Zháňam bolerko na svadbu v máji

ahojte baby, prosím Vás..ponúknite mi nejaké bolerko.. mám čipkovaný chrbát takže celočipkované určtie nie. má byť okolo 20°C a slnečno.. termín je 7.5.2016..poteším sa aj inšpirácií, alebo kludne ak máte doma, odkúpim :)
Odpovedať
@paula7516 A si si ista, ze ho potrebujes? Ja som sa vydavala pred rokom 1. maja, aj nam mrholilo, pocasie idealne nebolo, ale bolero som nezuzitkovala. A to som si dala sit jedno specialne az v Cechach, pretoze tie "klasicke" bolera su podla mna strasna zloba - este som nevidela zenu/nevestu, ktorej by pristali... :-p Ide o to, ze krv Ti bude v zilach kolovat tak rychlo, ze zima Ti urcite nebude ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@segga tak clovek nikdy nevie ake bude pocasie. Istota je istota, nic sa nestane ak ho nevyuzije ale radsej nech ho ma :)
Odpovedať
My máme 14 teho svadbu a tiez neviem čo si obliecť lebo budem mat korzetove šaty a som strašná zmzlina ..pre mna je idealne keď je 30 stupňov vonku vtedy mi je teplo :-D
Odpovedať
Nejde o počasie ani tak, ide skôr o to, že sa vydávam v kostole a farár si na to dá dosť záležať, ako keby šlo neviem o čo..žiadne odhalené rameno, nedajbože o kúsok viac..mne by to bolo jedno, ale je taký zvyk. no v salónoch som nenašla nič normálne, je to bieda.. teda... samotné bolero je podla mňa hrozný nevkus,ale tak musim sa aj trošku prispôsobiť.. :-/ 8-( :-S
Odpovedať
@paula7516 Ja som to nakoniec poriesila tak, ze som si kupila krasne, jednoduche a lahucke sacko s 3/4 rukavmi, ktore vyuzijem aj v beznom zivote...ale dala som si ho akurat cestou na fotenie. Potom som ho vyzliekla a fotograf mi ho dal po polnoci ked odchadzal ;-) Skus sa poobzerat po takom niecom, budes prekvapena aku sik nevestu to z Teba spravi ;-)
Odpovedať
3.5. idem na skúšku, pozrem ešte raz čo majú v salóne a asi to vyriešim tak, ako ty ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?