Skúsenosti s rozlievaným vínom na svadbe?

ahojte dievčatá, budeme mať na svadbe slovenské rozlievané vínko, je veľmi dobré, aj cenovo je to neporovnateľne lacnejšie.. mám trošku obavy - bude na stoloch v džbánikoch, snád sa nám za večer nepokazí, keďže bude otvorené... máte s týmto niektorá skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím si že tie džbány sa budú dosť často dopĺnať, tak s tým by som si starosti nerobila:)
Odpovedať
aj my sme tak mali a vobec s tym nebol problem.....urcite lepsie ako flase....menej roboty:-)
Odpovedať
ahoj , určite sa ti nepokazí,budete ho stale dolievat, daj na džbány pekné mašle :-)
Odpovedať
urcite sa ani nestihne pokazit toho sa ty neboj :-D :-D :-D
Odpovedať
My tiez chceme vino do dzbanov.presne tak ako pisesje chutnejsie a cenovo lepsie.
Odpovedať
Ako to funguje, kupite vino v plastovych flasiach? a co urobite po svadbe s tym vinom ktore sa neminie? ci je to trvanlivo uzavrete v nejakych nadobach?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tak mali:) lebo to isté, ale fľašové stojí o 4eura viac:) a mali sme aj na svadbe ľudí čo sú vyberavý na víno a pochvaľovali si:) ale odporúčam kúpiť také čo je fľaši, ale pevne zatvorené ako minerálka;) lebo to určite dlho vydrží:) nám tie neotvorené 3litrové fľaše vydržali ešte vyše mesiaca po svadbe:)
Odpovedať
my sme tiez mali rozlievane vino - kvalitne, slovenske, vybrane po dokladnej ochutnavke od slovenskeho vinara. Mali sme ho v demizonoch a na svadbe bolo pravidelne doplnane do karaf. Vino sa ti za jeden vecer nepokazi, obavat sa vobec nemusis.... My sme este v menu na stoloch uviedli, o ake vinko sa jedna, aj s oceneniami, ktore ziskalo - tym sa odburali akekolvek pripadne pochybnosti o kvalite vina a hostia si ho aj s vacsou chutou vychutnali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?