Koľko fliaš alkoholu na svadbu pre cca 36 - 56 ľudí

Ahojte nevestičky. Chcela by som Vás poprosiť o radu. Ideme nakupovať do veľkoskladu víno, tvrdý alkohol, ale nevieme koľko fliaš máme kúpiť. Lebo niekto na svadbe bude piť, niekto nieee... Pozvaných hostí máme 36, ale prídu nás pozrieť kamaráti a tých bude okolo 20. ďakujem za odpovede :-D
Odpovedať
1
2
tak s tým mám problém aj ja...
Odpovedať
Rozmýšľali sme, že kúpime po 10 fliaš vodky a fernetu a po 15 litrov vína :-| ale neviem či sú to rozumné počty 8-(
Odpovedať
jastericka 15 litrov vína je podla mna velmi malo, uz sa to tu rozoberalo, my budeme mat 45 ludi - a kupujeme 60 litrov bieleho a 20 cerveneho s tym, ze z toho bieleho by malo vystacit aj do vysluziek.
Odpovedať
Ja vam viem napisat moje skusenosti, ale na 80 ludi. Minulo sa: 20 litrov cerveného vina 25 litrob bieleho vina 8 flias 0,7l konaku 18 flias 0,7 l vodky 7 flias 0,5 l fernetu 2 flase 0,5 l sladkeho likeru cca 60velkych piv
Odpovedať
no my sme ratali vino tak 1/2 litra na osobu - bolo to vela, :-S a 0,25 l tvrdeho na osobu a bolo vela... :-S ale zalezi od poctu "velkospotrebitelov", od toho ci budete davat aj "vysluzku" alebo nie.
Odpovedať
Ja co som pisala to bola len hostina, vyslusky som do toho nezaratala.
Odpovedať
kaprik..to faaakt??? vsak to je skoro 30 flias tvrdeho.... :-N to sa da vychlastat?
Odpovedať
jastericka, skús pozrieť aj tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Hej, ale ako hovorim, tak to bolo na 80 ludi + este par gratulantov. Cudovali sme sa, ze biele vino moc neslo.
Odpovedať
no neviem, toho vína kúpime asi viac....keď zvýši, tak sa budeme mať doma do zásoby :-D
Odpovedať
My sme kupovlai 50 litrov bieleho, tak teraz po veceroch popijame "nase svadbone".
Odpovedať
Ďakujem čokoláda :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte nevesticky, ja sa chcem opytat, ako to riesit s rozlozenim alkoholu - mam na mysli to, co zriadit zvlastny barovy stolik, kde bude tvrdy alkohol a tam si budu hostia pon chodit, resp. si zneho na zaciatku vezmu flasu z toho, co planuju pit, alebo rozlozite alkohol na stoly. Ako to spravit? Poradte!
Odpovedať
adusha je to individualne, my sme to urobili takto: - na stoloch bolo nealko a vino - v rohu miestnosti kde sa sedelo aj tancovalo sme si rozlozili stoly s alkoholom, kde nam kamos robil barmana a nalieval malo to niekolko vyhod: - ked niekto nieco konkretne chcel pit, nemusel to hladat po stoloch, zdvihol zadok a isiel si - vacsina sa krotila s pitim, pretoze jednak bolo vidno, kto ide k baru, druha vec, ze kym tam prisiel aspon nieco z predchadzajuceho poharika "spalil" a nakoniec, kto uz nevladal rovno chodit uz sa k baru nedoplazil :-D takze sme nemali ziadnych nechutne ozratych hosti :-D - dobre to vyzeralo na fotkach :-D vynikla vyzdoba, nie flase - neostalo nam plno otvorenych flias, z kazdeho durhu sa najprv jedna vypila az potom otvorila dalsia (co sa neda, ked mas flase rozhodene po stoloch)
Odpovedať
Ahoj baby. Ja to budem mat presne ako pisala emjee. Rodicia boli v lete na svadbe, kde to mali zariadene tymto sposobom a velmi sa im to pacilo. Pocty zatial neviem, lebo nakupovat pojdeme az o 3 tyzdne, ale mamca vravi, ze vsetkeho zoberieme radsej viac, nech je aj do vysluzok. A ak nam aj tak zostane, tak budeme popijat ako kaprik. :-D
Odpovedať
Ahoj Emjee a adulik23, dakujem za radu, asi to urobim podobne ;-) Mne sa to zda super, len neviem, ako to vezmu hostia, myslim, ze sa s tym stretnu po prvykrat. Ale niekto musi zacat, takze v mojej rodine budem asi prva, kto to urobi takto. Do svadby este daleko, mam cas spekulovat...
Odpovedať
Ahoj baby, ten napad s barom sa mi celkom pozdava. I ked ja som dost velkym odporcom tvrdeho alkoholu a najradsej by som brala iba vino a pivo. Kedze budeme kazdeho pozyvat osobne, taktiez som rozmyslala kazdeho sa opytat co zvykne pit, aby sa nenakupovali "blbosti". Co vy na to? Boli ste uz niekto na svadbe kde nebol tvrdy alkohol?
Odpovedať
dadax: my sme mali, ale na zvlastnom stole :-) takze sa ho vela nevypilo.
Odpovedať
Lejla77 Asi sa tak skusim dohodnut s restauraciou. A bolo to formou samoobsluhy?
Odpovedať
dadax: hej, museli ist k tomu stolu, takze velmi ani nikto nechodil. Aspon sa nam nikto tak velmi neopil. Tiez som sa tak dohodla s restauraciou, ze tvrdy alkohol nechcem na stoloch vidiet a nedajboze aby im ho nosili po pol deci. :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, to na svadbach byva alkoholova samoobsluha? Mne to pride take blbe, taky intrakovy styl: nakupme v Tescu alkohol a colu a nech sa paci. Hadam sa da najat cez restiku barman, ktory bude miesat drinky, co myslite?
Odpovedať
mys me mali jedneho barmana ktory miesal a podaval drinky
Odpovedať
mne to neprislo blbe, podla mna to bolo celkom fajn, kto chcel, tak si dal. Aspon si tam vsetci spolocne pripijali.
Odpovedať
Profilova fotka
dobry napad s tym barom, asi to aj my budeme "aplikovat" ;-) podla mna, ked nemate 80 hosti, tak sa tych 35 da zvladnut aj takto.. le n som zvedava, ci sa bude dat dohodnut s restikou..
Odpovedať
bezaz: nam to dovolili den pred svadbou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lejla, tak drz palce, aby nam to povolili.. tiez si myslim, ze je zbytocne davat flase hlavne s tvrdym na stol, hostia su skor vinkovi, kamarati, co pridu vecer budu asi vacsi spotrebitelia...
Odpovedať
bezaz: drzim palceky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nastastie mame este celkom vela casu do svadby, tak sa snad bude dat dohodnut, ved su to znami.. :-|
Odpovedať
Nas bolo 46, treba pocitat liter vina na osobu a tvrdeho alkoholu sme kupili po pat flias: konak, brandy a fernetu. Ale najviac sa vypilo domacej slivovice, to sme mali 10 flias.
Odpovedať
ahojcek, najprv si spis kolko bude ludi naozaj pit, nesmies pocitat tych co su na aute a deti samozrejme. Uvidis ze pocet sa upravi. My sme mali 0,5l vina na osobu a 0,25l tvrdeho na osobu. A zostalo nam to ho vela. A vacsinou sa pije biele vino. A nealko sme mali cca 0,8l na osobu
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?