Izlato obrucky

Profilova fotka
Nevesticky kupili sme si obrucky a len doma sme prisli na to ze na obruckach su len nejake znaky no cislo 585 nemaju....mate niekto obrucky z Izlato?Je to normalne???Ved stali 450eur a nemaju ani čiselny punc?
Odpovedať
1
2
@marshmallow ahoj :-) skus si pozriet v skupine negativna reklama.. Naslo sa par ludi, co nemalo dobru skusenost :-( osobne by som si zlato z netu nekupila. Radsej ich vratte a dajte si urobit u zlatnika..za taky peniaz budete mat pekne a s normalnym puncom :-)
Odpovedať
ahoj, my máme taktiež obrúčky z izlata.... ale nekupovali sme ich cez net, ale normálne v predajni..... no až teraz po tvojom príspevku som si všimla že značku 585 máme vygravírovanú ako aj meno . :( ... s manželom sme spolu 4 mesiace pracujeme obaja v kancelárii a obrúčky sú celé doškrabané............ asi začnem uvažovať o reklamácii.
Odpovedať
Ahoj :) ja mám z izlato zásnubný a číselný punc tiež nemám.. tiež ma to prekvapilo, ale hľadala som to na nete a podľa rôznych článkov som to pochopila tak, že číselný punc nie je povinnosťou, hlavne aby tam bol ten obrázkový.. a tiež ho mám dosť doškrabaný :( ale ja to celkom chápem, keďže ho nosím stále a cez deň s ním do niečoho vždy narazím, či už okraj stola alebo iné..
Odpovedať
Profilova fotka
@morky aj ja mam snubak z ineho zlatnictva nosim dennodenne a nie je doskrabany..... @33fialka a poskytuju vobec nejaky servis?
Odpovedať
tak ono to záleží aj akú prácu s ním robíš.. teta mala vzorovaný prsteň a celý sa jej vyšúchal prácou v záhrade, keňďže tam bol prsteň neustále vystavovaný nejakým nárazom a podobne.. ja si uvedomujejm, že s ním neustále do niečoho narážam tak ho jednoducho mám zo spodu trochu oškriabaný.. naviac zlato je pomerne mäkký kov..
Odpovedať
Profilova fotka
@morky ved hej ale poskytuju oni nejaky servis????
Odpovedať
http://izlato.sk/vsetko-o-nakupe tam je vypísané, čo poskytujú
Odpovedať
Profilova fotka
@morky tak podla toho hej....ale aj tak sa mi to nezda s tym puncom !
Odpovedať
@marshmallow neviem, nerozumiem sa moc tomu, ale tuším som niekde čítala, vraj sa jeden zlatník vyjadril, že tie prstene sú z Turecka, preto je tam taký punc.. Ale nie je nesprávny...
Odpovedať
@marshmallow kuk sem http://www.mojasvadba.sk/group/5719/
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@marshmallow čo poskytujú ešte neviem, mám cestu v piatok do PP tak sa tam zastavím, snubný mám z iného zlatníctva nosím ho stále ako aj obrúčku teda aj o rok dlhšie :) a ani jeden škrabanec.... obrúčku mám kombináciu žlté a biele zlato a zo spolu je biele zlato zošúchané .... som z toho sklamaná, a zlatníctvo iZlato neodporúčam!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@33fialka no my zial cestu do pp nemame a postou sa bojim posielat
Odpovedať
SVATA ANETA , BABY PREČO SI KUPUJETE Z INTERNERU OBRÚČKY ??? Sú na celý život, prečo si nekúpite v Zlatokove ???? urobia Vám aj podla nákresu,ked je to technicky možné. O izlate som počula ,že vozia vraj z thajska , má íst o menejkarátové zlato,neviem ,ale videla som stranku, nič ma neoslovilo ,briliantové šperky sa mi zdajú nejaké lacné. Neviem, neverím im. Skús ich reklamovat a daj si vrátit peniaze. Myslím , že o izlate tu bolo dost aj negatívnej reklamy. My obrúčky práve riešime , pojdeme kuknúť do zlatokovu ,laura gold a camea uvidíme. Určite sa nenechám opiť rožkom ;-) Obrúčky kludne pošli poštou, daj si poistit balík. Vela štastia prajem.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinkybinky no len ci vratia peniaze :(
Odpovedať
@marshmallow no ved je to internetovy obchod, mas 2 tyzdne pravo na vratenie tovaru bez udanie dovodu..peniaze ti musia vratit!
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf zial bohu uz je viac ako 2 tyzdne hned sme si to nevsimli....
Odpovedať
@marshmallow skus aj tak :-) pripadne si ich dajte pozriet. Mozno bude rozdiel v tom, co deklaruju, so skutocnostou.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam snubak z izlato nosim ho dennodenne a stale je rovnako krasny... @33fialka ja mam taktiez obrucku po polroku celu doskriabanu a kupovali sme ju v kamennom obchode,logicky vsetko lestene sa pouzivanim skriabe to nema s kvalitou nic spolocne...
