nic nemusi :) ved vsetko sprav ako vy xcete.. my sme mali predjedlo (mozarella, paradajka, bazalka), polievka slepacia, hlavne jedlo boli medailonky z bravcovej panenky, zemiaciky a nejake oblohy a omacka k tomu, potom bol dezert, zmrzlina s horucim ovocim a potom sme mali vecer bufetove stoly a skopcami jedla
my máme obrad o 16-tej, počítame, že jedlo začne o 18-tej a predjedlo nedávame.bude len polievka, hlavné jedlo a kto bude mať chuť tak zmrzlina s ovocím...predjedlo sme vynechali, lebo v lete by málokto zvládol po ňom a polievke ešte aj hlavné....okolo deviatej-pol desiatej bude studený bufet s talianskymi antipasti a po polnoci teplý bufet so slovenskými špecialitami...
My predjedlo mat nebudeme. Tiez prideme az okolo 18. hod a tak mi pride ze najlepsie bude zacat hned hlavnym chodom. Okrem toho budeme mat 4 teple chody, tak snad to bude stacit :)
My sme mali obrad o 17.00 hod a to v Juli ked je krasne a poriadne teplo . Kedze sme mali hosti aj zo zahranicia a aj hosti co cestovali dlhsie na nasu svadbu rozhodli sme sa na privitanie hosti od 15 hod v hoteli na terase. Mali sme buffet s oblozenymi chlebickami a to s lososom, mozarelou, talianskou sunkou, vela ovocia, cupcakes, doma vyrobene syrove pecivo a vselico ine. Na pitie si kazdy objednal co chcel.V hoteli kormoran v samorine nam pripravili vsetko stvorhviezdickovo. Po privitani hosti sme sa isli prezliect , hostia zatial jedli a pili a oddychovali. Na svad.veceri sme mali Slepaciu polievku s prilohami ako pecenove halusky, rezance,masko to co chcel. Ryzu, opekane zemiaky, kroketky, masko plnene aj masko na stave a vela miesaneho salatu. Bolo to vsetko na jednom vacsom taniery a vyzeralo to velmi chutne lebo tie jednotlive porcie boli take akurat. Zmrzlinovy pohar, Cokoladovu fontanu s cerstvym ovocim . O pol noci sme mali bufetove stoly a to kapustovu polievku, pecene prasiatko, gulas, knedle bolo toho urcite viac ani sa na vsetko nepamatam. Dolezite je ako vy chcete je to vasa svadba. Co sa menu tyka vedia poradit v restauracii alebo v hoteli kde svadby pripravuju tu by mali byt na najnovsom standarde. Chody zavisia od jedal ako aj dlzky svadby ako aj svadby samotnej a peniazoch. Chcete romaticku svadbu v kostole alebo obrad a vecera a hotovo. Alebo maly pripitok s obcerstvenim potom obrad a fotenie potom svadobna vecera a pol noci bufet. Zavisi od vas.
my máme predjedlo, polievku, hlavné jedlo, dezert nebude, budú svadobné koláče aj svadobná torta, a potom už len studený a teplý bufet pre hladošov, o polnoci kapustnica
My máme sobas o 16tej, ale dali sme predjedlo, polievka, hlavne jedlo, a potom okolo 21:00 spravime svedske stoly a bude tam aj pecene prasiatko, ziadne dalsie jedlo uz neplanujeme..
mali ste niekto aj inu, ako slepaciu polievku? Ja totiz tieto vývary(slepačí, hovädzí, zelninový...) veľmi nemusím. S drahým máme obaja najradšej paradajkovú a páči sa mi aj tá farba, že by bola symbolicky červená, ako srdce ;-)
@methexis pozor na farebnu polievočku, papať ju budete spolu tak že sa vzajomne budete krmiť,,, tak aby ti drahy neolial svadobne šaty červenou polievočkou...
@methexis my sme mali inú :-) svadobčania mali všetci vývar z domácej sliepky, len my dvaja na vrchu stola sme mali jarnú zeleninovú s krupicovými knedličkami...mňam :-)
@methexis rátaj s tým, že nie každému ulahodíš paradajkovou polievkou. Ja ju milujem, ale poznám x ľudí, ktorých z nej naťahuje. Rovnako je to s hubovou polievkou/omáčkou. Vývar je najuniverzálnejší pre široké spektrum ľudí. Ak ho ty nemusíš, možeš si dať inú polievku :)