Čokoládová fontána

Profilova fotka
Ahojte. Rozmyslala som, ze si na svadbu kupim/prenajmem cokofontanu. Mate s tym nejake skusenosti? Kde sa da zohnat za najlepsie peniaze? Malo to u hosti uspech? Dakujem
Odpovedať
@olinka11 cokofontanu sme mali, jednu na cca 45 ludi, bola zapnuta asi 5 hodin, zhltla asi 1,5 kila cokolady, ale vela v nej ostalo....mala velky uspech, nikto z hosti to predtym nevidel/neskusil, cokolada hodne zasyti - o to menej zakuskov sa potom zjedlo - a v spojeni s vhodnym ovocim je to ozaj vyborne prenajom fontan je uz teraz bezny, skus vyguglit v nieco v tvojom okoli, my sme mali svadbu na Morave, vysla nas cca 2000Kc aj s cokoladou......kupa fontany je draha zalezitost, podla mna sa neoplati - hlavne ak budete mat velku svadbu a budes potrebovat vacsiu fontanu
Odpovedať
Profilova fotka
@bajana Dakujem :) A treba ju nejako obsluhovat? Ci staci zapnut a nechat tak?
Odpovedať
prenajimatel by ta mal patricne poucit a vysvetlit postup..... u nas sa niekde stala chyba (okrem ineho moj brat nedodrzal presne instrukcie), takze pan prisiel a fontanu vymenil a spustil....ale pokial sa budete drzat pokynov, spustite ju a potom sa nemusite starat vobec o nic, len cca raz za hodku skontrolovat, ci na dno nespadlo nejake ovocie a ci sa neupchava (staci prejst spajdlou)....ked ju potom vypnete, treba zvysnu cokoladu vyliat a hned fontanu umyt...niektore firmy ju za poplatok akcteptuju aj spinavu
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa našich skúseností čokoládová fontána má na svadbe vždy veľký úspech! V každom prípade by som Vám však doporučila prenajať si "gastrofontánu" a nie lacné "domáce fontány" - ktoré aj tu na portáli ponúka veľa ľudí. Domáca fontána je vhodná naozaj len doma, na detskú party, možno na 1-2 hodiny, potom sa môže stať, že sa prehreje a tepelná poistka Vám fontánu jednoducho vypne ( práve pred týždňom nám volali v sobotu večer o 20,30 z jednej svadby, či vieme dať rýchlo gastrofontánu, lebo ich fontána po pol hodine prestala fungovať - prišiel pre ňu človek priamo zo svadby! ) Gastrofontány Vám vydržia bez problémov celú svadbu, sú v podstate určené na nepretržitú prevádzku - a majú aj tú výhodu, že v nej môžete roztopiť aj čokoládu: nasypete tam peletky pred večerou ( tiež by som nedoporučila špekulovať, ako miešať napr. Orion čokoládu s olejom či smotanou - použite radšej originálne balenie belgickej čokolády určenej do fontány, 2,5 kilový balík Vám stačí na svadbu pre cca. 50 -80 ľudí ), a kým sa najete, čokoláda sa vo fontáne roztopí a potom už len zapnete šnek a všetci budú pri fontáne!
Odpovedať
Profilova fotka
olinka11 my sme ju mali a bolo to uzasne..sice moje saty boli cele od cokoladky ale kaslat nato...bola perfekna....ludia chodili na nu stale aspon sa nenudili :-)..urcite si ju daj...neolutujes..
Odpovedať
Profilova fotka
@janulinka868 A vy ste mali taku tu malu domacu, alebo pozicanu od nejakej gastro firmy?
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 my sme ju mali od firmy , ktora nam robila catering....a bola taka ani mala ani velka ...proste akurat ...
