Kde nájdem pekné a lacné obrúčky?

Profilova fotka
Hladam ale este som nenasla tu pravu
Odpovedať
Profilova fotka
skus zlatnictvo Stacho, pripadne ti spravi podla tvojho navrhu, za skvelu cenu
Odpovedať
Profilova fotka
co su lacne???mala si napisat cca do akej ceny
Odpovedať
Profilova fotka
my mame z laura gold, cena okolo 400 eur, mozu byt aj lacnejsie, kukni na ich stranku
Odpovedať
Profilova fotka
máme s SMgold, veľký výber a super ceny...gravírovanie zadarmo,super prístup,skús na stránke smgold.sk
Odpovedať
Ja som mala z Awoz Ivanka pri Dunaji stáli nás do 400 eur, veľký výber , skvelý prístup, pozri si stránku sú tam hned aj ceny.
Odpovedať
my sme mali z Očkova pri Piešťanoch, skus si to vygooglit- tusim Stacho super ceny a podla tvjej predstavy. ferovy pristup zo strany majitela, mali sme tam jedno nedorozumenie ohladom dodavky, vsetko sa stihlo a este nam aj zlavil lebo to bola ich chyba. stali nas tusim 270€ a to nie su nejake uzke.a mame kombinovane biele a zlte zlato, gravirovanie. oplati sa tam ist aj ked je to mozno daleko
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali z Awoz Ivanka pri Dunaji...vysli nás 290 eur a máme kombinované biele a zlté zlato....su veľmi ochotný a ústretový.....som im povedala co by som chcela a do akej ceny sa máme zmestiť a uplne vyhoveli :)
Odpovedať
Neviem poradiť, lebo naše boli asi drahšie, ako si predstavuješ (spolu za 690 €), ale odporúčala by som hľadať také, ktoré budú aj v dobrej kvalite... niekde je nižšia cena na úkor kvality, určite si na to dajte pozor a hľadajte také, aby vám aj vydržali. Nepochybne sa také nájsť dajú. Pozeraj na to, či nie sú príliš tenké, aby sa nezdeformovali, a potom ešte je vhodné vyberať úpravu, ktorá viac vydrží (napr. matné zlato sa časom ošúcha, biele zlato niekedy časom zožltne...). Takže si vyberajte aj podľa toho, kde vám dobre poradia a kde s vami budú jednať naozaj ako so zákazníkom. Držím palce!
Odpovedať
my máme za 330 eur klasické obrúčky od p. Machovčáka :)
Odpovedať
tie ceny z AWOZ ivanka pri dunaji, sú za jednu pbrúčku či spolu za dve?
Odpovedať
Aj my mame z Awoz,ceny za dve :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň Treba prísť do zlatníctva K.I.M. GOLD , máme na predajni viac ako 400 vzorov obrúčok, ktoré sa dajú ľubovoľne meniť a upravovať a sú v cenách od 350€ za pár. Treba vyskúšať si jednotlivé profily obrúčok , ako Vám sedia na prste. Len tak zistíte , ktorá obrúčka bude pre Vás najlepšia. Nájdete nás aj na SVADOBNÝCH VEĽTRHOCH .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj my mame obrucky zo zlatnictva AWOZ Ivanka pri Dunaji. Hlavnou vyhodou oproti klasickemu zlatnictvu podla nas bolo, ze to bolo v rodinnom dome. Boli sme tam sami, v klude sme sa posadili, vyborne osvetlenie a nemuseli sme sa sklanat nad vykladom v zlatnictve, kde bolo viacej ludi. V klasickom zlatnictve som po 5 minutach uz bola netrpezliva. Mali sme doma aj zlato (nausnice, retiazky), ktore sme uz nenosili a dali sme ich ako protihodnotu a za obrucky sme platili uz len za pracu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?