Ako uložiť obrúčky na vankúšik? Poraďte

Profilova fotka
prosim Vas som velmi zufala.objednala som si vankusik na obrucky,ktory mi uz prisiel,ale neviem ako tam mam dat tie obrucky.foto vankusika je v almube z pirprav
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ja si myslim, ze bud maju byt nasunute do tych 2 srdiecok, ak nie su na fest prisite, alebo je tu este moznost navliect obrucky na tie tenke biele stuhy, ak by to padalo, tak mozno nejak jemne priviazat... skusala si to?
Odpovedať
Profilova fotka
skusala som,ale bojim sa aby nevypadli
Odpovedať
Profilova fotka
A cez tie srdiecka sa to neda navliect?
Odpovedať
Alebo by som dokupila spendlicky v tvare perliciek alebo srdiecok a napichla do vankusika a na to dala obrucky. My sme mali vankusik na kazdej strane s dvomi snurkami a mne sa to podarilo tak napevno uviazat, ze knaz v kostole to nevedel rozviazat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby,musi byt ten vankusik?Akurat som v stadiu objednavania takych veci a na svadbach,kde som bola,som to nevidela,vsade v kostoloch to davali na tie tacky (neviem,ako sa odborne volaju :-) )
Odpovedať
Profilova fotka
stanka04 urcite nemusia byt, je to vec vkusu. niekomu sa to paci s vankusikmi, niekomu bez (napr. na tej tacke) mne osobne viacej s vankusikom :-D
Odpovedať
Stanka04, ja by som si ho druhykrat tiez asi nedala, lebo za prve s tym mal farar problem :-) a za druhe na tych miestach kde vankusik pokropil svatenou vodou, tak tam zostali nepkne zhrdzavene flaky, ktore prvy dva dni dost nepekne vonali. Ale je to inak pekne, ale je to hlavne vec vkusu, kto chce si ho da, kto nechce, tak si ho neda.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa to tiez paci,ale nepride mi to velmi prakticke a skladovat to potom doma bez pouzivania..Na to ja moc niesom.No neviem,este porozmyslam..
Odpovedať
Profilova fotka
to: luclulka21 na to su tam tie male biele stuzky...kazda 1 stuzka = 1 obrucka...kludne to urob tak, ze cez obrucku 2x obvin bielu stuzticku...ak sa moc bojis, aj 3x ;-) ...nevypadne to...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ich prisila.. ale somozrejme, ze som tam nedala na konci nitky uzol... ja som stuzky na vankusiku nemala .. :) tak preto som ich prisila (chcela som, aby stali a nie lezali..) nepadne to, je to v pohode... ja som ten vankusik dostala darom, tak som ho vyuzila.. inak by som to ais nekupila, ale bol to pekny doplnok :)
Odpovedať
Profilova fotka
Cawko, poradte mi kde sa da kupit v Ke takyto maly vankusik? ja som nasla 1 ale stal 400,- Sk, je to normalna cena??? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Ja som chcela jeden vankusik - pozicali mi ho v salone k satam a vsetkym ostatnym veciam - bolo to v cene a majitelka ho specialne kvoli mne usila a vysila - bol na krizik.Ten nemusel byt priviazany. Niest krizik to bola uloha pre mojho 10 rocneho brata. Ale medzitym svokra pozicala od jednej svojej znamej dalsi vankusik na obrucky. nemohla som ju urazit a bol velmi pekny - mal stuzky na priviazanie obrucok. Urcite nemusi byt vankusik, zavisi od vas, ci sa vam to paci, alebo nie. v kostole sluzi iba na prinesenie obruciek. No potom - ked sa pristupuje k samotnemu obradu - Ti aj tak daju obrucky na tu "tacku", ktora sa vola patena, na nej ich posvatia a potom si ich s manzelom navzajom vymenite. :-) :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Lucia29. ja som si včera kúpila vankušik v svadobnom salóne za 350sk. Mám ho v albume
Odpovedať
ahojte ja som si objednala svadobneozdoby a je velmi pekny mam ho aj vo svojom albume.
Odpovedať
Ja som ten vankúšik videla v jednom salóne a pýtala som sa, že koľko stojí - povedali mi že 300sk, ale myslím, že to bolo za požičanie (už si nepamätám :-o ). Tak to je potom draho, nie? Keď tu píšete, že kúpiť sa dá za 350-400 sk.
