ďakujem za tip Chcela by som vám napísať, že sme boli v Avione je tam tiež predajňa Michal, ako spomínala lenica. Majú tam celkom slušný výber, takže prsteň už mám :-) a dokonca vyšlo aj na prívesok na retiazku. V Avione sú asi 3 zlatníctva, v ktorých ponúkajú šperky z chirurgickej ocele. Ponúkajú šperky od viacerých výrobcov a sú tam aj lacnejšie aj drahšie výrobky, takže som mala z čoho vyberať
Odpovedať
Profilova fotka
dik kocky. dobry tip. ja som alergicka sice iba na zlato, ...pa Sasha :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky My sme si kúpili obrúčky-titánové.Chceli sme biele, nie zlato a tak sme našli nádherné, jednoduché... A najlepšie je že sú celkom lacné 1 kus za cca.2000 Sk. Kúpili sme ich po dlhom hľadaní v jedom obchodíku v Prahe. Som nadmieru spokojná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme také prstýnky z chirurg.ocele a max.spokojenost, a navíc dohromady stály asi 1900 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
v mojom albumiku su nejake.....
Odpovedať
ahoj casparovci: všimla som si už včera ten tvoj album :-) Napíšeš mi prosím do IP, v ktorom obchode si objavila tie šperky?
Odpovedať
Profilova fotka
Casparovci, aj mne prosim ta napis, kde dostat titanove sperky. Dik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zvažujeme prstýnky z chirurgické ocely. Máte je? A jak jste spokojení?
Odpovedať
zenuska: my ich máme. Akurát to má takú menšiu chybu, vidíš na nich každý škrkanec a moja obrúčka po 2 mesiacoch nosenia vyzerá ako keby mala 100 rokov :-S . Nie je to zlato a striebro... Čo sa týka alergií, som veľmi spokojná, žiadna sa mi nevrátila, odkedy nosím chir. oceľ.
Odpovedať
katrin Ja mam obrucku z bieleho zlata a tiez sa uz neleskne, ako v prvy den, tiez mam poskriabanu, tak ju teraz nosim len na vynimocne prilezitosti, nie do roboty. ;-) A sem tam sa ju snazim aj prelestit. Neviete, ci este predavaju tu ruzovu vaticku na cistenie zlata?
Odpovedať
samera: tú vatičku som nevidela už dávno predávať.. :-( Aj tak je asi najlepšie nejaké čistenie v zlatníctve
Odpovedať
A Ty nemas tie vase obrucky niekde na fotke, ja som este take nevidela. Teda v jednom hodinarstve som videla asi 6 prstenov a to vyzeralo takej tmavosedej farby, akoby brusene, neligotali sa.
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?