Aká je cena svadobných obrúčok?

Profilova fotka
Ahojte chcem sa vas spytat aka je cena obručiek dokopy Kolko ste platili vy za obe dokopy
Odpovedať
Profilova fotka
Zraviiiiim, este obrucky nemame, ale chcem poznamenat, ze v Trnovom je zlatnictvo ZLATKA?', dlhe roky funguju a maju kavlitne veci a aj lacnejsie ako priamo v meste.
Odpovedať
Profilova fotka
@luckasmetanova Ahoj, ak ti môžem poradiť, skús sa zamerať hlavne na kvalitu...my máme obrúčky z Lauragold, nevieme si ich vynachváliť, dali sme na odporúčanie kamarátov, ktorí ich už majú "obnosené" a nie je to a nich vidno vôbec + majú doživotnú záruku na čistenie, leštenie, dopĺňanie kamienkov... ak to porovnám s mojim snubákom, ktorý je už po roku ošúchaný... :( Hlavne si dávajte pozor, ak chcete biele zlato - aby to nemali len ako zafarbené žlté (môj snubný), ale aby to vyrábali, ako napr. Laura Gold. Naše obrúčky vyšli na necelých 600 eur, ale majú fakt super výber.
Odpovedať
Profilova fotka
Prijemny den, pozrite si nasu ponuku svadobnych obrucok, svadobne obrucky nasich zakaznikov si prezrite v nasej GALERII alebo na nasej FB stranke. K dispozicii mame viac ako 3000 modelov svadobnych obrucok tak pevne verime, ze medzi nimi najdete prave tie Vase vysnivane. V pripade otazok nas nevahajte kontaktovat telefonicky alebo mailom. Pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si dali radsej spravit v KE. Top cena, presne podla nasich predstav, rychle dorucenie. Inde uz sperky nebudem isto riesit :)
Odpovedať
My sme si dali tiež robiť v Zlatke a môžeme odporučiť. Príjemný a ochotný personál. Platili sme len za robotu 150 eur. (12,43g svojho zlata) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinkalp ďakujeme za odporúčanie a teší nás, že ste so službami Laura Gold spokojná. @luckasmetanova v Žiline máme tiež zastúpenie, alebo môžete navštíviť náš showroom, kde máme všetky modely vyrobené na ukážku. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Nech sa páči, navštívte náš eshop alebo predajňu, kde nájdete široký výber svadobných obrúčok za bezkonkurenčné ceny. Samozrejmosťou je doživotná záruka a každé 2 roky obnova povrchu.Vymyslite si svadobné obrúčky a my Vám ich vyhotovíme za bezkonkurenčnú cenu. Jedine ručná výroba za pomoci najkvalitnejších strojov a zariadení zaručí ten správny šperk na celý život. Tím špičkových zlatníkov je naša záruka.
Odpovedať
Milí PRO...vy čítate názov témy? Tá znie obrúčky_Žilina.....tak ludia chcú asi ponuku nejakých výrobcov obrúčiek v tejto lokalite...a je ich tu dosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@luckasmetanova my máme tiež zo Zlatky z Trnového a vyšli nás 480 EUR
Odpovedať
Zo Žiliny to nie je daleko do Čadce a tam je výborný zlatník pán Machovčák. My sme za ním cestovali az z BB a oplatilo sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka12321 pridavam sa, mozem len odporucat pana Machovcaka. Mali sme vlastne zlato, obrucky som si "navrhla" sama podla jeho odporucania, lebo take ake sa mne pacili som nikde nenasla..a boli presne podla mojich predstav! Dokopy obe nas vysli 150 eur, moje mali navyse 3 brilianty. Velka spokojnost.
Odpovedať
Tak v Zlatke mi priateľ dal robiť snubný prsteň, ale obrúčky odtiaľ nechcem. Každý kamienok inak zatkačený, dokonca sa zdá, že sú vypadnuté... Nie sú to len tak spravili, odflákli?
Odpovedať
Článok sa načítava...
mozem doporucit pan Štaffen z Bytčice vyborna cena 430 vyrobene podla fotky vysledok podla nasich predstav :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?