Menu Forum

Aké svadobné menu odporúčate?

20. jan 2020  • 
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
9majusska
15
Registrovala sa 15. októbra 2011 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 508 príspevkov a 1 album. Má 10 priateľov. Košice, okres Košice.
  • Svadba bola 9. júna 2012
    Zlaté Moravce
fotoportrét
fotoportrét
9majusska
15
Registrovala sa 15. októbra 2011 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 508 príspevkov a 1 album. Má 10 priateľov. Košice, okres Košice.
  • Svadba bola 9. júna 2012
    Zlaté Moravce
 @kristinkinazuzka my sme mali niečo cez 50 hostí a večer ešte prišlo 12 ľudí a na švédske stoly sa robilo z každého cca 20 porcií, teda okrem kapustnice, tej bolo pre všetkých a aj sviečkovej bolo viac, ale napríklad tých šalátov boli iba 2 veľké misy a ešte aj zostalo, camembertov bolo tiež cca 20 a to bolo asi fakt jediné čoho by trebalo viac, lebo to zmizlo zo stolov ako teplé rožky emoticon keď vy máte 76 hostí, tak by som dala možno 25 -30 porcií zo všetkého a bude to bohate stačiť emoticon
25. sep 2013 o 10:27  •  Svadba bola v júni 2012  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
123erika
1
Registrovala sa 26. apríla 2012 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 4 príspevky.
  • Svadba bola 1. februára 2013
    okres Bratislava
fotoportrét
fotoportrét
123erika
1
Registrovala sa 26. apríla 2012 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 4 príspevky.
  • Svadba bola 1. februára 2013
    okres Bratislava
 ja by som si dala:
pripitok: sampus s jahodou
predjedlo: napriklad 3 rozne natierky= skvarkova, bryndzova, pikantna, nejaky salatik -ruccola a paremzan .. moja znama mala prsciutto so zltym melonom, ina znama zas mala carpaccio so sparglou=studene surove maso so studenou sparglou, opat mi to nechutilo. Osobne by som nedavala ani sunkove rolky s chrenom, je to dost otrepana klasika= nuda. Sesternica zas mala krevetovy salat s majonezou, vsetkym chutil, ale ten som ja teda ani neochutnala, lebo krevety jest nemozem :(
polievka: vyvar hovadzi, alebo slepaci s rezancami, mozno aj halsukami
hl. jedlo: mne osobne vadia 3 druhy masa a este 2 druhy priloh! je to strasne a nechapem, kto to vymyslel. Radsej 1 druh, ale poriadne... ja by som dala hovadzie licka na smotane s domacim kndelikom, alebo hovadzie licka na vine so zemiakovym pyre emoticon
dezert: cafe a kolac/torta.
1. nov 2013 o 15:24  •  Svadba bola vo februári 2013  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
bellaa11
Registrovala sa 31. januára 2014 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 2 príspevky. Okres Bratislava.
  • Nevie kedy bude svadba
fotoportrét
fotoportrét
bellaa11
Registrovala sa 31. januára 2014 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 2 príspevky. Okres Bratislava.
  • Nevie kedy bude svadba
 Toto menu stale pol na pol ficalo tak za komunistov.
Dnes je uz uz troska iny trend.
V ziadnom pripade nie Gordon blue a pod
Pedro
5. mar 2014 o 02:49  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
bellaa11
Registrovala sa 31. januára 2014 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 2 príspevky. Okres Bratislava.
  • Nevie kedy bude svadba
fotoportrét
fotoportrét
bellaa11
Registrovala sa 31. januára 2014 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 2 príspevky. Okres Bratislava.
  • Nevie kedy bude svadba
 @123erika
Musis pocitat s tym, ze cca 30 percent ludi na svadbe ti nebude jest ani licka a ani na smotane.
Ako prvy chod musi byt totalne univerzalne jedlo pre vsetkych, je to velmi dolezite.
Pedro
5. mar 2014 o 02:53  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
slevin
3
Registrovala sa 20. januára 2014 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 74 príspevkov. Má 2 priateľov.
  • Svadba bola 11. apríla 2015
    Prieviddza
fotoportrét
fotoportrét
slevin
3
Registrovala sa 20. januára 2014 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 74 príspevkov. Má 2 priateľov.
  • Svadba bola 11. apríla 2015
    Prieviddza
 velmi zalezi na hostoch,ktori budu na svdabe.Starsie rocniky velmi nebudu nadsene s experimentov.Chce to taky zdravy kompromis,ale je jasne ze vsetkym sa do chuti proste neda trafit