Odpovedať
@marshmallow a prečo si to neriešila hneď ako som Ťa upozornila na izlato? prečo až s takým odstupom? veď to aj viac ako dva mesiace ubehli :( si mohla mať väčšiu šancu, že Ti vrátia peniažky...my si dáme robiť obrúčky na mieru z kombinovaného zlata kde dostaneme aj certifikát o pravosti a výjde nás 420 eur pre dvoch s tým, že zlatník príde za nami, pomeria nám prsty, spraví a aj nám ich donesie...lacnejšie, na mieru, s certifikátom pravosti, s puncom a nemusím sa obávať čo budeme nosiť...
Odpovedať
@tinkybinky ja som napríklad nekupovala obručky cez internet, normálne som prišla do predajne v maxe v PP myslim že sa to volá klenoty Chantal.... nie som si istá... a chceli sme si nejaké vybrať, milá predavačka nam ukázala čo majú a spravili sme objednávku, .... neboli moc lacné, stáli 500 €,
Odpovedať
@inngridka ako keby bola len doškrabaná, kašlem na to, nosím ju dennodennne, umývam s ňou riad sem-tam keď zabudnem dať dole.... ale štve ma, že biele zlato sa zospodu zošucháva, akoby bolo len priestriekané žlté zlato bielým.... a taktiež začína sa odďeľovať spodná časť obrúčky s vrchnou.... - to tu už niekto spomínal, že ma taktiež takýto problem....
Odpovedať
Profilova fotka
@mentolka12 lebo som to nechcela posielat postou
Odpovedať
Profilova fotka
@33fialka ale 100% nemate 585
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My sme si taktiež objednávali obrúčky z izlata, pretože zásnubný prsteň mi priateľ zakúpil taktiež na tejto stránke a nemôžem sa sťažovať. Prsteň vyzerá stále ako nový, je pravda, že ho nenosím pravidelne, nakoľko do práce, kde manipulujem rukami a môžem s ním kdekoľvek udrieť by to bolo riziko, pretože kameň vytŕča. Ale v normálnom bežnom čase ho nosievam pravidelne a nemám s ním problém. K prstienku priateľ dostal aj zľavové poukážky na ďalší nákup, s tým sa človek podľa mňa nestretne len tak hocikde. Čo bolo pre nás výhodné a preto sme sa rozhodli objednať si na stránke aj obrúčky, uplatnili sme si aj zľavový kupón. Myslím si, že nie hocikde Vám dokážu na zľavu, v ktorej obrúčky momentálne sú, poskytnúť ešte ďalšiu :-) Za obrúčky sme zaplatili vyše 500 € po zľave a sme nesmierne spokojný. Taktiež sme si dali obrúčky z miešané z bieleho a žltého zlata, dokonca biele zlato je matné. Keď sme sa telefonicky a aj v predajni v Poprade informovali ohľadom tej matnej časti, nakoľko sme počuli, že je nepraktické, zamestnankyne nám vysvetlili, že je jasné, že nosením sa môže stať že sa mat ošúcha, no v jednoduchosti nám povedali, že tak ako časom nosením na lesklej obrúčke vidieť nejaké ryhy, tak aj na matnej časti môže byť časom vidieť zmeny. Všetko sa ale dá neskôr upraviť tak, aby vyzerali opäť ako nové. Na naše obrúčky sa dokonca vzťahuje 6 ročná záruka a raz do roka si ich môžeme priniesť bezplatne na kompletné vyčistenie, z čoho som bola tiež milo prekvapená ;-) Hoci obrúčky ešte nemáme dlho, už teraz viem, že si môžem byť istá, že ak budem mať nejaký problém určite sa ho budú snažiť vyriešiť k našej spokojnosti. Zatiaľ sa nie je na čo sťažovať :-) Na základe našej skúsenosti môžem izlato len odporúčať :-)
Odpovedať
Nič v zlom baby ... ale za obrúčky vyvaliť 500€ a cez internet, kde je teda obrovské riziko ... tak to mi príde naozaj šialené ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, takisto by som chcela objednávať obrúčky z izlata. Snubák uz od nich mám a našla som si k nemu jednoduchú jemnu obrúčku. No zlatník nás upozornil, nech si nemýlime punc s raznicou 585, kedže tú ti vyrazia hocikde, no punc ti po overení udelia iba na puncovom úrade...Predsudky bokom. Sto ľudí sto chutí. Hlavne sa milujte a buďte spolu šťastní a zdraví.
Odpovedať
@monka635 nemali sme dôvod váhať, obrúčky sme videli naživo v predajni v Poprade, ale keďže sme mali zľavové kupóny ktoré platili pre internet, objednali sme si ich a pravdupovediac sme sa vôbec nebáli, nakoľko priateľ objednával prsteň taktiež cez internet. Obrúčky sa dajú zaslať aj na dobierku a je tam aj garancia vrátenia peňazí, ale na to sme nemali dôvod, keďže sú krásne a nevidím na nich žiadnu chybu :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?