Vegetariánske svadobné menu - máte skúsenosti?

ahojte :-) máte nejaké dobré typy alebo skúsenosti s vegetariánskym svadobným menu? Všetko okrem cestovín na akýkoľvek spôsob :-) Ďakujeme vopred za rady :)
Odpovedať
@superluna nemam skusenost zo svadby, ale ak mozem poradit okrem cestovin: Predjedlo: - plnena paradajka s ryzou a zeleninou - rozne druhy syra, hrozno, orechy - cviklove carpaccio s kozim syrom - syrova rolada plnena bylinkovym tvarohom - sopsky salat s olivami, balkanskym syrom Polievka: - kremova zeleninova (tekvicova, brokolicova, paradajkova...) - zeleninovy vyvar - sampinonovy krem Hlavne jedla - gratinovane zemiaky so zeleninou a hubami - slana palacinka plnena syrom, kukuricou, brokolicou, susenou paradajkou (cimkolvek inym podla chuti), vyprazena v trojobale a prekrojena krizom (vyzera na prvy pohlad ako kuracia kapsa) - plnene sampinony - rozne kremove rizota - ratatouille - zapekana brokolica / karfiol - grilovany encian s brusnicovou omackou - rozne upravene tofu alebo soja - zeleninovy spiz Dalsie chody / bufet: - zeleninovy borsc - bryndzove pirohy - huby na smotane s knedlou - studene syrove misy - zeleninove salaty - chutovky: jednohubky s natierkami, plnene vajicka
Odpovedať
@fokuska Dakujem velmi pekne za radu,urcite nieco vyberieme ;-)
Odpovedať
To chces mat len taketo menu na svadbe? Hostia su tiez takto zalozeni? Vies aby s tym niekto nemal problem a nehovorilo sa to o svadbe len o tom ake bolo menu ak by niekomu nahodou takyto styl stravovania nevyhovoval. Je fajn si menu ozvlastnit ale tak hadam na tom nechces mat postavene cele stravovanie na svadbe ci ano?
Odpovedať
Ak sa tak stravujete, tak si spravte podla seba. Ludia radi experimentuju a nemyslim si, ze by to niekomu vadilo ak by medzi jedlami enasiel maso. Je to predsa vas de a mali by ste mat vsetko podla vas. a Hostia ti aspon ochutnaju nieco nove a aj tak si doma budu varit po svojom takze smelo do toho.
Odpovedať
máme na svadbe asi 10 vegetariánov - takže preto zisťujem info o vege menu ;-) inak ostatní hostia budú mať klasické menu s mäsom :)
Odpovedať
@superluna Myslim, ze vam poradia aj na mieste, kde bude hostina, alebo catering (podla toho kto vam zabezpecuje jedlo). Alebo sa popytajte priamo hosti, ze co by radi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?