19. mar 2014 o 11:33  •  Svadba bola v apríli 2015  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
katka2505
28
Registrovala sa 5. augusta 2013 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 433 príspevkov. Má 117 priateľov. Prievidza, okres Prievidza.
fotoportrét
fotoportrét
katka2505
28
Registrovala sa 5. augusta 2013 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 433 príspevkov. Má 117 priateľov. Prievidza, okres Prievidza.
 my ešte nemáme úplne rozhodnuté, ale uvažujeme, že predjedlo bude rukolový šalát s marmezánom a prosciutto, potom vývar, druhé jedlo asi 2 druhy mäsa s ryžou a opekanými zemiakmi..potom bude švédske stoly, kde bude kadečo, aj studená, aj teplá kuchyňa a po polnoci kapustnica..emoticon
19. mar 2014 o 12:20  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
martina642 (40 r.)
10
Registrovala sa 31. mája 2010 na modrastrecha.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 8 príspevkov. Má 16 priateľov. Okres Martin.
  • Svadba bola 22. júna 2013
    Stráne, okres Martin
fotoportrét
fotoportrét
martina642 (40 r.)
10
Registrovala sa 31. mája 2010 na modrastrecha.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 8 príspevkov. Má 16 priateľov. Okres Martin.
  • Svadba bola 22. júna 2013
    Stráne, okres Martin
 @dokonalepremeny ja si zase myslím,že každý dá na svojej svadbe na stôl to,čo považuje za správne,možno aj práve pre to,akých si pozval hostií.. ak mám jedákov,tak im naložím jaternice,klobásy a šnicle.. ale ak mám hostí ktorí sa dívajú čo jedia,a chcem aby to na tom tanieri aj vyzeralo,tak si na tom trošku viac dám záležať.. a vety ako že tu nevesty na tom šetria,prepáč ale s tým nesúhlasím.. mali sme svadbu koncom Júna,bolo horúco, ľudia si pochvaľovali šaláty a ľahké jednohubky.. nikomu nechutilo,aj ak mal niekto na začiatku obavu,že mu naše porcie stačiť nebudú,na konci konštatoval že sa mýlil,že aj s pekne naaranžovaného sa dá najesť a všetci boli spokojní.. celé je to vec vkusu,názoru a chutí.. moja sestra ide mať svadbu vegetariánsku s možnosťou aj mäsa,a už teraz sa teším na tie iné špecialitky,po ktorých si ešte aj s chuťou zatancujem a nebudem hodinu odfukovať emoticon emoticon
@quixina
@barus107 emoticon emoticon vrátila som sa sem takmer po roku,a len čumím emoticon
9. jún 2014 o 16:52  •  Svadba bola v júni 2013  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
erinka123456
Registrovala sa 22. novembra 2013 na modrastrecha.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 6 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Bratislava.
  • Nevie kedy bude svadba
fotoportrét
fotoportrét
erinka123456
Registrovala sa 22. novembra 2013 na modrastrecha.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 6 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Bratislava.
  • Nevie kedy bude svadba
 @lilienlukacs mozem sa opytat ten prvy chod dva druhy masa to si mala s omackou??
19. mar 2015 o 13:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
zaburyna
2
Registrovala sa 2. marca 2015 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 72 príspevkov. Má 8 priateľov.
fotoportrét
fotoportrét
zaburyna
2
Registrovala sa 2. marca 2015 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 72 príspevkov. Má 8 priateľov.
 @martina642 amen!!! emoticon presne s tebou suhlasim!
19. mar 2015 o 15:19  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
vicca143
2
Registrovala sa 24. januára 2015 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 24 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Považská Bystrica.
fotoportrét
fotoportrét
vicca143
2
Registrovala sa 24. januára 2015 na mojasvadba.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 24 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Považská Bystrica.
 Ako ja vam zavidim ktore si mozete dovolit experimentovat emoticon ja osobne velmi rada varim aj peciem a milujem exoticke a netradicne jedla, ale o tom ze by som dala na predjedlo musle v omacke mozem len snivat, lebo by mi ich asi babiny vyliali ak nie na hlavu, tak do zachoda emoticon

