Svadobné bolerko na svadbu v septembri

Ahojte baby, chcem sa spytat, tie co mate svadbu v septembri, zohanate si aj bolerko ? Ci nie ? Dakujem
Odpovedať
@kzp my budeme mat az v oktobri, takze bolerko isto pripravene budem mat a to iste radim aj tebe. Radsej si ho priprav a uvidis podla pocasia. Ak bude teplo, tak si ho nedas a ak bude chladnejsie, tak ocenis ze nebudes musiet na poslednu chvilu nieco riesit.
Odpovedať
Profilova fotka
@kzp ja mám v polovici septembra svadbu a zatiaľ si nezháňam. Možno tak tesne pred svadbou (max. mesiac) pozriem, aké má byť cca počasie a keď tak, skúsim zohnať niečo takéto:
Odpovedať
Profilova fotka
@baluinka vyzera to velmi pekne a myslim, ze to bude uplne stacit. teraz v septembri byva este pomerne dost teplo, teda aspon minuly rok bol september dost teply.
Odpovedať
Ja som mala take cipkovane (foto v albume), mala som ho v kostole a potom aj v sale sem tam ked sa trosku schladilo.
Odpovedať
pre istotu by si si ho podla mna mala kupit alebo pozicat to je jedno, len aby si ho proste mala. lebo niekedy je uz na zaciatku septembra tak, ze sa neda vydrzat bez nejakej tensej bundy alebo nejakej mikiny a niekedy v septembri este tak, ze sa da kupat vonku. to sa neda takto velmi dopredu odhadnut takze byt tebou si nejake kupim a ked bud ezimsie tak si ho prehodis a ked nie tak ho proste nepouzijes
Odpovedať
Profilova fotka
maj nejaké po ruke keby čosi, lebo teraz ti ešte nikto nevie povedať ako bude v septembri či ešte bude pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Možno ťa inšpiruje aj tento album :) http://www.mojasvadba.sk/blog/herodia...
Odpovedať
Profilova fotka
@kzp isto treba mat nejake pripravene. pocasie je velmi premenlive a nikdy nevies ako bude. kup alebo pozicaj si take, ktore sa ti bude hodit na saty.
Odpovedať
@kofolka45 prosim ta a mala si ho pozicane zo satami ci si kupovala ?
Odpovedať
@kzp ja som si ho kupila cez aliexpres
Odpovedať
Profilova fotka
@barababic to sú inak super a krásne inšpirácie :) veľmi kvitujem, už dlhšie uvažujem nad svetlučko modrou rifľovou bundou na svadobné šaty pre prípad, že bude chladnejšie a keď som to videla na fotke v tom albume, presvedčilo ma to :)
Odpovedať
My sme mali na konci septembra a náhle sa nám ochladilo pod 20 stupňov tak som narýchlo vymyslela a zháňala pelerinku ....kuk môj album ...bola som Max spokojná
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@icka_lubicka mne sa ten zlty "horcicovy" svetrik na tych svadobnych satach velmi paci. Nikdy by som nepovedala, ze sa to k sebe bude hodit :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@romcitka áno, celkovo také výrazné jednofarebné svetríky veľmi dobre vyzerajú :) a ten horčicový je TOP :)
Odpovedať
My sme mali v októbri svadbu a to už som veru svetrík potrebovala. No mala som úplne jednoduchý biely. Nič extra. No už by som zvolila nejakú farbu, lepšie to fakt vyzerá na fotkách.
Odpovedať
Profilova fotka
@baluinka toto by si mala velmi pekne a treba radsej dopredu aby si potom tesne pred nemala toho vela. ver mi, tesne su to riadne nervy a stres
Odpovedať
ja by som povedala, že si radšej nejaké zaobstaraj, my máme svadbu túto sobotu a ja teraz narýchlo niečo zháňam, nakoľko v piatok bude 27 a v sobotu 15 stupňov :D
Odpovedať
Profilova fotka
@kzp Dobrý deň , bolerko Vám vieme ušiť na mieru presne podľa Vašich predstáv a požiadaviek. V prípade záujmu nás kontaktujte v našom profile.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam saty s 3/4 rukavom (nie cipkovanym) a nezhanam si nic zatial. Ak by to vyzeralo na zimu, tak pravdepodobne skusim zohnat nieco ako vlniak, kedze mame svadbu v ludovom style :)
Odpovedať
Ahojte.Ja budem mať svadbu tiež v septembri a ešte neviem čo si budem dávať.Ak by som mala rukavičky dĺžka nad lakeť tak zvolím asi pelerínku ak rukavičky nebudem mať tak bolerko ale ešte neviem či krátky rukáv alebo 3/4.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?