Mali ste ochutnávku jedál pri objednávaní cateringu?

Ahojte, mali ste ochutnavku jedal predtym nez ste sa rozhodli pre nejaku cateringovu agenturu? Alebo ste sa rozhodovali len na zaklade recenzii? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
myslíš že niektoré cateringové agentúry robia aj takéto ochutnávky?? My sme sa rozhodovali na základe recenzií a na základe vlastnej požiadavky. My sme mali vybraté jedlo ktoré chceme a keď sme im povedali že také niečo si predstavujeme tak nemali problém nám také pripraviť
Odpovedať
Profilova fotka
@vindi my sme kontaktovali viac cateringov a popravde, niektorí boli prekvapení, že by sme chceli ochutnať, tak tých sme samozrejme zavrhli, lebo môj snúbenec si potrpí na jedle a je pre neho normálne aby sme vopred ochutnali. Takže my určite budeme ochutnávať :-) pokial chcete ochutnať, tak sa určite na to daného cateringu spýtajte, predsa len je to lepšie :-)
Odpovedať
my sme ochutnavku nemali ale verime ze nam navaria dobre :-) Kedze vsetci boli zatial s nimi spokojni. Tak snad aj my budeme:-)
Odpovedať
@vindi toto ponuka len velmi malo cateringovych agentur bohuzial :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Baby nechcem Vás sklamať ale toto býva väčšinou len vo filmoch ochutnávky jedál :-) U nás asi žiadna cateringová firma nič také neponúka, jedine možno za príplatok, či sa mýlim?
Odpovedať
Profilova fotka
@ercita_mala preco len vo filmoch? Ved je normalne, ze chces vediet ako bude chutit jedlo, co bude podavame hostom na vlastnej svadbe. Kontaktovala som 2 slovenske cateringy pre ktorych to bolo prekvapenim, ze ako mozem nieco take pozadovat, ze ved maju dobre recenzie z coho vyplyva, ze o jedlo sa bat nemusim a kedze svadbu budeme mat na morave, tak sme kontaktovali ceske cateringy a pre nich to bolo prave naopak, samozrejmostou, takze nevidim preco len vo filmoch :-)
Odpovedať
suhlasim, aj my to povazujeme za uplnu samozrejmost a uz sme aj chutnali, no je pravda, ze pre niektore cateringovky je to novinka a niektore ti nevyjdu v ustrety..
Odpovedať
niektore to robia. ale treba sa pytat a vyzadovat...inak sa to nikdy nezmeni
Odpovedať
tak uz aspon viem ze to je mozne, tiez ma to vcera napadlo ci cateringove agentury ponukaju ochutnavku jedal alebo nie. Dobre vediet, uz aspon poznam odpoved:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dlho som sa rozhodovať nemusela že ktorá firma mi bude robiť catering, keďže moja sestra mala minulý rok svadbu a hneď mamina zahlásila že túto by som mohla mať aj ja. Aj som súhlasila, keďže jedlo nám veľmi chutilo :-) Ani ochutnávky tým pádom riešiť nemusím:-)
Odpovedať
Myslím že pokiaľ máte nejaké dobré referencie na danú firmu ktorá vám bude variť tak ani ochutnávku riešiť nemusíte
Odpovedať
Profilova fotka
@adellaydy vidíš české cateringy úplne v pohodičke a u slovenských je to problém. Veď som sa tiež s takými reakciami stretla tak preto som napísala. Nemáme to tu ešte až tak podchytené ako v iných štátoch, čo je škoda:-/
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ercita_mala my budeme v Borovici a ochutnavka menu je uvedena v balicku,takze tam ideme v auguste a mame aj moznost robit zmeny v menu - podla mna toto je normalne ! V ziadnom pripade by som si nevybrala nic co nemozem dopredu ochuttnat!
Odpovedať
My mame takisto catering, a ochutnavku svadobneho menu mame v cene po zaplateni zalohy. Ak by sme chceli po ochutnavke nieco menit, nie je problem...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Tiež poznám catering, kde bez problémov robia ochutnávku jedál vopred a môžete si pozrieť aj konkrétnu realizáciu.....cateringovesluzby.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?