Swarovski. Máte skúsenosti s touto bižutériou?

Profilova fotka
Ahojte. Ake mate skusenosti s touto bizuteriou. Zaujimaju ma aj skusenosti s predajcami, s kvalitou, s reklamaciami a pod. Ja mam osobne len zle skusenosti. ]-( Moj snubenec mi na nase 4 vyrocie kupil prsten (mam ho aj v albume), ktory mi uz raz vymenili, lebo po cca mesiaci sa zacalo z neho odlupovat, druhy krat to urobilo to iste, isla som ho reklamovat a tam ma odbili tym, ze som ten prsten musela o nieco buchat a dalej sa so mnou necheli bavit. ]-( Dnes sa mi ale stalo to, ze mi vypadol jeden kamienok (garantuju, ze by vypadnut nemal a na to by sa mala zevraj vztahovat dozivotna zaruka). Kamienok som nastastie nasla. Nemate niekto skusenosti s takouto reklamaciou?
Odpovedať
ahoj, ja som mala nahrdelnik aj nausnice od swarovskeho na svadbe. nahrdelnik bol pouzity len raz a nausnice sem tam nosim, ale zatial sa mi s nimi nic nestalo. a objednavala som cez net, neboli ziadne problemy.
Odpovedať
ja mam doma bizu ale len z komponentov Swarovski a zatial nema problema :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a viete nieco o tom, ze na tie kamene je dozivotna zaruka? alebo mi zase nejaky blud povedali? :-| ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
neviem to nikde na nete najst a certifikat od prstnena mam u nasich a tam sa tak skoro nedostanem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj-ja som mala mala taky set-nahrdelnik a nausnicky-bolo to dost drahe,ale dobre skusenosti nemam ani ja-stale vypadavali kamienky-bola som to reklamovat 3krat stale to vypadavalo..... :( teraz naposledy som to uplne vymenila za iny sperk a az teraz som spokojna... a predajca mi tiez hovoril, ze so sperkami swarovski nema dobre skusenosti-vraj mal dost rekamacii... tak sned ti pomoze aj moja skusenost ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
veronika a v pohode ti to vyreklamovali a vymenili? ja som sa ich aj pytala na moznost, ze mi potiahnu na prsten novu vrchnu vrstvu, kvoli tomu odlupovaniu, ale povedali, ze to nemozu robit, lebo by stratili licenciu.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som tiez nespokojna so Swarovkseho bizu. Dokonca ja mam nausnicky strieborne s kamienkami. Dostala som ich od draheho na Valentina. Boli dost drahe, ale naaaadherne. A uz som ich 2krat reklamovala, raz vypadli dva kamienky a potom mi tam dali miesto bielych kamienkov zelene, tak opat som to musela dat na reklamaciu. A mam ich 5mesiacov. Predavacka mi tiez hovorila, ze maju strasne vela reklamacii od Swarovkseho.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja to nechapem, je to v znackova bizuteria, ich sperky su drahe ale kvalita vobec tomu nezodpoveda.
Odpovedať
ahojko ja mam od Sw bizu v striebre osadene nausnice nosim ich denne na noc ich sice skladam ale zatial som nemala ziaden problem ....
Odpovedať
Profilova fotka
babule, este otazocka. kde ste kupili strieborne swarovski sperky? lebo vsade v tym origos predajniach nemaju strieborne, len rhodiove (je to makksi kov, ako striebro)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. ja mam od swarovskeho niekolko setov (nausnice, privesky, retiazky). Az na jednu retiazku, ktora mi trosku zacernela ( mojou vinou, lebo som sa s nou osprchovala a to sa nesmie) som spokojna. Ale prstene naozaj nedoporucujem kupovat. swarovski sa nesmie dostat do konaktu z vodou a ustriehnut to pri prstenoch je naozaj velmi tazke...najme ked si clovek umyva ruky niekolko krat denne..
Odpovedať
ja mam no resp som mala nausnicky a niekde som ich stratila, ale do vtedy som bola max spokojna ;-) mala som stykym kamienkom som sa snimi aj kupala aj spala a nic, skoda ze sa zaruka nedava ked sa veci stratia :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ooo- vyreklamovali mi to v pohode-akurat,ze vzdy som musela na to cakat do tych 5 tyzdnoív kym to urobili....ja som ich mala cele strieborne a v nich bolo osadenych dost kamienkov....no ked som tam bola 3.krat tak som chcela,aby mi bud vratili peniaze alebo vymenili za nieco ine-majitel moc nechcel menit,ale bol so mnou aj priatel a tak saa to nakoniec vybavilo :-D ...inak ten set bol od priatela darcek k nejakemu sviatku ;-) -a on ho kupoval v nitre na pesej...iba pre info :-)
Odpovedať
Ahojte, ja mam strieborny prsten swarovski uz viac ako pol roka, nosim ho denne, len na noc ho skladam, lebo je dost velky, ale nemam ziadny problem, vsetky kamienky (a ze ich tam je pozehnane) drzia dobre, dufam ze to tak aj zostane. Predavacka mi povedala, ze ak nahodou nejaky vypadne, v pohode mi to opravia, aj keby som ho nenasla. Teraz som si kupila aj nausnice, sice len sw bizu, ale dufam, ze budu tiez take dobre.
