Catering od firmy Josip

Profilova fotka
Ahojte dámy....prosim Vas nemáte niektorá z Vás skúsenosti s cateringom od firmy Josip z oslian?dajte mi prosim vediet....dakujeeeeeem
Odpovedať
1
2
14
Profilova fotka
ajojky....my ich mame na 6.7.2013 zajednanych....ak si aj tu pozries, len same perfektne recenzie...Jozko je uzasny clovek, tak by som nevahala....kedy mas termin??? uz si sa snim aj kontaktovala???
Odpovedať
Profilova fotka
jasne...kontaktovala...mame ho aj ako starejsieho...a aj catering...videla si nejake foto co sa tyka stravy?alebo aspon nejake recenzie na jedlo?...my mame svadbu 13.4....len som pocula aj dobre aj zle ohlasy na jedlo a chcela by som sa zbavit tych zlych ohlasov...tak preto sa pytam...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka1704 ja som zle nepocula, nejake foto maju na fb stranke, kukni tam....a mozem ta poprosit napisat mi do ip, ako ste sa dohodli na menu a na ceny aj starejsieho aj menu a tak?? dakujem...
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka1704 Tuto máš komplet celé fórum http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob...
Odpovedať
Profilova fotka
@effo dakujeeeeeem velmi pekne...velmi si mi pomohla :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
chystame svadbu a rozmyslam aj nad touto firmou ohladom cateringu. Mate k nej niekto nejake vyhrady alebo je to dobra volba?
Odpovedať
@sovicka42 my sme ich mali, odporúčame! Ale dosť neskoro sa pýtaš :-( skús, možno budú ešte voľní ako catering...
Odpovedať
@sovicka42 na aký dátum chcete? Oni že robia aj 5 svadieb v 1 víkend. Tak snáď budú mať ešte pre vás voľné :-) My sme si ich akurát zajednali a boli sme na náš dátum posledný, a to ich chceme až o rok.
Odpovedať
@marienkakf tak ste boli spokojní? Nám sa zdal p. Mokráň veľmi pohodový človek a dúfame, že všetko dopadne ok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ich mali minulý rok na našej svadbe..super starejší bol
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ich mali tiež, aj ako starejšieho a nevieme si vynachváliť :) všetko super, od prístupu, cez jedlo, obsluhu, všetko :) určite by som ich brala zas :)
Odpovedať
@bafka no myslim, ze s Jojom sa da dohodnut :-) catering bola moja podmienka, ak bude velka svadba.. Nechcem si ani predstavit zhanat kucharov, casnikov, nakup aj zakladnych potravin. Potom na svadbe sa obavat, co ak nieco sa pokazi, nebodaj sa casnici, pozbierani po dedine, napiju so svadobcanmi :-D pri profi cateringu ti to odpada, ak sa nieco pokazi, ani si nemusis vsimnut, vsetko poriesia za behu.. Su zohrati, nikto nikomu nezavadzia, jednoducho to klape :-) a to nehovorim, ze vyborne navarili - aj ked mi az tak nechceli dochutit svieckovu, ako som chcela :-D maju odpustene! Vsetkym chutilo, najedli sa do prasknutia :-) chvala aj na mladych, sikovnych casnikov, pekne upravenych, vzdy usmievavych a ochotnych.. Ozaj nie je co vytknut, brali by sme ich opat! A mali sme ho aj ako starejsieho - presne takeho, akeho sme potrebovali a chceli! Nevycnieval, splynul s davom, ludi zorganizoval, nebol vulgarny, dokonca ma zachranil od niektorych dotieravcov.. Ozaj nas previedol s prehladom celou nasou svadbou, sme mu vdacni za to :-) velmi zalezi, ako sa tvoje ocakavania stretnu s realitou.. Ak sa stretnu, budete spokojni :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marienkakf Ďakujem! Tak si ma veľmi potešila :-) My sme ho tiež chceli najskôr ako starejšieho, ale dátum sa nám beztak ťažko napasovával len pre catering a skupinu...tak sme zvyšné podriadili tomu a ako starejšieho budeme mať takého, pre nás neznámeho....ale snáď to dopadne dobre. A presne preto chceme aj my catering, lebo neviem si predstaviť zháňať kuchárov a čašníkov a mať stresy, že čo keď niekto ochorie, niečo sa pritrafí v rodine a odmietne mi pár dní pred svadbou prísť variť.... našli sme dobré referencie, bol odporúčaný známymi, ktorí sa zúčastnili 1 svadby kde boli, tak sme dali na rady :-) Tak sa teším, že sme si dobre vybrali :-)
