Kde kúpim takéto obrúčky?

Profilova fotka
Chcela by som obrucky, muzske uplne jednoduche, a zenske s kamienkami, nieco podobne ako na fotke spodny prsten :) Mozete mi poradit, kde by sme mohli take kupit?
Odpovedať
Nieco taketo? http://shop.lauragold.sk/index.php?ma...
Odpovedať
Profilova fotka
daj si ich urobiť u pána Machovčáka v čadci. Nám tiež vyrobil presne také aké sme chceli :)
Odpovedať
Profilova fotka
a môžem sa opýtať kolko u neho cca stoja ? lebo niesom z tých ktoré dajú za obrúčky 500-1000 eur ...
Odpovedať
andreaspringel: zalezi to od toho, co chces. my sme chceli uplne jednoduche zo zlteho zlata, 1,6mm hrube a siroke 5,5mm. V zlatnictve sa pohybovali od 600 € hore. V jednom zlatnictve nam ich ponukali v akcii za takmer 700€. Pan Machovcak nam ich vyrobil za 480€ (odhadovana cena najprv bola cca 530 €). Sme velmi spokojní. Aj gravirovanie nam spravil podla priania a to najprv vyzeralo, ze sa to tam cele nezmesti. Takze pana Machovcaka mozem len odporucit :)
Odpovedať
Ja doporučím VIPGOLD , nám spravili nádherné a mali tam aj podobné tým hore, maju vela na vyber ak si z okolia BA tak tam určite choď.
Odpovedať
Zadaj do google vyhladavaie podla obrazkov, nahraj fotku a najdes urcite... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Krásny vzor svadobných obrúčok - dámska po celom obvode lemovaná žiarivými kameňmi. Výsledná cena závisí od potrebnej veľkosti a počtu potrebných kameňov. Tento vzor je možné u nás vyrobiť aj z Palládia (prirodzene striebrobiela farba, ktorá je stála! tvrdý drahý kov, odolný a cena je v porovnaní s bielym zlatom o 25% nižšia:) Viac o palládiových obrúčkach http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň uvedený model máme v našej kolekcii - viac druhov v cenách od 420€ za pár
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?