Biele zlato vs. striebro

Profilova fotka
Babeny, vyberáme obrúčky a máme dve varianty. Buď strieborné, tie sú o moc krajsie ale sú vybíjané kamienkami trochu A cena je pevná nezávisle od veľkosti aj gravírovanie je zdarma A druhé sú Z bieleho zlata sú O stovku drahšie ale obyčajnejsie. Mám snubak Z bieleho zlata A neviem ako by vedľa neho vyzeral ten strieborný :/ A mama tiež večne vyryva že obrucky majú byť zlate atď... Máte skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam ten isti problem tak som zvedava ci to odpovedia
Odpovedať
Profilova fotka
@lencu ja osobne mam snubak biele zlato a zatial mi ani nezozltol a je stale pekny takze aj obrucky sme dali biele zlato...so striebrom mam skusenosti ze mi ocernelo ked som ho mala dlho aj sa mi zdeformoval prsten ale zavisi to asi od kvality...a myslim ze aj z bieleho zlata ti vedia urobit obrucku aku si predstavujes ;)
Odpovedať
My mame obručky aj snubny moj zo striebra, roky nosim striebro a som spokojna, vsetko casom zajde,ošucha sa trocha, zavisi aka kvalita, ako sa nosi.. :-) striebro je o odtien bledsie, je to makkši kov, biele zlato je svetlejsie, lesklejsie..ked som porovnavala nove strieborne a biele zlate obrucky rozdiel minimalny, po case pri noseni striebro zajde, vycistit sa da, ved aj tak neukazujete obručky každy den niekomu a niektore aj prachom zapadnu :)
Odpovedať
no presne, striebro časom zájde, menej kvalitné môže aj sčernieť, zlato je trvácnejšie - ja mám snubný z bieleho zlata a obrúčku z klasického zlata ;-) ale je to len na vás, ako sa rozhodnete....
Odpovedať
@lencu striebro časom zoýltne, zčernie. Je makšie, takže sa lahšie prsteň zdeformuje. Ak vám ide o cenu, tak si pozrite chirurgickú oceľ, je to svetlý, tvrdý kov, ktorý vám naozaj vydrží a je snáď ešte lacnejšie než striebro.
Odpovedať
Ak chcete mat obrucky pri ktorych nebudete musiet rozmislat ci scernaju, ci sa zdeformuju odporucame jednoznacne biele zlato. Pri zlatych obruckach je bezne poskytovany aj bezplatny servis. Ak vsak hladate prstene financne nenarocne v tom pripade odporucame ocel alebo titan. Tieto prstene sa tiez vyrabaju na mieru a da sa podla Vasich predstav menit povrchova uprava, sirka, pocet kamienkov atd.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby poradte mi aké obrúčky si máme dat spravit ja by som chcela biele zlato aj snubak mam z bieleho zlata. U koho ste davali robit obrucky?
Odpovedať
Profilova fotka
@sandi44 a keby si dás kombináciu bieleho zlata s klasickým zlatom? mne sa to velmi paci vcera sme boli v 3D zlatnictve a spravili nám prvý navrh a realne nad nimi uvazujem :) sú to obrucky po ktorych som tuzila a moj priatel je tiez z nich nadseny ale aj tak pochybujem ze ju nosit bude :D
Odpovedať
@lencu tak je to na vas, podla toho co sa vam paci a samozrejme aj podla financnych moznosti, ale mysli na to ze striebro zvykne cerniet, tak aby ste potom neboli nespokojni ked je tam rozdiel "len" stovka. A co sa tyka toho ze su tie zlate obycajnejsie, je vela ponuk kde mas obrucky so zirkonom za rovnaku cenu ako bez plus gravirovanie. Neviem kolko za ne davate, skus este popozerat ;-)
Odpovedať
Baby máte niektorá obrúčky v kombinácii biele a červené zlato?
Odpovedať
Profilova fotka
@kajuska66 ahoj ja mam kombináciu biele zlato a cervene zlato :)
Odpovedať
@lilinka5 a ako si s nimi spokojna neposkriabu sa rýchlo ? a od koho ich máte a koľko vás stáli?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
mala by si mat obidva prstene z rovnakeho kovu... takze urcite biele zlato... a obrocku rozhodne nemusia byt zlate :) spravte si take ab sa vam pacili ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?