Poraďte dodaváteľa vínka pri Bratislave

Ahojte, poraďte mi, odkiaľ zabezpečiť vínko na svadbu, a aj na výslužky, v BA a okolí. Nechcem úplne najlacnejšie, ale taký dobrý pomer kvalita-cena. ďakujem.
Odpovedať
Ahoj, my sme mali JM Dolany - doviezli do BA gratis, fajne bolo:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mat od Matysaka- myslime, ze tym nic nepokazime a takisto ans to nezruinovalo. Ale minule som pila obyc. Tramina od JM Dolany, neviem co to bol za rocnik ci nejaky vyber, ale bol famooozny 8-)
Odpovedať
Ahojte, ak môžem poradiť tak z Grinavského družstva (Pezinok - Grinava, odbočka na Limbach), Víno Sadloň Limbach alebo vinárstvo Sidereo Jablonec. Ich vína sú z hrozna a sú kvalitné :-). Matyšák by som veľmi nedoporučovala je už takmer komerčný vinár, ktorý zásobuje hypermarkety ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja odporucam pana Pavla Borisa z Pezinka, je to vinar, ktory roky vyraba vlastne kvalitne vinko :-) My sme od neho mali vino na hostine aj na vysluzky a roky kupujeme aj domov. Okrem neho v okoli BA tiez odporucam hlavne Limbach a Pezinok, je tam viacero dobrych vinarov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat od kamarata z Grinavy,ma vinarstvo Krasnansky, dobre vinko, rozlievane, aj vo flasiach, za dobru cenu
Odpovedať
@sslavulka Ja odporucam vino zo Strednej vinarsko-ovocinarskej skoly v Modre, maju vynikajuce vina za vyborne ceny..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj, my kupujeme zo Samorina - vinarstvo Bartal.
Odpovedať
ahoj, ja mam velmi dobre skusenosti s malou vinotekou z Petrzalky (Obchodik "RITCHIE" na Mlynarovicovej). Kupujeme od nich uz dlhsie a vsetci si ho len pochvaluju a hlavne nikoho este hlava nebolela ;-) . Maju kvalitne sudove vinka a robia aj ochutnavku. Takze sa nemusis bat, ze kupis macku vo vreci.... :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme mali od zenichovho bratranca z Dubovej pri Modre. Vypilo sa skoro vsetko, ruzove a biele chutilo najviac, taktiez robi aj zakusky, tak sa mozes pozriet na jeho web stranku http://www.joslik.sk , alebo skocit do jeho obchodu a okostovat. Vela stastia pri vybere......
Odpovedať
ahoj, zober si jednoznacne PEREG ,sídlo majú v modre. Slovenská špička!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?