U nas bude menu za 25 € / osoba, je to vylozene klasicke a je taketo:

obrad je o stvrtej, takze vecera zacne cca o 17:00 - 18: 00 - pripitok cinzano
predjedlo: sunkove rolky (so zenichom ich milujeme emoticon )
polievka slepacia
hl jedlo este nie je uplne dohodnute ale budu opekane zemiacky / hranolky, ryza, masko na prirodno, stava, obloha

druhu veceru som planovala asi o 21:00 - budu svedske stoly - teple: sote, ryza, rezne, zem. salat a podobne, studene syrove a sunkove misy, zeleninove salaty, ovocne salaty, pecivko atd

po polnoci kapustnica

budeme mat aj coko fontanu, samozrejme staly prisun kolacikov a slaneho peciva. ako tak citam niektore mate toho omnoho viac, myslite ze to co mame bude stacit? emoticon
19. mar 2015 o 15:57  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
michaelakarasy
2
Registrovala sa 31. marca 2011 na modrastrecha.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 31 príspevkov. Okres Martin.
  • Nevie kedy bude svadba
fotoportrét
fotoportrét
michaelakarasy
2
Registrovala sa 31. marca 2011 na modrastrecha.sk. Na mojasvadba.zoznam.sk pridala 31 príspevkov. Okres Martin.
  • Nevie kedy bude svadba
 Dobry den,

do TV relacie hladame par z vychodu Slovenska , ktory nema financie na vysnivanu svadbu , ci svadobnu cestu , presiel zivotnymi skuskami a nema problem s medializaciou.
Viac info do spravy.
19. máj 2015 o 15:36  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
klaudia1512
Registrovala sa 5. júla 2019 na mojasvadba.zoznam.sk. Pridala 32 príspevkov.
  • Svadba bude 20. júna 2020
fotoportrét
fotoportrét
klaudia1512
Registrovala sa 5. júla 2019 na mojasvadba.zoznam.sk. Pridala 32 príspevkov.
  • Svadba bude 20. júna 2020
 Ahojte baby ja by som potrebovala poradiť alebo aspoň nejaký ten typ na svadobne menu.. jedná sa o to, že mi budeme mať svadbu o 17tej, ale prvú večeru tipuneme okolo 19tej. Klasika slepačia polievka, Gordon Bleu + bravčové karé ryža aj opekané zemiaky. A dilema sa u mňa teraz začína či dať večeru (karé špikované slaninkou)tiež na stoly o 23tej alebo dať teplý bufet s viacerými druhmi jedál v tom aj kapustnica a vydrží to do rána, alebo vynechať teplý bufet a 3 večera samotná kapustnica o 1nej? Ďakujem za radu emoticon
13. okt 2019 o 23:06  •  Svadba bude v júni 2020  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
mijinka
Registrovala sa 8. januára 2020 na mojasvadba.zoznam.sk. Pridala 3 príspevky. Okres Bratislava.
  • Svadba bola 3. marca 1991
fotoportrét
fotoportrét
mijinka
Registrovala sa 8. januára 2020 na mojasvadba.zoznam.sk. Pridala 3 príspevky. Okres Bratislava.
  • Svadba bola 3. marca 1991
 Ja by som tiež chcela teplý bufet v kombo so studeným. Myslím že večera o 19 stačí a potom až ten bufet. Aj tak bude dačo na stole čo sa bude zobaťemoticon Tiež si to asi takto dáme
8. jan o 12:44  •  Svadba bola v marci 1991  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
jankaaakubo
Registrovala sa 15. októbra 2018 na mojasvadba.zoznam.sk. Pridala 4 príspevky. Okres Prešov.
  • Nevie kedy bude svadba
fotoportrét
fotoportrét
jankaaakubo
Registrovala sa 15. októbra 2018 na mojasvadba.zoznam.sk. Pridala 4 príspevky. Okres Prešov.
  • Nevie kedy bude svadba
 pozor ale na mnozstvo jedla na svedskych stoloch. Treba pocitat s tym, ze vzdy sa kvantum jedla zvysi a preto by som uvazovala nad poctom 80% z hosti, ze ostane na svadbe, ked sa vylozi bufet emoticon
20. jan o 22:34  • Odpovedz  •  Páči sa mi to