Odpovedať
Ahoj Olinka. Ja mám kamošku,ktorá túto gastro fontánu prenajíma a aj ti ju osobne grátis doručí a príde si ju aj zobrať...My sme boli veľmi spokojní, je to niečo iné ako majú ostatní a mala veľký úspech. Ona má tu pravú originál belgickú čokoládu... Ak,budeš chcieť pošlem kontakt...pa
Odpovedať
Profilova fotka
@sesto16 Jasne, budem rada. Dakujem :)
Odpovedať
aj my ju budeme mať, mysleli sme že objednáme z ebayu (lacno vychádza) ale majú ju v hoteli k dispo za 50€ - čo by sme asi aj kúpili za toľko ale nevadí máme to bez starosti ale veľmi sa na to teším :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ponukame efektnu alternativu k cokoladovej fontane. Cerstve ovocia v premiovej kvalite rucne namacane v belgickej cokolade a dalej dekorovane. Podava sa chladene vo forme jednohubiek na plastovych palickach. Velmi prakticke na konzumaciu (ziadna cokolada na obleceni, ziadne trapenie sa s fontanou), vyborne to vyzera a este lepsie chuti. A garantujeme naozaj premiovu kvalitu ovocia celorocne /vratane jahod v zimnych mesiacoch/, co vam restauracia alebo hotel nezabezpeci.
Odpovedať
Čokoládvá fontána je super. Hostia si nevedeli vynachváliť. Mám ju stále doma a často využívame. Dá sa tam dať aj syr alebo hustejší likér. Mám takú na 1kg čokolády, ale spotrebovala som na svadbe asi 1,5kg, tak to všetkým chutilo. A v reštikách väčšinou vedia ako spojazdniť, ale je to jednoduché. Ak niekto chce môžem poskytnúť, ale len požičať, lebo si ju chcem nechať :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nuska nuska, prosim ta, kolko stoji prenajatie tvojej fontany? dakujem :)
Odpovedať
@chutnekytice ahoj, prosim ta, aka je cena? vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@chutnekytice ako cenovo vychadzaju tie jednohubky ?
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi312 @parvinka0001 jahody, maliny a cernice stoja 1 € kus, ananas a banan su od 50 centov za kus. pri vacsej objednavke naozaj zaujimave objemove zlavy. cena nie je nizka, ale je to premiova delikatesa, prvotriedne cerstve ovocie (jahody, maliny a cernice kupovane vo viedni) v pravej belgickej cokolade, rucne po kuskoch namacane a dekorovane, ktore hostom bude mimoriadne chutit a len tak zmizne zo stolov (to nie je marketingova veta, ale realna skusenost a referencie zakaznikov). ked nam napisete, o aky pocet by ste mali zaujem, posleme cenovu ponuku. posobime v BA a okoli, vacsie objednavky samozrejme vozime v zavislosti od hodnoty a lokality aj po Slovensku.
Odpovedať
Profilova fotka
@weddingacademy neveiete kto prenajima tu gastro fontanu?
Odpovedať
Profilova fotka
@parvinka0001 gastrofontanu prenajimaju prave svadobne agentury, ale casto ich maju aj hotely. a ak chcete usetrit, cokoladu do fontany odporucam kupit priamo od dovozcu, je to lacnejsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@parvinka0001 Aj my mame s vyskou 41 cm , 54 cm , 62 cm a 112 cm...
Odpovedať
Profilova fotka
@weddingacademy ceny su ake?
Odpovedať
@bibi312 10 EUR plus poštovné, som z KE
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@Erika Ahoj! Chcela by som si pozicat cokoladovu fontanu ale za dobru cenu. Kde je to mozne?
Odpovedať
@nuska este by si bola ochotna pozicat tu fontanu?
Odpovedať
@eruska16 Jasné:-)
Odpovedať
potrebovala by som ju na 17.augusta. Je to možne?
Odpovedať
neviete mi poradit kde by som kupila tu cokoladu do tej fontany?
Odpovedať
Profilova fotka
www.cokolady.sk @eruska16
Odpovedať
Profilova fotka
Cokoládovu fontánu gratis poziciava k svadobnej výzdobe grandeamore
Odpovedať
nuska mozem sa spolahnut ze by si mi ju pozicala na 17.8.?
Odpovedať
@nuska Ahoj, dala by sa zapožičať? Odkial si? A čo by to stálo?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?