Odpovedať
@bafka neboj, dobre bude! Ak sa nieco pokazi, nepripustaj si to, aj tak bude malickost! Lebo nic nebude viac, ako to, ze sa beriete a veeelmi lubite :-) a koho mate starejsieho? A inak, z vlastnej skusenosti, si berte DJ, nie zivu hudbu.. A super zazitok bude mat kazdy, ak budete mat subor na cepcenie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som sa k tejto firme dostala len nedavno najprv sme mali mat svadbu v restauracii ale akosi nam pribudli ludia tak ze to bude inde a tam potrebujem aby niekto zariadil catering
Odpovedať
Profilova fotka
@sovicka42 ak bude mat volny termin ber ich a hned mne organizovali svadbu :) zohnali nam aj casnikov a vdaka nim som nebola v takom strese :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sovicka42 mojej sestre organizovali svadbu catering, výzdoba a zohnali aj čašníkov a pan Mokran jej robil starejšieho mali velmi peknu svadbu a chutné jedlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@radulka_1 @liuska57 velmi by som chcela aby mali volny termin no uvidime, aj ja som bola na dvoch svadbach kde robil josip catering a na jednej robil pan mokran aj starejsieho
Odpovedať
Profilova fotka
@sovicka42 no oni maju toho dost tak ak ich chces tak im volaj co najskor aby mal volny termin na jar a v lete je najviac svadieb
Odpovedať
Profilova fotka
No dnes im zavolám a ak budú mať voľný termín tak ich beriem :) Akú cenovú reláciu mám od nich čakať? Trebárs čo sa týka menu na 1 osobu ?
Odpovedať
Profilova fotka
@sovicka42 nám povedal cenu do 25e/osobu... záleží ale od toho, aké jedlá si zvolíš
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali 20 €/ osoba a mohli sme si vybrať, čo sme chceli na jedenie..
Odpovedať
Profilova fotka
@jajoda a kolko budete mat ludi a robi vam aj vyzdobu?
Odpovedať
Profilova fotka
@sovicka42 nás stál catering o josipu na jednu osobu 28€ ale dala by som aj viac bolo to velmi chutne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sovicka42 budeme mať cca 55 hostí +20 gratulantov ... budu nam robit aj vyzdobu,ale o tej sme sa este nedohadovali,tak neviem kolko rátajú na osobu
Odpovedať
Profilova fotka
Čakala som vyššie ceny od Josipu ked su taký vychýrený som velmi milo prekvapená veru :)
Odpovedať
Profilova fotka
@krema123 Josip ma primerane ceny :) aj ja som sa cudovala ked mi baby hovorili kolko ich to vyslo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jajoda my sme si zatial dohodli len cateringu ked ze nad výzdobou uvazujem nad niekym inym nastatie mu to nerobilo problem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@liuska57 no ja nad nimi faknt uz vazne uvazujem lebo svadba nebude v restike a zohanat casnikov a kucharov tak na to nemám veru nervy a pozerala som ich fotky a pacia sa mi a hlavne zozenu vsetko co potrebujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sovicka42 super gratulujem budes urcite nadsena ich vysledkami :)
Odpovedať
1
2
14
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?