Odpovedať
ja mám od swarovski jeden prsteň z chir. ocele, je na ňom jeden veľký (obrovský :-D ) kameň, ale dávam si pozor, aby som ho nenamáčala do vody, predsa len to nie je striebro ani zlato. Dúfam, že ho nebudem musieť reklamovať, ale nosím ho veľmi zriedka, lebo je naozaj veľký. inak sa mi šperky od swarovského páčia, aj svokra má náušnice a náhrdelník a je s nimi spokojná. ale za tú cenu by človek čakal naozaj kvalitu, nie sú to lacné šperky.
Odpovedať
baby kde sa daju pozriet sw vyrobky na nete? nechapem, ale nemozem najst ziadnu stranku...
Odpovedať
luciferova: http://www.swarovski.com/index/Web_AA... tu maju ale len swarovskeho sperky original... spolu s certifikatom, preto tie ceny su take ake su... treba dat totiz pozor, ci dany sperk nie je vyrobeny len "swarovski components" - teda len tie kamienky su swarovskeho a dalsi trik predajcov je len tvrdit ze je to swarovski, aby predali (s tym som sa uz stretla)
Odpovedať
babky, jediny pravy Sw je taky, ktory ma krabicku celu modru, nie tu s tou priehladnou foliou na vrchu a ma na spodu niekolko stranovy certifikat s datumom a miestom predaja, peciatkou predajne a podpisom. Viem, lebo sme mamine kupovali na promocie (ano dobre citate mamine :-D ) a stale nemale peniaze...
Odpovedať
Profilova fotka
tinka a este si zabudla, ze pravy sw ma z vnutra prstena vyrazenu labut ;-)
Odpovedať
diky za info. ake mate skusenosti na Svarovskeho v BA v auparku?
Odpovedať
my sme boli s kamoškou u Swarovski pod Michalskou bránou....no, na to, že to nie je ani len postriebrené, tak ma tie ceny položili.... dať za bižu 3 000 SKK, to je trošku hardcore..... všetko dávať dolu, lebo to nesmie prísť do kontaktu s vodou ani ničím iným..... išli sme potom do Sofie /striebro/ a tam nám ukazovali veci, ktoré majú v sebe swarovski kryštál, ale sú osadené v striebre... neviem, ako zistiť,či je to pravda, či naozaj je to swarovski kryštál..... predajca nám tvrdil, že oni si dajú nakúpiť kryštál a dajú si ho u zlatníka osadiť do striebra.... ceny boli neporovnateľne nižšie ako v original swarovski predajni.... tak neviem... dával to do originál swarovski krabičky- ten modrej..... tak a včul buďme múdre :-D :-D
Odpovedať
a ja mam par veci zo swarovskeko teda len same nausnice a su uplne v pohode
Odpovedať
luciferova - ja som si objednala môj prsteň swarovski z auparku - predajňa bejouchka a bola som spokojná. videla som ho iba na nete a veľkosť som si odmerala v zlatníctve a všetko bolo ok ;-) ale mám skúsenosť, že v zahraničí to vyjde trocha lacnejšie ako u nás - bola som v jednej predajni swarovski v taliansku a tam vyšiel ten prsteň asi o 700 skk lacnejšie
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte opat. co cca stoja klasika strieborny prsten so swarovski krystalom?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ooo-ja som u nas v NR videla prekrasne prstienky za cca. 400-500sk ;-) ale tiez by ma zaujimalo, ci nepoznate SK stranky, kde su rozne prstene, bo ja som zatial objavila len dva druhy 8-(
Odpovedať
inak ooo, ja mam set-nausnice + privesok srdiecko swarovski a no problem ;-) teda zatial ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez vela veci od Swarovskeho (z orginal predajni) a ziadny problem. ooo je mi luto, ze mas taketo problemy, znie mi to az zvlastne, ze spominate predajcov, ktori maju udajne casto takyto problem. Ich krystal patri medzi najvychytenejsie a nikto z mojich znamych s nim nikdy nemal problem. Tak dufam, ze Ti to vyreklamuju v pohode... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez par veci od swarovskeho ale jeden naramok som musela reklamovat uz 3x , nemozem povedat ze by som bola ich zakaznickym servisom nadchnuta
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez od znamej pocula, ze mala velke problemy vyreklamovat prsten od Swarovskeho, z ktoreho jej vypadli kamienky. Myslim, ze sa to snazilla vyreklamovat v Auparku. Ja som osobne nemala skusenost so Swarovskym, ale mam inu znackovu bizuteriu s krystalmi od Swarovskeho s certifikatmi a zatial som nemala problem s tym, ze by mi krystaliky vypadli.
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata, tiez som bola nespokojna , kupila som nausnice, take vysiace, a krystalik vypadol, nastastie ked som to isla reklamovat, zobrali mi to naspat a peniaze mi vratili.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?