Odpovedať
Profilova fotka
to vazne v kostole aj tak prelozia na tu tacku? ja nechcem vankusik ako normalne vankusik ale si spravim skor taky podnos v style vyzdoby :-) a myslela som ze na tom nam aj posvetia aj podaju tie prstene :-| no nakolko mame farara znameho tak to snim preberieme a snad nam to schvali tak
Odpovedať
Kočky, ja mám otázku - prinesenie obrúčok na vankúšiku a krížika chcem zveriť partnerovej dcérke a synovi, len neviem, keď prídu k oltáru, majú to len položiť a ísť si sadnúť, alebo..? Možno sa pýtam hlúpo, ale zatiaľ som to nevidela na žiadnej svadbe, kde sme boli, tak aby sme potom netrapošili ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si to predstavovala tak ze nam to prinesie neterka a polozi na lavicu, krizik tam ma byt aj tak stale polozeny a prstienky si mzoe potom farar dat bokom.
Odpovedať
ahojte..tak ja som si usila sama..a naklady som mala pod 100Sk.. adik..tak mne bude niest krsniatko..a vankusik polozi ten stolik,ktory je pred mladymi..a pojde si sadnut k mamke ;-) takze ona bude sediet niekde v predu,aby nemal maly velke stresy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a kto vlastne nesie krizik? ja tiez vobec netusim... ale mame neterku a synovca, ktory by mohli ist spolu a jeden niest obrucky a druhy krizik... ale tiez som to nevidela a tiez neviem ze kedy... lebo ja ako nevesta by som chcela ist posledna, tak neviem si tesne predomnou, ci kedy...
Odpovedať
Nás sa kaplán, pred posvätením obrúčok, ktoré boli položené na vanúšiku spýtal, či ich chceme na ňom aj posvätiť. Nič sa neprekladalo na tácku. Možno keď je vanúšik požičaný je to na zváženie, lebo môžu zostať fľaky, lebo svätená voda je obsahuje soľ. Mne na vankúšiku zostali fľaky, ale aspoň je to pamiatka - beriem to skôr ako milú spomienku. Možno ale záleží aj od materiálu, z čoho je vankúšiť ušitý - ja som mala z hodvábu a ten je citlivejší. Nám niesla vanúšik neterka - keď prišla pred oltár - podala ho mojej sestre - svedkovi a tá ho dala na klakátko. A krpatá si išla sadnúť k mame.
Odpovedať
my sme vankus nemali. pride mi to zbytocne ;-)
Odpovedať
luciferová, my sme mali vynkúšik práve kvôli neteri, aby malo dieťa radosť a cítilo sa "veľmi dôležito" :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
my sme chceli...a zrejme to bude niest bud draheho mladsi brat alebo moja buduca svagrina...
Odpovedať
Aj ja chcem vankúšik na obrúčky a niesť ho bude moja 5 ročná sesternička :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nám bude niesť obrúčky moje krsniatko.Keď už budú všetci v kostole tak pôjde ona s obrúčkami a potom ja a môj otec.Bude mať biele šatôčky,bude to chutné.
Odpovedať
Profilova fotka
to luculka: tenké biele stohy!!!!!! aj ja som mala so stuhami: prehnes si jednu snúrku na polovicu, nastrknes prstienok, ´jeden koniec prestrknes cez ten druhý a potiahnes- spraví sa ti uzol. to isté spravís s tým druhým prstenom. ten kto prsten nastokne ako prvý, stací ak potiahne za koniec, NIKDY sa nepokúsat ´snúrku rozviazat!!!! prsten spadne! ak si pochopila ako prstienky uviazat, tesí ma, ak nie poslem detailný mail na IP.
Odpovedať
Profilova fotka
nemusí ich nikto nosit, stací ak si polozíte na lavicu alebo ako uz viacerí spravili: knaz ich polozí k oltáru, ku kytici a neskör vám ich podá. ale malé deticky sú zlaté, v jednom svad. casopise som videla peknú myslienku: dievcatko bolo bosé a na krku malo uviazanú tenkú snúrku s prstienkami ;-) bola malinká, to asi preto zvolili tak "istú" formu! bolo to naozaj originálne, to decko sa kmitalo, nevedelo ani dobre chodit....zlaté :-N
Odpovedať
Profilova fotka
nám rozhadzovali malé druzicky len lupene z ruzí aj to bolo milé, lebo ich potom zbierali spät do kosíkov. vankúsik je pekná vec a nezabudnite si spravit krásny fotodetajl! inak je taká pekná dekorácia nanic.
Odpovedať
No pre mna je to tiez "dekoracia nanic", kedze viem, ze je to nanic. obchodnici vymyslaju a vymyslaju, o chvilu uz bude aj "drziak na kyticu" a na nevestinu vlecku podla mna :-N :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?